Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@zuzky1104 pokial si pila kavu"stale", tak si nemyslim, ze by to mohlo byt tym.. ale skus zavolat doktorke, ze co ti poradi
@kajkovajanka tak a je všetko vonku 🙂 ešte zajtra k Dr. a môžu ísť do školy a ja v piatok na stretko 😀
baby z okolia Bratislavy, nepoznáte nejakého lekára na detskom infekčnom oddelení v nemocnici na Kramároch v Bratislave? známa sa pýta
@larosa supeeer 😀 😀 😀
@elviska666 tak sme sa aj rozpravali, ale Mata povedala, ze nepridu, kedze su prazdniny. tak to zastalo... a potom druha Mata navrhla, ze sa stretnime a kto pride, pride, kto nie, tak nabuduce. ale tortu asi neobjednavame. a teda kde sa stretneme? v starej aide?
@kajkovajanka janka ani my neprideme, nemam Livku zaockovanu koli vecnym chorobam, stale odkladame, posuvame, teraz ma sice Julka sople, ale to su uz take post chorobne, nedavam ju schvalne do skolky, aby nic nedoniesla, a aby sme to ockovanie mali uz za sebou. Teraz riesim Livkinu stolicu, ale to nema so stretkom nic spolocne, to len tak naokraj. No myslela som si, ze do stretka uz urcite budeme zaockovani....zial nie sme, a nabalili sa nove problemy, takze tak. Prajeme prijemne stretko 😉
tak a dnes som nasla dalsi kusocek dalsej stolicky .vedela som ze pojdu do paru 😀
@zuzky1104 skoda 😒 , ale rozumiem, je to dolezite, teda to ockovanie. tak sa nam snad podari stretnut do roka 😀 😀
@kajkovajanka my môžme zatiaľ kedykoľvek 🙂
@mabel1981 jeeeeeeeeej 😵 , krasna torticka 😵 a aj vy rodinka 😵 😵 😵 a zlatucky drobec 😵 😵
@kajkovajanka dakujeme velmi pekne, tortu robila moja mamina ja som zdobila 😉
@tamaska tak to je huncutka mala...verim ti, ze si sa zlakla, ale to su uz take male bytostky sikovne...ja sa nejdem na maleho vynadivat...proste je to velky chlapcek, ktory si chodi kam chce a ja zrazu na neho pozeram z dialky a uvedomujem si, ze ako nam narastol...ale aj tak este pocas dna si ma chyti za ruku a vodi si ma kam chce...🙂
@mihouk tak zubky, zubky vas trapia!!! ach, juuuj, len aby nebola chorucka babulka mala 🙂 Maroskovi idu stale tie predne jednotky, takze non stop rucky v ustach a slinta a tiez mava chvile ked je taky mrzutucky, pokladik moj milovany...no co sa tyka tej svadby...tak vydavala sa moja sesternica, ona mi je ako sestra, takze to kto ju bude fotit bola jasna volba...myked fotime svadbu, tak ja aj robim make-up a mame jednu kadernicku ktora chodi s nami,tak sme taka trojka a pripravujeme nevestu aj mamu priamo u nich doma...tato svadba bola preto pre nas citovou zalezitostou, len bohuzial stala sa velmi smutna vec...mojho starkeho brat, ktory nam bol velmi blizky, lebo nam nahradzal starkeho po mnohe roky tak sedeli sme oproti sebe na svadbe, tancovali sme spolu este o pol trerej rano, o tretej odisli aj s manzelkou domov a rano sa uz nezobudil...tak co ti poviem!!! cez radost nad mojou sesternicou takato velka tragedia...☹ cize ako zhodnotit svadbu??? bola krasna, uzasna s takymto koncom...
@mabel1981 Monika, mate naaaaaaaaaaadherne fotky...maly je taky fesak a torticku ste mali nadhernu...celkovo, ste krasna rodinka a vyslovene na vas vidno ako sa lubite a lubite svojho drobceka...🙂 pisala som uz o tej svadbe, ze sa stala taka smutna udalost...takze sice sme sa troska aj zabavili,ale teraz v nas prevlada smutok nad odchodom takeho blizkeho cloveka...ale tym ze mm fotil tu svadbu, tak si pripominame tie pekne momenty,lebo sedime nad tymi fotkami, triedime, upravujeme...takze tak
ozaj dneska sme boli na ockovani prvej davky o dva tyzdne druha davka a mali sme aj poradnu tak mame rovnych 10kg 😉
ahojte mamičky 🙂 my sme dnes začali chodiiiť 🙂
booože, píšem hlúpu prácu, na ktorú som sa pred rokom vykašľala a namiesto toho tu čítam čo píšete....jaaaj ako napísať 40strán do štvrtka? držte palce 😉
ahojte žienky, my sa tiež chystáme na oslavu 1.narodenín (1.2) chodíme od 10. mesiaca a len teraz sa tlačia prvé zúbky, sranda aké su tie detičky každé iné
@ladyka8 eeejha, gratulujeme 🙂 🙂
@larosa aj ja pisem diplomovku a tiez tu citam 😀 😀 . ale ja mam na to kus viac casu, resp. tolko, kolko mi mozu strazit Beki 😝 . ty pises len v noci? 😲 cez den sa neda, ze? resp. len vtedy, ked mala spi..
@larosa ked sme pri pisani tych prac, poznas: http://slovniky.korpus.sk/ ? je to veeeelmi dobra pomocka, hlavne co sa tyka synonym 😀

@kajkovajanka ahoj ahoj, no my v piatok neprideme, kebyze to je iny den, ked nema cele mesto prazdniny, tak by sme prisli, ale takto nebudeme riskovat 😉 Kludne sa stretnite a my sa pridame nabuduce!