icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

jankaja
1. feb 2013

dnes 5:20 hore, porazí ma. Je super, že spala celú noc, ale toto vstávanie ma zabije 😖

emamichaela
1. feb 2013

@mirka2010 no fakt a dedko sa smial, ze je po nom, ze aj jej chuti becherovka. No ja uz som bola zufala, tak mi mama volala, nech skusim citronovu stavu. To som nechcela, aby nemala alergiu, tak som dala bechera. Tak bude alkoholicka bez alergie. Je fakt, ze to pomohlo. Teraz horuckujeme uz druhy den, vcera sme sa ockovali. V noci mala 40,0. No strasne. Teraz po cipkoch ma okolo 38

mihouk
1. feb 2013

@mirka2010 No ako ste dopadli u Dr??? Nasa Tilus niekedy az chrapci, ako jej tie sple a slinky stekaju, ked jej idu zuby, ale doktor ma vzdy ukludni.
My sme skoro zase rusili oslavu, lebo vcera to prislo aj na mna a "lezala" som v teplotach, ved aj ja som iba clovek a dokazem odolavat naporu bacilov iba urcitu dobu. Ale dnes rano uz je dobre, tak som zacala s pecenim torty, takze teraz uz nic nerusim, ani keby som sa mala plazit.
Vcera som bola doat napalena, lebo ked bol mm minuly tyzden chory, tak Maxim hovoril, ze tata je chory a musi hajat aby mu bolo lepsie a ked som mu vcera povedala, ze mama je chora a ze musi hajat, tak on na to, ze neeee mama je uz lepsie. Kde je ta spravodlivost?????? Ale podarilo sa mi trochu lezat, ale po posteli mi lozili dvaja doktori a nakoniec sme skoncili pozerat Bambulku na Youtube 😀 😀 😀

kajkovajanka
1. feb 2013

@jankaja poznam ten pocit. tiez si neviem vybrat, ci je lepsie spat celu noc, ale vstat o pol siestej, alebo byt hore v noci styrikrat, pozurovat aspon hodinu, ale definitivne vyliezt z postele o osmej 😝 .. ale ten pocit, ze som vstal o osmej (hoci noc bola od veci), je priatelnejsi 😝 😝 😀

kajkovajanka
1. feb 2013

@mirka2010 veru, asi zubky. zatial bez teplot, ale nervozna je strasne 😝 . v kuse ma prst v ustach, raz z jednej strany, raz z druhej strany 😀 a slinta az hruza 😀 😀 . a aj v noci zacala horsie spat 😝. vdaka za tip s Nurofenom, asi skusime .. @emamichaela a aj za ten napad s becherovkou 😀 😀

kajkovajanka
1. feb 2013

@martinka8 dakujem ti Mati za taky podrobny opis vasho dna 🙂 🙂 . normalne so chcela byt chvilu Lili 😀 . a vdaka za opatovne pozvanie, v tom skolskom zhone som na to aj zabudla 😝 .. ked budu priatelne podmienky, ohlasim sa 😀 . a prepac, ze ti oodpovedam az teraz, ale s Beki sa neda ani na sekundu si sadnut za pocitac, lebo hned prde a zacne sa tu dobijat a ziadat si pusit pesnicku, aby mohla babrat do pocitaca 😀 😝 .. a hlavu mam v skole, taze tak vyzera aj moj "volny" cas..

kajkovajanka
1. feb 2013

@mihouk veru, nefer ... mm je od pondelka odstahovany do hornej izby, lebo je chory. prisiel len rano sa obliect, ked isiel do roboty a potom sa prezliect, ked sa vratil. a ked uz Beki spala, prisiel na chvilocku. na jednej strane je to dobre, lebo Beki je zatial v pohode, ale na druhej strane som na nu sama 😝 . dva dni tu bola sestra s nou, ale to som sa ucila do skoly, taze take ze povysavat, pozehlit stale cakalo 😝 ... a uz vidim, ako ked ja budem chora, ze sa odstahujem na par dni prec 😀 😀 😀

mihouk
1. feb 2013

@kajkovajanka Aj nas je odstahovany uz druhy tyzden, lebo ked je Maxim chory, tak si ho davam k sebe, aby som nemusela behat hore-dole, lebo on ma izbu na druhom poschodi. Tak som vcera zahlasila, ze ja teraz idem hore a oni nech si vsetci spia spolu, tak sa mm len zasmial, ze on nema malej co ponuknut a tym sme skoncili. A tvoj mm, ked nie je chory, tak v noci vstava k malej?????

jankaja
1. feb 2013

@kajkovajanka to máš pravdu, už len ten pocit zadosťučinenia, keď pozrieš na hodinky a namiesto hnusnej 5 na začiatku vidíš nejaké prijateľnejšie číslo 🙂
@mihouk
@kajkovajanka A inak, kľudne by som prijala nejakú chorobu, keby som si popri tom mohla deň - dva poležať v posteli. Začiatkom januára ma schvátila nejaká viróza a teda starať sa o dieťa, keď človek ledva prepletá nohami... mala som dosť. To už nehovorím o dve deti, to musí byť zaberák, aj keď je človek zdravý ako ryba a má kondičku ako vrcholový sedembojár

mirka2010
1. feb 2013

@mihouk ahojky, tak dopadli sme tak u dr, ze nema ciste dychanie, chrchle, tak mu predpisala aj atb s tym, ze ked sa mu to nepolepsi tak pocas dvoch dni,tak mu ich mam nasadit...ach, taka som z toho smutna, lebo len pred mesiacom aky bol chory a toto som tak skoro necakal...ale aj tak mam stale pocit, ze to je z tych zubkov...aj sopliky ma take vodnate, nie ako ked bol chory, nejake zltkaste, ci do zelena...a to ze mu to steka, tak mojenko malicke odrha...ach, vari mu to rychlo prejde...tuk, tuk, tuk...ani von nechodime, uz mi to chyba taky normalny rezim...no mrzi ma ze si aj ty ochorela..ach,my zeny, vsetko musime zvladat,vsak? ani poriadne sa preliecit nemame sancu...a ako ti je teraz????

mirka2010
1. feb 2013

@kajkovajanka no Marosko to znasa velmi zle...cely den stale 37,8 teplota, kasle, sopliky tecu...boli sme aj u dr, tak mame aj v pripade zhorsenia atb, ale dufam a verim, ze nebudeme musiet nasadit...inak, na noc by ten nurofen mohol pomoct, aj pre malu je to ze sa nebude trapit s boliestkou, aj vy sa vyspite...🙂

mirka2010
1. feb 2013

@emamichaela juuuuj, chudatenko az na 40 jej to vyslo???? mojinko male, to je strasne...to ze by mala taku prisernu reakciu na ockovanie???? a dnes ste sa ako mali??? dufam, ze lepsie...inak, ta becherovka, no to ma tak ta tvoja sprava pobavila, si to tak napisala, ze ako keby som nejaky vtip citala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirka2010
1. feb 2013

@jankaja uf, tak to je zaberacka byt takto rano skoro hore, to co potom robite a kedy potom ide spinkat pred obedom?

kajkovajanka
1. feb 2013

@mihouk on chodi spat medzi jednou a druhou v noci priemerne, cize dovtedy, ked sa Beki zobudi, tak k nej pribehne on (my mame dve izby oddelene len zavesom, mali sme tu byt povodne pol roka, sme tu uz druhy 😝 ). a v noci normalne vstavam ja, on sa vacsinou ani nepreberie 😀 . ale ked uz mam dost, tak prebera stafetu 😀 . ale teraz to musim sama, ci sa mi paci, ci nie 😝 . ja uz nekojim, cize by som sa mohla odstahovat 😀 . a v lete po skole sa na to ozaj chystam, aspon na dva dni odist prec odtialto, na chatu, hocikde, uz sa neviem dockat, aspon raz sa vyspat a vstat, kedy chcem, nebudit sa kazdu noc aspon raz, neriesit malu stale dookola.. uz to potrebujem ako sol 😝

kajkovajanka
1. feb 2013

@mirka2010 och, to ma mrzi, ze Maroskovi je nedobre 😒 ... skore uzdravenie zelam 🙂 a mozno ozaj z tych zubkov je taky oslabeny cely 😖

mihouk
1. feb 2013

@kajkovajanka To ti verim, ja som uz takto treti rok, ale ja kojim, tak si nevyberiem. Ja sa chystam tiez na nejaky vikend prec, ked prestanem kojit, ale napriklad Maxim sa budil cez noc dost dlho a aj teraz sa niekedy zobudi a krici a to musim mm vykopnut z postele aby k nemu isiel, tak sa obavam, ze keby tu bol s nimi sam, tak mu mozu aj po hlave skakat a on sa nezobudi.
Koncom marca ideme na 3 dni, do takeho rekreacneho strediska nedaleko a tesim sa ako mala, lebo uz som si vyhliadla bahenny zabal a rybicky co robia pedikuru, takze deti tatinkovi a ja aaahhhh...... 😀 😀 😀 😀 😀
@mirka2010 Jak ze nema ciste dychanie, tak ma nieco na plucach ci nie???? Keby si pocula Tilku, ked tak dobre sopli, tak dovi-dopo, a aj my mame soplik, taky vodovy, ale nastasie uz prestala kaslat. Dnes ma zase kusla, ked som jej kontrolovala zubky a traci sa jej horna stvorka na druhej strane, sa "tesim". Vy snad nebudete musiet zacat tie ATB, ono ked im idu zubiska, tak aj ta imunita ide do kelu a potom chytia vsetko mozne.
Ja som uz dnes v pohode, neviem co to bolo vcera, vobec nechapem, lebo mi nic nie je, len sa bojim nech ma to len tak nezlozi, ale nic necitim. tuk tuk
@jankaja Ako musim uviest na pravu mieru, ja som sice vcera lezala v posteli, ale so mnou tam bola aj Tilka a Maximm ktory mi stale bral paplon, alebo po mne skakal, alebo robil Tilke zle a ona revala, takze klidek a relax. A ked prisiel mm z roboty a videl ako sme tam na hromadke, tak aj on sa k nam hodil, no nemiluj ich 😝 😝 😝 😝

larosa
1. feb 2013

@mirka2010 ja som si najprv chcela spraviť rigoróznu, že už aj nejaký nový titul k tomu získam, ale lenivosť ma prinútila nerobiť 😀 ja užím už od januára 2000 a 5 rokov praxe som mala niekedy okolo roku 2008- musí byť úplná bez MD, ale vtedy sa mi nechcelo a potom sa už zmenil celý systém... :- S prácu som včera poslala, tak len čakať na termín obhajoby a je to v suchu 😀

larosa
1. feb 2013

@kajkovajanka ja som dávala nurofen- ako od bolesti, šak aj my si dáme, keď nás bolia zuby niečo, nie len keď máme teplotu...

larosa
1. feb 2013

@mihouk to vieš moja, žena so zápalom pľúc a horúčkou sa musí postarať o domácnosť a aj mužíka čo má spolík 😀 vieš ako by to vyzeralo, keby ti muž umrel na spolík?! aká by si to bola manželka s teplotou? no čo už, aspoň som sa minule posmiala na tom videu, čo muži mali kontrakcie 😀 jaaaaj skoro som sa pototo 🙂 a vraj silnejšie pohlavie 😉 držkaj sa 😵

mihouk
1. feb 2013

@larosa Dakujem, ja stale hovorim, ze si nemozem dovolit byt chora, no co uz, nejak to doklepem. 😉
Ja som sa tiez rehotala na tom videu, aj ked oni nemali opuchnute nohy a mohli sa kludne hybat. Ale mal by si to vyskusat kazdy chlap ako skusenost super. 😉

larosa
1. feb 2013

@mihouk že? sme sa s mužom rehotali jak divý 🙂 inak môj muž tiež posera totálna....včera som ešte dorábala tú posratú prácu a hovorí mi, že ako dobre mi pomohol- postaral sa 1deň o malú, ale zabudol jej dať jesť chuderke 😝 tak len chodila a ham-ham-ham....ale za to 3x bola vonku 😉

larosa
1. feb 2013

jaaaj žienky, zabudli sme sa pochváliť, dnes sme ostrihali to naše malé škvŕňa 🙂 inšpirovala ma @tamaska 🙂 taká je smiešnučká, zajtra pridám foto 😉

mimuska2
2. feb 2013

@larosa ahoj aj ja by som chcela troska malu.som zvedava ci bude drzat alebo protestovat 🙂
a konecne sme spinkali po dlhej dobe celuuuu noc.neboli sme vobec hore. 🙂

jankub
2. feb 2013

@mimuska2 Ahoj tak to je super, že sa vám už takto polepšilo. Ja už by som bola najradšej keby boli všetky vonku , ale to sa ešte načakám. 😀

mihouk
2. feb 2013

@larosa Chuda male hladne, ale za to vyvencene. Ja ked idem prec, tak mu musim nachystat presne vsetko a povedat co ma o kolkej robit, lebo on pri malej akoby ani mozog nepouzival a ten moj je zdravotna sestra, takze starostlivost ma v popise. Ozaj a ako je to s prebalovanim, lebo ty mas 3 baby, moj mm Maxima prebaloval v pohode, Tilku ani nie 10x, vyhyba sa tomu ako cert kriza.
Som zvedava na fotky, my zatial nechceme strihat, tak sa jej to kruti vsade mozne, iba toho vacsieho by trebalo, ale ten o stihani nechce ani pocut a uz ma taku helmu. Minuly tyzden ho mm zobral k holicovi a ani ciapku si nechcel dat dole 😝

kajkovajanka
2. feb 2013

@larosa perfektna, ze si to stihla 😎 🙂 .. a aka to bola tema? nepamatam sa 😀

mimuska2
2. feb 2013

@jankub no tak ale nemyslim ze to bude na stalo bo este nema vonku celu a jedna sa tlaci a k tomu dnes zacala nejako kaslat tak dufam ze sa nehlasi nejaka choroba

1234lubka
2. feb 2013

@mabel1981 dakujeme 🙂 uz je to chlap---boze ved to len vcera som este bola v porodnici a ono moje chlapcatko mi tu uz pobehuje 🙂

1234lubka
2. feb 2013

@mirka2010 no no ved to....maly cloviecik 🙂 tiez som tak pysna ked je niekto u nas na navsteve a maly pricupka z vedlajsej izby po svojich nozickach 🙂))) len keby tak niekedy nezlostil...posledne chce stale stat na parapete a pozerat von oknom.....a tam si chcel potom sadnut....alebo sa porechadzat...najlepsie ked varim a on sa stvera hore amusim pri nemu stat aby mi nezletel....no co uz je to zivan ale chvalabohu zdravy 🙂 co by dali maminky co maju chore deticky zato aby ich tak pozlostili ako tie nase ze? ......inak nas dom ma 75 rokov!!! mm opravoval komin na povale na komine je rok 1938 :D sila ze? ale nato ze je taky stary tak je v celkom dobrom stave praveze....a nasa izba je najstarsia ale najmenej vyuzivana bola...babka vravela ze to bola izba "na paradu" :D sranda nie? najprv povodny dom mal dve izby púlus kuchyna a vsetci spali len v jednej :D az potom sa robila pristavba ako pribudali deti 🙂

mabel1981
2. feb 2013

Marosko, chudacik moj malicky ubolkany, takto sa on trapi. A aku ste mali noc, no my mame uz druhu noc otrasnu, kazdu chvilu sme boli hore ak som spala hodinku, tak ze v kuse, vobec neviem ze co mu je chudacikovi, ale cez den nebyva nervozny, tak neviem ci to je tym ockovanim, ci zubky 😒 Aj Filipkovi je umenie pozriet do pusy, a v poslednej dobe si nechce dat ani nechtiky strihat...tak to je super, ze brat cakaju babatko, tak to gratulujem 🙂