icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

gulocka7888
12. okt 2016

@zuzuk22 ty vyzeras akoby di sa akurat dobre najedla.Mas ozaj malinke zlatunke brusko

zuzuk22
12. okt 2016

@gulocka7888 jej dakujem 🙂 ale ja si tak teda nepripadam🙂 miestami sa uz citim ako slon 😂

verunqha23
12. okt 2016

@zuzuk22 aj ja si tka už pripadám :D

nikolienkaa
12. okt 2016

Moje rána 😂

fronili
12. okt 2016

Ja som zrovna dnes mala rozhovor s mamou a hovorila jej ze do januara daleko a ja uz teraz nevladzem napriek tomu ze vazim ovela menej ako pri simonkovi.ked som isla rodit mala som27 kg naviac🙉 a teraz mam 11kg naviac dufam ze to moc hore nepojde uz lebo fusim jak slon.dokonca som nasla fotku s pred roka ze ako sa mi podarilo zhodit😅po simonkovi z 92 kg na 65kg

verunqha23
12. okt 2016

no ale najhoršie je baby ked si dáte dole podprsenku :D ... boha ja si cítim na bruchu prsia a to je tké nechutné :D

zuzuk22
12. okt 2016

Baby taketo brusko som mala s olim cca 3 roky dozadu 🙂

fronili
12. okt 2016

@verunqha23 ja som momentalne stastna ked pridem domov a tu podprsenku mozem dat dole strasne mi vadia musela som si kupit bez kostic aby ma nic netlacilo strasne mi vadili vsetky ostatne😅

fronili
12. okt 2016

@zuzuk22 oproti mojmu brusku v 35tt si mala gulicku ja som bola cela velka a tyzden pred porodom som vyslapala na Trenčiansky hrad😊dodnes nechapem ako.

zuzuk22
12. okt 2016

@fronili dufam ze ani teraz nebudem uz ku koncu ako balon ale tak uvidime no 🙂 tak sikovna si 🙂 ja som sla s olim na matersku 8tt pred terminom porodu...sa cudujem ze som vydrzala tak dlho robit...v lidli som zamestnana a teda kludek a hohodicka to tam mieje ani zdaleka 😄 teraz si tehu uzivam cele doma s olim uz 🙂

lalia87
13. okt 2016

O polnoci som zaspala a uz buntosim

vuvi
13. okt 2016

zienky, ja som si vysluzila od manzela prezyvku tulen :D nechape, ako mozem pri otacani na posteli a beznych cinnostiach tak fucat, ochkat... tak este ze sa aspon on bavi :D

zuzuk22
13. okt 2016

@lalia87 o pol noci som sla spat tiez. A ramo po pol 7h ma priatel budi ci mu spravim caj do termosky do roboty ze on uz nestiha. Este isiel dat sprchu. Tak som mu sla urobit a reku aj ma vyhodis u nas v obchode co je 5min od nas napeso ze si kupim veternik lebo vcera ma nan napasmala kamosla 😂 tak co budem trocharit 😂😂😂 kupila som tri veterniky a 3 coko spice 😄😄😄 som zvedavy dokedy mi vydrzia v chladnicke 😂😂😂

lalia87
13. okt 2016

@zuzuk22 spice poprosim aj dva,mnam 😀 ja mam tiez chut na sladke,asi dojem babovku s lieskovoor.jogurtom 😀 😀

elisebah91
13. okt 2016

Tiež si pripadám ako Micheline pri pohyboch smerom k nohám, no majú to z nás aspon trošku srandy tí naši drahí 😀

fronili
13. okt 2016

@elisebah91 moj chlap chvilkami hovori aby bolo uz po lebo tie moje meniace sa nalady🙉hrôza niekedy

sandri
13. okt 2016

@fronili a my si zase hovorime, ze nech som len co najdlhsie 2v1, lebo takto mame doma este aspon chvilu aky taky klud 😀

cookiee
13. okt 2016

Baby,
zo mňa si len kolegyňa robí srandu a pospevuje si pri mne keď sme spolu.....ja som hroch, ja som hroch.....ona bola pred rokom tehotná a vyzerala tak aj sa tak cítila ale ja sa zatiaľ cítim ok......len si neviem predstaviť seba o mesiac....ako budem vyzerať 🙂
však uvidíme 🙂

@kwr
jasné, aj ja Vám držím palce a nech nám to všetkým babám všetko dobre dopadne :D

veronikanellka171
13. okt 2016

mne moj stale kuka na brusko ze som strasne zlata ze by som mohla byt stale tehotna 😀

majaon
13. okt 2016

Jaj baby,tiez sa citim ako velryba 😀 a dnes jedna znama,ked som jej povedala,ze rodim v januari,ona,ze ved to je cochvila a fakt,ani sa to nezda a onedlho budeme drzat nase "bruska" v naruci 🙂
Takto som vyzerala so Simonkom v brusku,prva je 7. mesiac a druha posledny 😀

fronili
13. okt 2016

Tak prikladam aj ja este foto.Toto som ja tyzden pred porodom a fotka z hradu kde som vyslapala😅.vtedy sa ma pri vstupnom jeden panko opytal ci nezavola aj zachranku ze to vyzera ako keby som mala uz rodit😂

zuzuk22
13. okt 2016

@fronili
@majaon baby krasne bruska ste mali 🙂

lalia87
13. okt 2016

Baby ja som vcera nasla stary fon a tam foto zpred roka taka nohavickova pre draheho 😀 😀 a tam uuplne ploche brucho,az som malem slzu upustila 😀 tak som polovicke poslala tu istu foto,ze predtym a potom 😀 tak isto som sa tam nastajlovala,to keby ste videli ten rozdiel 😀 😀 a on ze:ale sa ti to hodi :-* vam ukazem moju teraz odfotenu 🙂

zuzuk22
13. okt 2016

Jaj tesim sa 🙂 som predchvilkou dokoncila hackovanu čapičku kamaratkynmu Timotejovi🙂 zajtra ma dva ročky🙂

zuzuk22
13. okt 2016

@lalia87 jej ktasna si 🙂

fronili
13. okt 2016

@zuzuk22 krasna si naozaj sikovna😍

lalia87
13. okt 2016

@zuzuk22 dakujem ty jedna sikovnica 🙂 aj tomu macovi sa ta ciapka hodi 🙂 pozerala som minule tu stranku na tie vlny a vsak tam nie je pisane ci to je hruba ci tenka vlna a ja to takto neviem odhadnut 🙂 ale pozerala som video kde robila baba taku hrubsiu ciapku a robila ju z dory, tak asi tu skusim.lebo ja som robila len taku ciapku z tenkej vlny, poslem foto ak najdem 🙂

zuzuk22
13. okt 2016

@fronili
@lalia87 dakujem baby 🙂 no idem to kuknut a naposem ti ktore su take teplejsie 🙂

lalia87
13. okt 2016

@zuzuk22 toto je ta moja tenka, uz ani neviem ktory videopostup to na nu bol, ani na tu kvetinku 🙂

majaon
13. okt 2016

@zuzuk22
@lalia87 teda baby vy ste sikulky,mne sa to strasne paci 😉