Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mihouk no vies, tak ako uz sa trapil, to bolo strasne...neviem naozaj ako dlho by sa mordoval bez tych atb...ja som sa im tolko branila, tak som nechcela, aby jeho male telicko muselo spracovavat atb, ale lepsie je takto, ako keby sa mal zadusat kaslom a nespat...ved on nespal uz ani cez den, ani v noci, bolo to uz naozaj takze...vsak sama to poznas, ked su tvoji drobci chorucki...ale verim, ze je to na dlho nasa posledna choroba, lebo on je uz v priebehu mesiaca druhy krat chory, to je naozaj moc...takze oslava bola pekna??? a preco vsetci neprisli???
@mihouk ano, slahacka s cokoladou a potom Hera. a ano, je brutalne sladke 😀
@mihouk Maximko zlaty , maly odbornik 😀 😀
@martinka8 Mati, zijes este po tej navsteve? 😕 😀
@mirka2010 Zlatulik, najhorsie je, ze este sa ani nepozbieraju z jednej choroby a uz chytia nieco ine a ta imunita sa im tak rychlo nenastartuje aby mohli odolavat. 😢 Ale bude to lepsie.
Vsetci neprisli, kedze sme prekladali oslavu 2x, tak museli niektory do roboty a kamoska mala crevnu virozu a nechcela sa podelit s nami a s dalsou sme sa nejak nepochopili a nevedela ci uz je to tuto nedelu, ja som to brala ze vie, no chaos, ale nakoniec som rada, ze to bude rozdelene na dve, lebo 15 ludi naraz by asi Tilka nechapala. Tak sukna sa jej hrozne pacila, k tomu bola super 2 hodky vyhajana (zaspala o 1dej a zobudila sa na oslavu, parada) a hned ako som ju obliekla, tak normalne behala okolo stola ako spalsena a rehotala sa 😀 😀 😀
@kajkovajanka Ja tam heru nedavam, to by uz bolo ako tucne. Tu su na vyber 3 druhy slahaciek, odtucnena, ta sa ani neda vyslahat, na slahanie a tucna a este extra tucna, takze 4 druhy, ochutene a take neratam. Ja pouzivam tu tucnu a krasne sa vyslaha a aj drzi super. Kamoskin manzel mi stale hovori, ze mozem to predavat a zarobit velke peniaze 😝 To vies, das anglicanovi domacu tortu a ide sa zblaznit. 😀
@mirka2010 v takom pripade si spravila urcite dobre, ved ked ani nepapa ani nespinka, uz mu trebalo nejako pomoct. Verim ze dnes je to uz lepsie, a mas doma usmiateho drobca, tie spanky sa ti zase zmenia po chorobe urcite. Pojde zase na jeden spanok. Teraz uz len vydrzat a doliecit sa 🙂
@kajkovajanka a ano prezila som to 🙂 nastastie to bola rychlovka prisli nieco po piatej a o siestej uz boli fuc. Mala samozrejme zo svokrav rev, panika. Na svokru sa usmievala ale len mna sa drzala, ked mi ju zobrala z ruky k sebe tak rev 🙂)) haha z toho sa ja skodoradostna celkom tesim 🙂 urcite ma chapete baby haha. Mohla sa svokra snazit akokolvek Lili len na mne a ccim viac sa priblizila tym viac sa Lili tlacila na mna a schovavala 😀
KOSICE: to stretnutie je tento tyzden???? Lebo ja som uz uplne zmatena a popletena z toho??? Aby som si nic nenaplanovala ak by to malo byt teraz niekedy???
@kajkovajanka joj a skoro som zabudla kraaaaaasne torticky a Tvoja naozaj najkrajsia, si aka sikula, waaaw, skoro som odpadla. A cela rodinka ste peknucki, a Bekinka je taka pomiesana, ma vela aj z tatina aj z teba 🙂
@kajkovajanka kraasne torticky a malinka je kraaasna.
@martinka8 Mati, my tento tyzden neprideme na stretko. este stale mame karantenu od manzela 😀 . a od buduceho mam prax na gymnaziu, som zvedava, ze vsetko si donesiem domov 😝 ... tak s nami asi velmi neratajte najblizsie tri-styri tyzdne 😒
@mirka2010 och, chudatko ☹ , velmi skore uzdravenie zelam Maroskovi a aj vam rodicom
@mirka2010 jj jasne ved to chcem aby si bosy holy pobehoval po travicke 🙂 no zubky mame stale spodne dva a hore prava jednotka a prava dvojka :D vyzera srandovne :DD ale uz aj nalavo to je na puknutie :D a v noci sme kupodivu dobrucky....taky je smiesny...vstane zacne plakat sadne si a odpadne :D niekedy ho v takych polohach najdem ze :D a vy ako?
my sme mali nakoniec 3 oslavy a 3 sladke torticky 🙂 najviac mi chutila ta stredna 🙂 s tvarohovym kremom. a podarila sa mi az ta posledna. nemali sme peknu foto s enyou a tortou, tak sme si spravili este 3 tiu neplanovanu tortu, ale tam som nemala ziaden stres, tak som sa mohla vyhrat 🙂
@kajkovajanka ved to neboli nase prve torticky 🙂 inak sa blizi valentin, tak mozeme aj pre mm nieco upiect, len my ideme 15.2 do uk, takze piect nic nebudem. jedine ked nejaky kolacik na cestu 🙂
baby, dnes mame s manzelom druhe (iba 😀 ) vyrocie svadby 🙂 . je zvlastne si to pripominat v takyto vsedny den, mm je v praci cely den, ja doma s Bekcou (unavena, miestami nahnevana a zufala) a este k tomu je utorok a nie sobota 😀
@mirka2010 no, pravdupovediac, nejaké stíhanie niečoho pred siedmou hodinou ráno nie je teda veľmi pre mňa, takže sa viac-menej hráme a motáme 🙂 Ale už sme si tuším zvykli, neviem si predstaviť, že by vstávala o ôsmej, to by som mala pocit ako v inej galaxii 😀
Dúfam, že sa skoro vyzdraviete, dobre si spravila, že si dala antibiotiká, načo ho trápiť. Želám skoré uzdravenie 🙂
A tu co sa nic nedeje???? Nic nikto nepise? Ako sa mame??? Nam asi pojde dalsi zub.... mrzutoza.... soplik. Uvidime. Uz nech su tie biele srandy vsetky vonku.
@martinka8 moze byt? 😀 .. inak, riesim prax, buduci tyzden 13 hodin sloveciny, asi ma klepne 😀 😀 . potom su jarne prazdniny (cize diplomovka), potom tyzden francuzsiny, potom diplomovka, potom zapocet z francuzskej literatury, potom dead line diplomovky (19.4.), a potom statnice 😀 😀 😀 . a potom budem spat aspon dva dni v kuse 😅 . .. a asi aj nam idu zuby, vcera bola taka mrzuta a nedobra cely den, ze to som este nezazila, masaker, vecer som bola uz taka vynervovana 😝 😝 . a aj noci su horsie, budu sa viac, kazdu noc je minimalne pol hodinu hore (vacsnou taktristvrte az hodinu a pol 😝 ).. ta tak 😀
@mihouk joooj, no princezna krasna...urcite sa tak aj citila...vynimocna...tieto dievcatka, to je take chutne...juuj,dufam,tu, tuk,tuk, ze druhe budeme mat tiez dievcatko...velmi by sme aj my chceli taku princeznicku 🙂 tak mozno aj dobre ze to mate na dva krat, sice dva krat chystania, ale naozaj aj pre dieta aj pre teba je to lepsie...inaka torticku aj papkala???aku to vlastne mala tortu???
@kajkovajanka no uzasna je 🙂inak citam,ake obdobie ta caka...moooooc ti drzim palce...viem sama, co je to kocnit skolu, si velka sikulka a mas moj velky obdiv ze to zvladas pri malej!!!
@martinka8 ahojky, aj ja som uz presvedcena,ze som spravila dobre,lebo neviem kam by sa ten kasel dostal...stale ho sice ma, ale je uz taky mokry a sopliky tie sa takmer stratili, aj ked ked odsavam, tak stale ide...ale dnes zase nic skoro nezjedol a vcera co aspon moje mliecko pil, tak dnes uz ani to, tak neviem...dufam, ze sa mu to zajtra polepsi...
@1234lubka ahojky, no my mame teraz problem aj so spanim, aj s papanim...nechce vobec jest a v minulu noc sice spinkal pekne do stvrt na pat, ale potom sa tak rychlo prebral,ze hodinu bol hore a o siedmej zase hore, co pred chorobu nikdy o siedmej ani nechyrovalo, ze by vstaval!!! no co uz, verim, ze ta hnusna choroba uz prejde...aj nam je priserne dlho doma,zajtra je to tyzden doma, takze naozaj je to tazke, aj ho zabavit, aj aby tak den presiel...no a tie vase zubky, to vam ako smiesne idu???? no musi byt zlatucky...na spapkanie 🙂
@kajkovajanka jeeej, tak vsetko najlepsie k vyrociu svadby...krasne je to ze vobec ste si to primomenuli...a to ste sa brali v riadnej zime, brrr....mali ste velku svadbu???
@jankaja dakujeme velmi pekne...verim, ze sa poliecime...mm chodi do roboty a chodi taky zmoreny,...Marosko je ukaslany, ale je to lepsie...a ja, no rano je to priserne, ale cez den lepsie...uz nech to skonci, lebo sa nam to taha uz skoro tyzden...Marosko teraz dva dni vstal o siedmej...uf, to co bolo??? pre mna ako keby este noc bola...ale co uz...pred chorobou vstaval zase pred deviatou a to bolo naozaj uz dost neskoro...uvidime ako to bude ked sa vyzdravie 🙂
@mirka2010 ja by som ho celeho na jeden hlt zjedla aky je zlaty 🙂))) ano ta hnusna choroba nic nieje horsie ako mat chore dieta....v noci je kazdu chvilu hore,...nechce papkat...aj my teraz akosi vstavame o siedemj...neviem co sa staloo ved mi pekne hajuskal do osmej pol deviatej a teraz ma akesi cudne obdobie.....no co uz .....dnes sme tiez celkom dobre papkali...naobed popapal vsetku hraskovu polievocku...a potom....u babky v presove len same chrumky, keksiky tak necudoi ze nechcel krupicu na veceru :D inac chvalabohu celkom fajn...dnes sme stravili celkom pekyn den aj ked bolo skaredo---.kupila som mu z maxu take peknucke poltopanocky mali akciu za 9,90 z ccc obuvy🙂 take prve ozajstne topanocky...hned ako sa otepli mu ich obujem...a este som bola v hypernove pozriet byvale koleginky....no som au rastla aka som bola na Martinka hrda ked mi tam pobehoval 🙂 dokonca som ho musela nahanat ked sa mi za jednym dievcatkom rozbehol :DD vidno ze je chlap :DD a kupila som mu stamad taku detsku stavebnicu mali len za 8 EUR 🙂 normalne ho zaujla pekne sa s nou hrajkal, tak podobne sa sklada ako lego duplo len krabica od nej je z umelej hmoty a ma na vrchu otvory na vhadzovanie podla tvaru...take som mu chcela kupit pod stromcek len sa mi to vsade zdalo trosku drahe....
@kajkovajanka jeeeeej aka zlatunka v tej capici:D

@mabel1981 ahoj Monika, ano musela som atb nasadit...cakala som naozaj dost dlho, ale ked sa to nelepsilo, kaslal, kasla, az sa zadusal a tie soliky priserne...mrzuty, prestal mi uplne jest...co je na Marosko taka nevidana vec, ze to este nebolo aby mi banan odmietol...a veru sa to stalo, takze musela som to urobit a dr ma aj poriadne vystrasila, takze som ich radsej dala...a Filipkovi je uz dobre??? juuuj, nech uz toto obdobie hnusne skonci, nech pride teplucka jar, ja sa neviem dockat 🙂