Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
baby, takto pred rokom mi praskla voda.. od decembra som sledovala a zavidela vam, ze "to" uz mate za sebou .. a druheho to konecne prislo 😀 . ci, nechapem, ze uz presiel rok 😕
@kajkovajanka jeeeeej tak uz aj Bekinka bude mat rocik, zlaticko male, prajeme vsetko len to najlepsie, nech je stale take usmievave slniecko, nech je zdravucka a robi Vam len a len radost 🙂
@kajkovajanka BEki " Ako ten čas rýchlo letí,na torte Ti rôčik svieti.Prajeme Ti v tento deň,nech máš život ako sen" všeeetko naj naj prajem 🙂
@kajkovajanka vsetko naj k myslim, ze zajtrajsim narodeninkam 🙂 veeeeela zdravicka a nech vam rastie do krasy 😵 inak tema bola motivacia v aj
@kajkovajanka dakujeme velmi pekne...no dnesok uz bol lepsi...teplota len zvysena, tuk, tuk,tuk, ale ten kasel sa mi nepaci...ach, tak mi to je luto...a vy ako s chodenim??? uz ma mala istotu??? ci uz su za vami aj pady?
@martinka8 ahojky, no veru, zase sme je malicky chorucky...je to nieco priserne, ani mesiac nepresiel a znova teplota, soplik a ten kasel...je to tak, nech to uz prejde a hlavne nech pride jar a krasne pocasie, nie toto co je vonka, clapkanica, teplo, sirenie bacilov...a vy sa ako mate???
@kajkovajanka a este prajeme malej len to naj, naj, naj, naj, naj!!!!! hlavne nech je zdravucka, spokojnucka, nech rastie do krasy a nech z nej rastie dobry cloviecik s usmevom na tvaricke 🙂🙂🙂 ako oslavujete??? tesime sa na fotky 🙂
babulky može moja riťulka ročna už ribku papať?tu v tej kocke mrazenu myslim?Ďakujem pekne
@mabel1981 ach a to co mate aj vy za noci??? no minula noc bola uplna pohroma, vobec sme nespali, maly bol neustale hore, stale plny noztek, teraz som ho bola pozriet, tak znova, nemoze poriadne ani dychat,len ustami, takze bude to to iste, odsat si, tak to nehrozi, taky plac ako on vie spustit lasocka moja, mne to srdce trha, ked tak place, naozaj neviem co idem robit dalej, aj ten kasel ma trapi...uvidime...atb mame doma, ale noazaj neviem ci ich nasadit ci nie...no a vam mozno idu dalsie zubky, lebo bez priciny by predsa takto zle nespinkal
@larosa @tamaska @martinka8 @mirka2010 dakujeme 🙂 🙂 chystame na zajtra oslavu, vsetci maju prist 😀 . tak som dnes poobede piekla (svokra strazila Beki, lebo mm kasle strasne a nechceme ju takto po tyzdni jeho izolacie nakazit 😝 ). tak som zvedava, ze jak bude zajtra. a jasne, fotky budu 😀 😀
@mirka2010 Beki si uz vykracuje jedna radost 😀 . chyti ju to hlavne vecer. dokonca uz vie aj take, ze pije a ide 😀 . a uz sa aj naucila padat, teda sadat, tak uz to berie v pohode. zo zaciatku spustila plac 😀 . a velke pady zatial este neboli vdaka Bohu, a dufam, ze ani nebudu 😝 . uplne nedycham, ked ju vidim ako ide v ponozkach po dlazbe 😲 😲 (to len vecer, ked idem vyliat vanicku do kupelne a necham otvorene dvere, aby mohla ist za mnou. a ona sa stale postavi a veselo cupka...).. a ten kasel a sopliky.. ja by som asi dala atb. bala by som sa, aby mu to nezislo dole na priedusky alebo pluca ..
@sosovica podla mna ano. nasa uz papala na vianoce nieco, asi tresku , tak na masle a nedavno tuniaka z konzervy, vo vlastnej stave, trochu popapala. myslim, ze to uz skor, aspon od takeho deviateho mesiaca by sa dala rybka papat
@1234lubka tak to je teda sranda s tym vasim domcekom...ma svoju historiu, je to krasne...mozno ti za nim bude aj smutno, ked pojdete do toho bytiku...ale na druhej strane budete tam predsa chodit, do zahradky, pogrilovat...takze ten tvoj Matinko je tokyto huncutik? len by na parapete bol??? to ja poznam, Marosko ked si nieco zaumieni,tak tomusi dosiahnut aj keby neviem co bolo...veru, uz si vie riadne presadit svoje...aj ten vas to tak robi???
@kajkovajanka dakujem moja velmi pekne.lebo nemame zrastenu fontanelu na hlavičke mame dosť velku aj vigantol 2 kvapky stale papame....a rybka ako rybka takže musime vela rybky papať aby sme nemuseli isť nedaj bože do nemocnice alebo čo sa s tym robi
@mihouk ahojky, tak v prvom rade som rada, ze ti je uz dobre...asi si to mala len jednodnove, takze super 🙂 Maroskovi dnes bolo lepsie, teplota klesla na 37,5, aj bol vesely, zivy, vyvadzal, takze myslim, ze mu je lepsie,len potom k veceru zacal pokasliavat viac a teraz uz ked spinka, tak ma uplne plny nos, ja neviem, co robit...bude zase zle spinkat,ked sa mu nebude dat dobre dychat pokladikovi mojmu....tie atb mam na pripad, ze by mu neklesala teplota, uvidime ako bude zajtra, ak by sa mu stale ten kasel tahal, pripadne tie sopliky, tak sa budem musiet uz rozhodnut....ty by si dala?
@kajkovajanka tak drzim palce zajra s oslavou, aby vam to dopadlo super a aby ste mali na co spominat 🙂 budete mat krasny dnik, predsa len je to vynimocne oslavovat prve narodeninky 🙂🙂🙂 slecna krasna 🙂 Marosko sa tiez naucil padat ako keby si sadal na zem...ale stane sa mu samozrejme, ze sa buchne a to byva potom placu...ale co uz, to k prvym krocikom patri...dnes si v postielke spravil modrinku na cielku, on sa vie pocas spanku tak hadzat v postielke, ze si ani neuvedomuje a bucha sa...neviem tomu zabranit, nijako...no a co sa tyka tych atb, budem to este zajtra sledovat a rozhodnem sa, naozaj nechcem ani ja nic podcenit...preboha este to..ale dr mi vyslovene povedaĺa, ze kasel ak bude mat mokry, tak je to dobre...a taky ma...takze uvidime ako dalej
@mirka2010 Ja by som ATB nedavala, lebo ako sama vravis, uz mu bolo lepsie, takze asi sa aj nejaky zubok prerezal. Na vecer a ked si lahne, je samozrejme ze sa mu zvysi teplota a aj kasel ho zacne drazdit. Ved uvidis zajtra, ale ako si ho dnes popisala tak dnes nevyzeral ako chore dieta. Ja viem ze nie je 100% a ty by si urobila vsetko pre to aby mu uz bolo dobre, ale nemyslim ze ATB je odpoved. Prepac, ja som osoba ktora nema rada ATB a v tom mi UK vyhovuje, lebo tu ich nedavaju len tak. Ty poznas Maroska najlepsie a ty si jeho mamina, takze bohuzial konecne rozhodnutie je na tebe.
Ja som dnes dokoncila tortu na zajtra, no uvidim, ale v hlave som ju mala ovela krajsiu, len s tym blbym marcipanom sa dos na prd pracuje, no nic, dufam ze aspon chutit bude. Fotky hodim neskor.
@sosovica to vám povedali, že by ste mali ísť do nemocnice, ak to nezrastie? Lebo aj my máme stále dosť veľkú fontanelu, ale teda zatiaľ len Vigantol máme stále dávať, do 2 rokov povedala doktorka. Normálne sa dáva do roka, ale dávali sme ďalej, lebo veď aj zima je, menej slnka a tak. A doktorka na poradni potvrdila, že máme dávať ďalej, o nejakých úpravách stravy nehovorila nič.
@mihouk ja som to pochopila,a len som to asi zle napísala 😉 Je mi jasné, že pri dvoch tak malých deťoch (ak práve nespia) je vyššia pravdepodobnosť, že ti pri dverách zazvoní David Beckham, ako že si pri nich poležíš v posteli 🙂
Ale teda fakt by som brala nejakú virózu len za to ležanie a spanie, Natálka už tretí deň vstávala pred šiestou, hrozné niečo 😒

@1234lubka vsak, aj ja sa na tom pozastavujem, ze len nedavno som rodila a uz mi tu pobehuje, drobciatko nase zlate, take je to krasne ked si tak bezka 🙂