icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mihouk
12. jún 2013

@mirka2010 Aky zltusik sikovny!!! Tilka poviem mama iba ked je zle a MA na Maxima o tatovi nemoze byt ani rec. Ale Maxim bol rovnaky, on dlho nerozpraval a teraz sa mu usta nezatvoria, takze si to zatial uzivam, lebo ked tu budu hovorit dvaja, tak sa zblaznim. V pondelok sme isli zo skolky a v aute sa ho vzdy pytam ako sa mal a kedze chcem vediet viac, tak sa ho pytam po anglicky, ale v pondelok som zacala slovenksy (jeho slovencina sa viditelne zlepsila po navsteve babky, aj ked neviem ako je to mozne, lebo pozeraval cinske rozpravky na youtube 😝 ) a on mi na to mama hovor na mna inak 😀 😀 😀 Tak sme sa vratili k anglictine.
No a vcera Tilka rano v skolke zobrala Maximov lunchbox a dala ho do chladnicky uplne sama, ona je hrozne vnimava, normalne si musim davat pozor co pred nou robim, lebo vsetko opakuje a Maxim zase vsetko vykeca, oni dvaja su horsi ako CIA. Mam to ja zivot 😝

jankaja
12. jún 2013

@mirka2010 nakoniec sme skončili na antibiotikách, lebo mala zapálené hrdlo a nelepšilo sa to. No ale teda sranda to nebola, 3 dni teploty 39, nejedla v podstate nič, ospalá, malátna, ubolená... Antibiotiká našťastie zabrali a od stredy jej teplota klesala a teraz už OK, aj v papaní doháňa, čo zameškala 🙂
Maroško je šikovný, Natálka povie len mama, tata, hav-hav a to je asi všetko. Inak všetko vykecáva svojou rečou. Ale myslím, že sa jej začína jazyk v poslednom čase rozväzovať, viac sa snaží opakovať. Tak uvidíme. Môj muž do 2 rokov nerozprával, tak tvrdím, že je po ňom 😝

mihouk
13. jún 2013

@jankaja Juj bubulka malinka chorucka, ste si tak isto uzili, ale hlavne je ze uz je lepsie. Je hrozne ked su chori. A to ze nerozprava si uzivaj, nemyslim to zle, ale viem o com horovim, Maxim dnes cele rano agrumetoval, ze skolka je zavreta a on je malicky a on musi ist na ihrisko a nie a nie si dat nieco vysvetlit. AAAAAAA 😀 😀 😀

jankaja
13. jún 2013

@mihouk No, dúfam, že sme si chorobu vybrali na dlho dlho dopredu. Najhoršie je, keď nemôžeš tomu dieťaťu nejako účinne pomôcť a v tomto veku ani nejako vysvetliť, že bude lepšie. A ešte by som vyzabíjala doktorky za vyjadrenia typu "takáto viróza je vítaná, zlepšuje sa imunita" a "deti teploty mávajú" a "39 teplota je OK, deti mávajú aj vyššie teploty" a "nevadí, že na teplotu 38,5 nezabral čípok, v tomto teplotnom intervale nemusí zabrať". 😠
Nerozprávanie neriešim, momentálne je pre ňu skrátka jednoduchšie a pohodlnejšie dorozumievať sa prstom a zvukmi "a-a" 😀 A čo sa týka predstavy, čo ma potom čaká, tak tú mám celkom jasnú, lebo mám 2 malé netere, ktoré sa, čo sa rozprávania týka, nezastavia 🙂 A na konci väčšiny viet nie je samozrejme bodka, ale otáznik 😀

mihouk
14. jún 2013

@jankaja @mirka2010 Takze my sme si tie choroby este nevybrali. Vcera sme boli na ihrisku, nic mu nebolo, dosli sme domov a on 39 teplta. Rano k doktorovi a zase ma anginu a ATB na dalsi tyzden. Asi viete ako sa citim..... Ale kontaktovala som jedno centrum tu u nas a ma sa mi od nich ozvat homeopatka, takze takouto cestou sa teraz idem orientovat, lebo nie som velmi stastna stale do neho pchat antibiotika. A nebola som spokojna ani s nasim polskym doktorom, lebo ked som mu povedala ze sme mali sarlach, tak ma zacal poucovat, ze ja som sarlach urcite nemala, lebo som nemala vyrazky a ze ho mozes dostat iba 1x. Ako nechcem zniet premudrelo ako internetova matka, ale vsade pisali, ze vyrazky nemusis mat a je asi 80 tipov bakterii, a ked prekonas sarlach tak si imunna iba na ten jeden tip. A vrchol vsetkeho si vobec nezalozil spravu z SK (dobre je v slovencine, ale diagnoza bola v latincine) a ani si neurobil poznamku, ako keby to bolo iba prechladnutie. Taka som nasrana..... 😠 Mala som mu vynadat, ale po prebdelej noci mi mozog tak rychlo nepracuje.

jankaja
14. jún 2013

@mihouk ja som tiež niekedy v pomykove, lebo informácie získané z iných zdrojov sa často nezhodujú s tým, čo povie lekár. Neviem, či to už oni majú tak "v oku", alebo sa skrátka radia dlhoročnou praxou alebo na to prdia.
U nás to tiež tak z ničoho nič začala tá teplota, boli sme doobeda na ihrisku, všetko OK, potom hodinu a pol spala a zobudila sa s revom a teplotou. Antibiotiká mala teraz druhý krát, prvý krát minulý rok v auguste. Tak to sa mi zdá v norme, aj keď samozrejme som bola informovaná (sestrinou švagrinou) o existencii detí (jej dcéra), ktoré ani vo veku 7 rokov ešte nebrali antibiotiká 😝 😝 😝
Obrátiť sa na homeopatku určite nie je zlá cesta, môže to len pomôcť. Ak ťa to trochu poteší, ja som bola veľmi chorľavé dieťa, ešteže mama robila v školstve a bolo to za socíku, takže ju kvôli tomu nemohli vyliať z práce 😝 Okrem ustavičných angín a prechladnutí (liečených ako inak antibiotikami) som mala aj šelesť na srdci, choré priedušky (ako 5 ročná som bola na liečení), alergiu na prach a perie, ploché nohy, skoliózu a snáď všetko, na čo si len spomenieš. A teda podarilo sa mi vyrásť na jedinca celkom zdravého, síce každý -lóg mi nájde nejaké hraničné hodnoty (endokrinológ, nefrológ, urológ...), ale cítim sa výborne a energie mám toľko, že zvládam aj mm nadávať vždy, keď je treba 😀

mirka2010
16. jún 2013

@mihouk ach moja, ja ta chapem...mate to tazke...urcite sa o maleho poriadne bojis...naozaj je to az neskutocne, ako je stale chory...treba s tym nieco robit...neviem, kedze si si vybrala cestu homeopatie...ja len pisem za seba...ja tomu neverim, ale to je moj uhol pohladu....budem vam velmi drzat palce, aby to malemu zabralo a mozno ma presvedcite ze tomu verit treba 🙂 a mala Tiluska sa ma ako? je zdravucka? my sme konecne dva dni bez odsavanie soplikov, strasne sme sa tym dlho trapili...viem, ze oproti vam je to nic...ale spinkanie s plnym nostekom bolo velmi narocne a o odsavani ani nehovorim!!!! dnes sme sa boli fotit v makoch 🙂 tak potom pridam aj nejake nove fotocky 🙂

mirka2010
16. jún 2013

@jankaja jaaaaj, zlaticko nase malicke...tak bola takto chorucka...ale super, ze uz je jej lepsie...inak, tolko ludi co je v tomto obdobi chorych, to je az neskutocne...niet sa comu cudovat, ked su take zmeny pocasia...a teraz ani nevravim, take tepla idu...to aj minuly rok Marosko hned chytil sopliky a my sa s nimi vzdy trapime priserne dlho...ach,jaaaaj....co sa tyka rozpravania, tak ja neviem, ale Marosko asi bude po mne,lebo ja som tiez tak skoro zacala blabotat...vela ludi je z toho prekvapenych, kolko toho vie povedat...a to vies, ze som na neho aj s manzelom velmi pysna...tak sa z neho neskutocne moc vytesujeme...najkrajsie momenty su aj tak ked ho kojim a opytam sa ho...chces mliecko? a on tym jemnym, krasnym a neznym hlaskom povie ANO....tak ja som uplne na makko 🙂

mihouk
17. jún 2013

@mirka2010 No takze to mame, Maxim je nastastie v pohode, uz v sobotu lietal ako divy, ale aj tak ho nechavam tyzden doma, aby dobral lieky a uz sme sa tej anginy konecne zbavili. Tilka je uplne v poriadku, ked neratam ze je protivna a robi zle kade chodi a ked nedostane to co chce, tak taky krik som este nepocula, normalne zatvaram okna, nech to susedia nepocuju, lebo keby som jej odrezala palec, tak prisaham ze place menej. Volala mi ta homeopatka a znie to celkom zaujimavo, lebo bude chciet vediet o celej rodine, o Maximovych zvykoch, reakciach na situacie, tehotenstve, porode, oblubenych jedlach, proste vsetkom a podla toho zisti co s nim. No a kedze ma zvacsene mandle a Dr na slovensku povedala, ze to moze byt problem, ze sa mu tam zachytavaju bakterie, tak dufam ze mu to pomoze, lebo mi hovorila, ze v homeopatii je nejakych 3500 liekov, tak snad jeden bude dobry. Nerada by som mu davala vyberat mandle a nemyslim ze tu v UK by som sa toho aj dockala, kedze mi nic ani nepovedali.
No a aby ten svet nebol taky krasny, tak ja som v piatok zalahla s teplotami na cely vikend, lebo sa aj mne vratil sarlach, takze zase 40tky a bolast v hrdle, bola som na pohotovosti, tak mam ATB na 2 tyzdne. Chudak mm sa cely vikend staral o deti a dnes ani do roboty nesiel, nastasite uz dnes mi klesla teplota pod 38 a je mi lepsie, ale som hrozne slaba. Musim si zrusit vsetku robotu, lebo ked to poriadne nevylezim, tak sa to zase moze vratit a to by bolo uz pekne hnusne a ja budem akurat tyzden po ATB a ideme na dovolenku, tak nestresovat co????
Chudak Marosko, sopliky tiez nie su ziadna vyhra ani pre neho ani pre teba, lebo on nemoze dychat a ty sa trapis, lebo mu nemas poriadne ako pomoct. Juj snad nas to vsetkych prejde a uz si budeme uzivat leta, teda vy a my tu nasich 20 stupnov 😝

mirka2010
17. jún 2013

@mihouk jaaaaaj, tak ty si chora???? to mi je velmi luto, naozaj uz musis byt zo vsetkeho poriadne vycerpana, ked sa vam tieto choroby takto vracaju....prajem ti veeeeeeeeelmi skore uzdravenie, nech si fit pred dovolenkou, aby si stihla aj vsetko nachystat...urcite si to tam uzijete...aj ked stale neviem kam idete....co sa tyka homeopatie, tak naozaj budem len rada, ked mi das vediet, ako to napreduje a co s Maximkom budu robit...ja ako som ti pisala, tomu moc neverim, ale mozno vy ma presvedcite 🙂 inak, ja som mala velke problemy s mandlami, nie je to sranda....mne sa robili velke hnisave capiky, ktore mi vychadzali z mandli niekolko rokov, pernamentne som ich mala zapalene, take anginy ake som ja zazila neprajem nikomu...vzdy ma to chytilo v najvacsich horucavach, neviem presne preco prave vtedy, ale nebola to sranda...potom ked som mala 21 rokov, tak uz som to nezvladala, kedze som bola non stop chora a dala som si ich vybrat aj s nosnou mandlou....ok, o bolesti nejdem pisat...ani nechcem na to spominat....ale klop, klop, klop....to je nebe a dudy...aj ked na druhej strane, tym ze som bola potom rok a pol v Amerike a zila som non stop v klime, tak sa mi spravili cysty v celustnych dutinach, ktore mi vedia narobit sarapaty....musim si davat pozor na prievan, klimu a celkovo vyhybat sa chorym ludom, lebo ma to hned chyti...takze to je dosledoch vybratia mandli u mna...tym ze mandle sluzia na zachytavanie necistot a zapal sa tvori prave v nich, nepostupuje to dalej do tela, mne sa to po vybrati presunulo do dutin....takze tak!!! hauk, dohovorila som 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mihouk
17. jún 2013

@mirka2010 No hovori sa, ze sarlach sa vracia, dokonca mamina kamoska to mala cela rodina a tiez hned 2x, tak dufam ze tretikrat sa nam to uz nevrati. Inak sranda, lebo aj mne sa robia na mandliach tie hnysave gulocky, ked ma trochu boli hrdlo, kuknem vyberiem a je pohoda. No ty si si pekne vytrpela a dutiny tiez nie su sranda, mm sa upchavaju pravidelne. Dufam ze sa z toho dostaneme a uz bude dobre a uzijeme si dovolenku, ideme do Chorvatska, tak ako kazdy rok, som myslela ze si vedela, rezervovali sme si to uz v januari. Fuuu tak na najem, vynahradim si tieto dni co nemozem ani sliny prehltat. 😉

mihouk
17. jún 2013

@jankaja Ty ja som si az teraz vsimla ze som ti neodpisla. Nie zeby ma tesilo ze si bola chorlave dieta a teraz si v pohode, ja stale verim, ze Maxim sa z toho dostane, preto robim vsetko pre to aby som si jedneho dna nemusela nic vycitat. S tymi lekarmi je to divne, lebo vcera som bola na pohotovosti so sebou a tam ma vysetrovali dvaja lekari a povedali ze sa mi to vratilo. Mam taky pocit, ze ten moj polsky doktor je jesitny chlap, lebo ked si otvori Maximovu kartu, tak tam vidi, ze som si vyziadala jeho podrobne zaznamy a to doktori nemaju radi, ked ides pre druhy nazor. No nic mozno je nacase ho zmenit, su tam 4 doktori a len jeden je totalny pako, k tomu ist len ked vies co ti je a co potrebujes, on ti to predpise a domov. Ved uvidime, ja len dufam ze sa nam to uz viac nevrati a hlavne nie na dovolenke, lebo ma slahne.

jankaja
21. jún 2013

@mihouk nemyslela som to doslovne tak, že by ťa to malo potešiť, ale že napriek tomu, ako to so zdravím dieťaťa vyzerá v detstve, nemusí sa jednať o nič, čo by malo nejaké trvalejšie následky. Tým samozrejme nechcem zľahčovať, ja som tiež taká, že sa snažím v maximálnej možnej miere riešiť takéto veci a nič nepodceňovať.
Niekedy mám tiež pocit, že medicína ako veda je menej exaktná, ako by sme si želali, aby bola. Moja mama to videla práve tento týždeň, rok si liečila mykózu nehtu na nohe a keď stále nebol žiaden výsledok, tak zmenila kožnú. Tá nová urobila stery a diagnostikovala, že nejde o žiadnu mykózu, ale nejakú nezávažnú zmenu vzhľadu. A to sa mama počas uplynulého roka vyhýbala všetkým bazénom a podobne, kde by mohla niekoho nakaziť. Nehovoriac o liečbe samotnej, opakovaným návštevám starej kožnej atď.

mirka2010
24. jún 2013

@mihouk ahojky, tak ako sa drzkate? uz si zdrava a Tiluska, Maximko ako??? o vasej dovci som vedela, len uz stracam prehlad, kto kam ide, lebo vies, teraz kazdy niekam chodi a uz naozaj neviem kde 🙂 my sme tak velmi chceli ist...ale asi nam to tento rok opat nevyda...mame tolko co robit okolo domu a na to treba stale peniaze a peniaze...vobec nam nevyda ist k moru, mozno na par dni niekam pojdeme na Slovensku, ale aj to si skor myslim, ze nie...kedze kazde euro vieme teraz preinvestovat do veci okolo domu....tie mandle su potvory, to nie je sranda...ak ti vychadzaju tie capiky, tak to mas v podstate pernamentne zapalene a to moze vela veci ovplyvnovat...aj na deti...ak vsak nemas casto anginy, tak to bud stastna....🙂

mirka2010
24. jún 2013

dievcata...nejako malicko nas tu v poslednej dobe chodi...tak vam pridam par fotociek, viac mame v albume 🙂

mihouk
25. jún 2013

@mirka2010 Ahjoky, no ja uz som zdrava, este ale musim dobrat ATB, ale citim sa v pohode. Maxim dobral ATB vo stvrtok a by si neverila v nedelu mal zase teplotu, tak zase k DR a ma nejaky virus, asi ma vazne porazi. Samozrejme ziadna skolka, tento mesiac tam bol zatial 4x. Dnes je 3ti den, tak snad ho to uz prejde, lebo zvycajne mava teploty 3 dni. Ja som mala dnes kurz a kedze Tilka tam nechce chodit do skolky, tak som ich oboch musela dat ku kamoske a mali sa super, len ja sa citim ze niekoho zatazujem 😒 nie som zvyknuta niekomu davat deti, len tak postrazit. Ale viem ze sa mali super, vyhrali sa a Tilka uz 2 hodky spinka.
Inak Marosko aky cavo v maku, ako sa vie tvarit, ten nas truhlik, len taky protivny usmev nasadi ked mu poviem, ale musi sa naucit, lebo v auguste k nam pride neterka a ona trochu foti, tak ju zneuzijem na rodinne fotky. My sme sa dali fotit minuly rok u profika a take fotky ti urobi hocikto, neboli zle, ale nic vynimocne, stalo to nie malo a hovorili ze budu retusovat a nic neupravovali. Nakoniec mam mrzelo, lebo ked som kukla ich stranku, tak maju nadherne fotky a s nami sa tak nevyhrali ako s ostatnymi, tak preto budem nutit netreku, nech si aj trochu zarobi a ked to nebude nacas a poriadne tak zatlacim cez jej mamu 😝 Skoda ze ste tak daleko, to by sa fotilo 😉

1234lubka
26. jún 2013

Ahojte dievcence strasne dlho som tu nebola ja nejako nestiham v poslednom case....potrebujem sa poradit:( ake problemy vas sprevadzali pri prerezavani stoliciek? jedna nam vysla v pohode ale ostatne....o nedele mame teploty strasne predtym 4 dni hnacky....od nedele hnacky ustupile ale teplotujeme...v pondelok sa nam pocas celeho dna nepodarilo znizit pod 38,5 a vcera rano mal dokonca 39,8!!!! mame pokazene auto tak som isla s malym k lekarke autobusom kedze sme u svokry v sarisi a chodi mhd. a kedze len kazdu hodinu a cakalo ma prestupovanie a ja som nevedela ako dlho mi bude trvat kym sa vratim a ako sa vivinie pocasie nemala som pre maleho tricko z dlhym rukavom ani mikinku bolo uz chladnejsie (ked sme sa sem balili tak boli 33 stupnove horucavy) taj som muobliekla dvoje body z dlhym a navrch triko s kratkym ze mu jedne body dam dolu ak by bolo teplejsie ( rano bol spoteny ako mys po tej horucke tak som ho nechcela este prechladit predsa vonku rano o 7 uz bolo chladnejsie). nasa dr nerobila tak som musela ist ku druhej....no to teda bolo...krava hnusna....ze ako chodi doma maly obleceny sa ma pytala...ja ze body s kratkym len a noci spi len v plienke koli horucke, a ked uvidela ze ma dva bodynka na sebe..to ste ju mali vidiet ako na mna vyletela...ze ona sa nebude rozculovat nad takymi matkami co nevedia poobliekat svoje deti ze s toho ma teploty ze je naobliekany a ze mu idu stolicky ci som si vsimla ze mu uz jedna vysla (nie nevsimla!! som blbA!! ) a ci som mu na teploty davala nurofen (nie nedavala-sak naco nie?) a este niekolko rat zdoraznila ze sa nebude rizculovat nad matkami co nevedia poobliekat svoje deti na vonku ze to ma mala naucit moja dr.... ja som odtial vysla zrevana ja aj maly nezmohla som sa na pol slova toto som necakala :( v zivote tam uz nepojdem :(((dnes v noci mal maly take teploty te az sa mu na nozickach vyhodili take akoby pupence horuce....teraz mu to zmizlo ako klesla teplota ale spali sme do 11tej!!! stretli ste sa s niecim podobnym?:( dakujem za kazdu radu :(

zuzulienkaaaa
26. jún 2013

@1234lubka ahoj...my sme mali tiež teraz niekoľko dní hnačky, a prestali z nedele na pondelok, ono sa vtedy aj ochladilo u nás, tak možno hnačky boli aj z tepla, neviem....idú nám teraz ale aj očné zuby, tak ťažko povedať...
mrzí ma, ako sa správajú niektorí lekári...asi sú už prepracovaní, vyhoretí, je čas dovoleniek, tak za seba zastupujú a majú toho veľa, tak sú potom nervóznejší ako obvykle...
mňa len napadlo, či to nie je šiesta choroba, ak mal niekoľko dní teploty nad 39 a potom si objavila pupáky...
my sme ju nemali, ale kamoškin malý ju mal, tiež tak teplotoval, boli s tým u lekárky a ani ona si nebola istá čo to je, len im odporučila na teplotu striedať paralen a nurofen, lebo každý má iný mechanizmus účinku, tak sa vie dosiahnuť lepšie zrazenie teploty...a teplotu zrážať až keď v konečníku nameriaš 38,5 a viac (neviem kde meriaš...)
napokon dostal aj on tie vyrážky, tak lekárka spätne zhodnotila, že to u nich bola šiesta choroba....

tak sa držte, snáď ste čím skôr zdraví+

1234lubka
26. jún 2013

@zuzulienkaaaa Ahoj, my sme siestu chorobu prekonali ked mal asi 6apol mesiaca....no hej ale to sa mu vtedy vahodili take vyrazky a teraz mal na nozicke akoby obrovske stipance od komaratake napucnete vyzeralo to podobne ako pluzgiere ale bolo to tvrde a horuce.....ked sa mu nezlepsi tak pojdem ku inej lekarke....dakujem 🙂 no na ocne ta tiez tesim....svine zubky uz nech su vonku

1234lubka
26. jún 2013

@zuzulienkaaaa meriam pod pazuskou normalne..tam sa asi nic neodratava ze?

mihouk
26. jún 2013

@1234lubka Jaj bubak malinky. No a co ked mu idu zubky, traba ho dat skontrolovat, ja som s Maximom chodila k Dr s kazdym zubom, nikdy nevies. My pri vysokych teplotach striedame paracetamol a nurofen, niekedy to zaberie niekedy nie, celkovo Maxim na paracetamol velmi nereaguje. Ked ma teplotu nas 39, tak mu davam obklad na celo, ale len taky vlazny, zabaly alebo sprcha nema zmysel, lebo by ho to este viac rozrusilo.
Tilke ked idu zubky, tak ma hnacky a take kysle, ze ma vzdy cervenu prdel, niekedy az do krvy a to moze byt v spinavej plienke len niekolko minut. Tiez mavala teploty, ale odkedy ma jantarovy nahrdelnik, tak klop klop, ziadne teploty a dokonca aj choroby ju obchadzaju, lebo mi si to u vymiename, momentalne mm lezi v posteli so 40kami.
Tak dufam ze vas to rychlo prejde a budete krasne zubkavy. 🙂

1234lubka
26. jún 2013

@mihouk akujem 🙂 mi zas radsej sprcha maly ju ma velmi rad🙂 no keby moja dr nemala dovolenku....joj ale teraz som u nasich tak ked rano bude mat zase to na nozicke tk zajdem tu ku pediatricke co ja som ku nej chodila 🙂

zuzulienkaaaa
27. jún 2013

@1234lubka hej, pod pazuškou neodrátavaš nič....fú, tak to mal dosť vysokú teplotu, ak to boli čísla spod pazušky....joj, opatrujte sa....hlavne ak sa to nezlepší, tak choďte ešte pred víkendom k lekárke...držím palce+

1234lubka
27. jún 2013

@zuzulienkaaaa vcera sme boli na pohotovoti...po celom chrbatiku nozickach a rucickach sa mu porobili take horuce akoby mapy....vraj je to alergia na nieco....no netusim na co ved nic nejedol co nejedava obvykle..mozno v sobotu ceresne.....pichli mu no neviem ako sa to volalo kortizon ci co tak teploty uz nemame ale tie mapy sa mu dnes zase objavili....joj velka skoda ze moja dr ma dovolenku....myslis ze by som mohla ist aj ku inej ako ku tej co ju zastupuje? maly bol dnes doobedu taky malatny ze do jedenastej spal...medzitim bol asi v 5 mintovych intervaloch hore..ale ked vstal tak sa pekne napapkal...aspon to ma potesilo....

bboossoorka
27. jún 2013

@mihouk ahoj....skušala si alergologa?lebo mi odkedy som navštivila ineho alergologa ku ktoremu sme chodili od dvoch rokoch ktory podotikam nič nezistil sa všetko zmenilo.....chodime už po roka k inej ktora zaujmave je že zistila alergiu na prach pel roztoče a farbiva v potrave....dala nam montelukas a aerius a od vtedy mala chora nebola....klop klop,klop....skus ist k alergologovi....nam naša dr stale tvrdila že virusi laringitida a bohvie čo....stale atb......a nikdy to nebola pravda......kym so ja nenastolila na inej lekarke a zrazu......držim palce

bboossoorka
27. jún 2013

@1234lubka to i je strašne luto....dam ti raadu na teploti..oj mali mal minule 40tki horučki neviem s čoho no mal....žiadne podotikam žiadne lieky nezabrali ani obkladi,,,,sprcha nič.....ale kukla som na net a dala som octove ponožki pomer 1ku1....namočiš do toho nalevu ponožki,vyžmikaš a daš na nožički....na ne daš ešte 22suche......tento zabal vyienaš v polhodinovych intervaloch cca 3krat ...teplota zmizne už natrvalo....skus...a že to je reakcia tomu moc neverim.....bo to nema s teplotou nič spoločne...navštivila by som určiettte ineho dr.....uzdravte sa ...

bboossoorka
27. jún 2013

@1234lubka my mame od zubkov chvalabohu pokoj...ked mal rok už boli všetki von....ale my sme mali zas prii každom zubku nadku...nie velku ale mali......držte sa ono to prejde len to chce pevne nervy....

1234lubka
27. jún 2013

@bboossoorka diki davala som mu raz octove lebo mama viem ze davala nam ked sme boli mali...ale uz chvalabohu nema vcera sme boli na pohotovosti mu pychli nejaku injekciu tak tepoloty uz nemame zatial....ale tie flaky mal zase dnes po celych nozickych a rucickach ale asi po dvoch hodinach zmizli...netusim s coho to ma dr vravel ze alergia na nieco no kto vie....ani ja neverim ze to je koli zubom...asi zhoda nahod ze mu zuby len oslabili imuniti voci niecomu co sa mu teraz prejavilo...kto vie

1234lubka
27. jún 2013

@bboossoorka inak vy ste si teda riadne svihli ked mate od roka komplet chrup :D to ste ako stihli?

1234lubka
27. jún 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/cerveny-bolavy-flak-na-stehne-z-coho-to-moze-byt/
tak presne to vyzeralo tie flaky ale len na nozickach a rucickach a vcera aj na plieckach a chrbte