icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

larosa
29. jan 2013

@kajkovajanka Jani, to bude taký bordel tá moja práca, že až 😝 všetko skopírované, no fuj 😀 teoretickú časť mám, už len nejakú praktickú vymyslieť 😖

kajkovajanka
29. jan 2013

@larosa a vlastne co to pises? a preco?

larosa
29. jan 2013

@kajkovajanka robila som rozširujúce z AJ, a celý ten projekt bol na hovno ☹ mal skončiť pred dvoma rokmi, a nakoniec končil pred rokom- a nejako som nestihla/nechcelo sa mi 🙂 dokončiť prácu, skúšky som porobila ešte min rok v januári, prácu ešte musím dokončiť, potom obhajoby a ešte skúška z didaktiky 😝 keby som na začiatku vedela, že to bude taká sprostosť, ktorá mi nič nedá, len mi vzala 3roky, tak sa na to ani nedám...kým začnem robiť, tak nám porušia zasa tie sprosté kredity a bude mi to na.... no, ale jaká budem frajerka s trojodborovou aprobáciou 😀 tedy keď to stihnem 😉 trim palce...

mimuska2
29. jan 2013

tak konecne pokojna noc boli sme hore len raz´.aspon troska som sa konecne vyspala.doteraz bola u nas sestra s malinkou.sophie jej chcela vypiti mliecko 😀

kajkovajanka
29. jan 2013

@larosa fuuha, tak drzim palce, nech sa ti to teda podari, aby to ozaj nebola strata casu, tie tri roky 😝 .. vela zdaru 🙂

martinka8
29. jan 2013

tak mame vonku stolicku.... neverim. Teda este len cast stolicky, druha cast nas este caka, a pravdepodobne aj druha stolicka, kedze stale chodia tie zuby v paroch. Ale aspon viem dovod tych prisernych noci, len teraz tiez viem ze to este neskoncilo a asi ani tak skoro neskonci :(

kajkovajanka
29. jan 2013

@martinka8 uz stolicku? fiiha 😲 , tak vela sil zelam a nech su cim skor vonku..
a @larosa, @tamaska, @martinka8 baby, my nakoniec neprideme na stretko 😒 . mm dnes prisiel domov s tym, ze sa dokonca uz zatvaraju skoly kvoli epidemii a ze to stretko je zly napad. tak nas tam nechce pustit 😝 . a okrem ineho, uz je aj on chory 😝 😝 .. skoda 😒

tamaska
29. jan 2013

@kajkovajanka @larosa, @martinka8 @matul @zapka21 @zuzky1104 @elviska666 kočky a čo to nechať na prvý štvrtok v mesiaci, čiže budúci týždeň ... ak nebude pokračovať chrípková epidémia ?

larosa
29. jan 2013

@tamaska @matul @zapka21 @zuzky1104 @elviska666 @martinka8 @kajkovajanka viete čo, aj ja som za presunutie o týždeň 🙂 aj naše kočky už majú zatvorenú školu....

elviska666
29. jan 2013

@larosa ok,aj ja som za presunutie,kedze tak vsade strasia s tou epidemiou...

katun
29. jan 2013

@kajkovajanka no my sme tam lezali, teda ja s Kubkom a osetroval nas taky mlady lekar Matej Gojdic. Bol v pohode, vsetko vysvetlil, aj poslal na vela vysetreni. A aj lekarky co tam boli co sa pri nas striedali boli tiez v pohode, zlate, mile.

kajkovajanka
29. jan 2013

@tamaska tak asi presuvame 😀

kajkovajanka
29. jan 2013

@katun dakujem ti za odpoved 🙂

mimuska2
29. jan 2013

@martinka8 ale sme to zistili skoro nie este pred par dnami sme sa bavili ze co sa deje preco nehajaju a potom obe naraz najdeme stolicku vonku 😀 😀 😀 aj my sa trapime este z jednou tiez nam vzdy idu do paru alebo to je tak vzdy 😒 inak noc bola pokojnejsia ale cez den si to vynahradila.uz sa tesim na dnesnu

mirka2010
29. jan 2013

@mihouk urcite odisiel stastny a spokojny...to ano...
Maroskovi idu aj horne dvojky, takze 4 zuby naraz...ja som to presne vedela, ze to takto bude...tri mesiace nic a zrazu 4 naraz...takze Tiluske ide stolicka, tak ta teplota asi bola z toho, co myslis?

mirka2010
29. jan 2013

@larosa ahojky, mna to veru zaujima, kde si si robila ANJ ako treti aprobacny predmet?

mirka2010
29. jan 2013

@mabel1981 no co uz Monika, vy ste si to prezili nedavno...a maly sa ma ako??? zajtra ideme obzret centrum asi...tak uz vari dohodneme aj nejaky ten termin na stretko 🙂

mihouk
29. jan 2013

@mirka2010 Urcite mala teplotu aj preto, dnes sme boli pre istotu u doktora, lebo stale kasle a potvrdil, ze je v poriadku, len tie zubiska ju trapia. Dnes bola taka nervozna a vecer len revala a revala, dala som jej paralen, ale zo zurivosti ani mliecko nechcela a zaspala iba s dudlom. Dost ma to zobralo, lebo jej nie je dobre a odmieta ma ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

larosa
29. jan 2013

@mirka2010 je to vlastne kvalifikačné štúdium alebo tak nejako sa to volá, totiž premenovali to asi 2x 😝 bol(je) to projet cez ŠPÚ a min.školstva pre učiteľov I.stupňa...no otrasne spravené, neodborne, bola to len nejaká práčka na eurofondy...každá univerzita si robila svoje- či už záverečná práca- u ás je praktická časť ľubovoľná, niekde výskum.... aj skúšky a tak...no najzaujímavejšie na tom bolo, že sme sa vôbec nedostali k tomu, ako učiť na I.stupni AJ, žiadne hry, minimum didaktiky, ale prebrali sme fonetiku i morfológiu v AJ, históriu USA, GB a škótska, syntax, proste nič čo by sme prakticky využili 😖 a namiesto 2rokov to trvalo 3 a mne 4 😀

tamaska
29. jan 2013

@larosa nechci vidieť AJ v našej škole už druhý rok vôbec neviem čo sa učia, ešte že dieťa si samo púšťa rozprávky v angline, dúfam že sa dačo nalepí a nekuká ako hluchá :D

wisinka
29. jan 2013

@poly1 joj, chybas v tabulke a nemozem si vsetkych pamatat 😝 😝 😝 😝

wisinka
29. jan 2013

@zuzky1104 neskusala si dat ovsene vlocky?

wisinka
29. jan 2013

tak baby troska vas zanedbavam, mali sme dnes poradnu mame 7410g a 73,5cm, hlavicka 46cm.... mame uz davat kravske mliecko a vsetko zaradom.... ockovali nas, a adalsie ockovanie mame za 6 tyzdnov.

kajkovajanka
30. jan 2013

@larosa otrasny pristup 😝 .. sak aj v mojom pripade, sama lexikologia, syntax, morfologia... ale mali sme par krat aj didaktiky.. ale aj tak vsetky spoluziacky za radom, co uz pracuju, sa stazuju, ze na ... im bola ta skola, lebo aj tak je prax uplne ina 😝 . a ja sa na tie ich hlupe kredity nechystam, pokial to nebude existencna otazka. nie dost nas natrapia na vysokej a aby to nestacilo, pokracuju dalej (ked uz mas domacnost, rodinu, deti), jak keby sme nemali co robit v zivote 😝 😝 😝 a @tamaska och, hruza 😝 . ale anglina je jazyk, co sa skoro nalepi, anglina je lahka 🙂 . ked bude Nika starsia, potom bude treba davat pozor na gramatiku, ale verim ti, ze nie si nadsena. ved skola je predsa na to, aby sa tam decka daco naucili ..

jankaja
30. jan 2013

@kajkovajanka
@larosa no veru nezávidím tie kredity, ja síce nie som učiteľka, ale mama robí v školstve a nadáva na to, kade chodí. Len čo mi rozprávala zopár perličiek, mala som dosť. Teraz si porobila nejaké kredity a o pár rokov si bude musieť znova kvôli pár rokom, kým pôjde do dôchodku (aby si udržala vyšší plat, aby jej vyšiel vyšší dôchodok). A stále nejaké práce píše, furt dokola... Strašne zle to vymysleli ☹

martinka8
30. jan 2013

@mimuska2 hej sranda nie 🙂 ja som to vobec nepredpokladala lebo len teraz (pred mesiacom) sa ukazali horne jednotky, dole ma len jednotky a hore jej uz vysla stolicka 🙂 ako sranda. Ja som stale kontrolovala spodne dvojky a tam sa nic nedialo.... tak som myslela ze zuby v nedohladne. A dnes sme mali lepsiu noc, asi po mesiaci, normalne som taka vyspata ze az. Spala od osmej do osmej, s dvoma malymi zobudeniami na kojenie. Parada 🙂

martinka8
30. jan 2013

@kajkovajanka suhlasime s prelozenim 🙂
A ano stolicku, ani mne sa nechce verit. Ma len jednotky a dvojky hore a jednotky dole a vysla stvorka hore (cize stolicka) sranda no 🙂 Ako sa mate??? Uzivas si ze skola skoncila, aspon na chvilku?

kajkovajanka
30. jan 2013

@jankaja je sice pravda na druhej strane, ze niektore starsie pani ucitelky ucia 40 rokov to iste dookola a vobec nemaju zaujem sledovat, co sa deje nove v ich odbore.. ale nepaci sa mi ten system ako je teraz urobeny 😒 , nehovoriac o osnovach 😝
@larosa a vlastne, ty ked si na 1.stupni ZS, ty mas aprobaciu na predmety? ja som si myslela, ze na prvom stupni to mate vsetko, ze len na druhom su aprobacie

mimuska2
30. jan 2013

@martinka8 aj my sme mali lepsiu noc boli sme hore dva krat a spinkali sme od 21 15 do 9 00.takze teraz plna energie varim peciem a uptarujem 😀 😀