icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
31. okt 2016

jooj dievcata ja mam zasa nervy lebo sesterka mi dala 5mechov oblecenia, ja ze ty kokso to odkial ma ale ked som otvorila som zistila.. iba ozaj malu cast som odtial vybrala, asi 3pracky plne.. ostatne velke co mi je zbytocne kedze veci riesim max do 9mes momentalne (tak ze mam v skrini) a ostatne zakazene alebo skarede alebo komunisticke.. takze teraz neviem co s tym, uprimne by som to najradsej vyhodila... len neviem ci mozem to su kvazi rodinne veci

gulocka7888
31. okt 2016

Tehulky mam vo stvrtok test cukru.Mam veaj vsttedu vecer nepit nic sladke a ani nic sladke nejest.A rano vo stvrtok na lacno.Co mam v stredu zjest?Co neobsahuje cukor?

zuzuk22
31. okt 2016

@veronikanellka171 to co nechces by som dala naspat do vreca a niekde uskladnila zatial. Nemisia vediet druhy....a ked bude komu daj dalej v rodine...

zuzuk22
31. okt 2016

@gulocka7888 ja som jedla den pred testom na cukrovku hocico....ani mi nikto nic nezakazal len na lacno som mala dojst . tak neviem

vuvi
31. okt 2016

@gulocka7888 ahoj, den pred cukrom som jedla normalne, len som nejedla vecer od cca 7 uz nic take "provokativne", teda sladke, len chlebik na zasytenie a rano som sla nalacno...

majaon
31. okt 2016

@fronili dakujeme moc a napodobne aj tvojmu Simonkovi,my sme tiez vcera trosku oslavovali 🙂

sandri
31. okt 2016

Nasa dnesna vecera, mnam 🙂

verunqha23
31. okt 2016

@sandri pošli mi :D

zuzuk22
31. okt 2016

@sandri mnam 🙂 ja s olim sme prave sprasili cokoladu 😂😂😂 teda viac ja ako on 😂 on mal asi pasik 🙈🙈🙉🙈

kwr
31. okt 2016

@gulocka7888 vyhni sa ovociu na vecer, to ma vela cukrov, takisto cerealie napriklad...ak ti dovolia po vypiti napoja, pi vodu, pripadne mineralku- pomoze so zavratou a mna napriklad velmi smadilo...hlavne nezaspi ked budes cakat, pocas spanku telo pomalsie spaluje cukor a mohlo by to skresat vysledky- ja som takto dostala falosne pozitivny vysledok pri prvom synovi...a drzim.palce:)

kwr
31. okt 2016

@zuzuk22 a dufam ze Ti padla na uzitok, zasluzis si;)

kwr
31. okt 2016

@veronikanellka171 skarede spunave stare hned vyhod...ostatne zatial do mecha a do pivnice, mozno sa este zide🙂

zuzuk22
31. okt 2016

@kwr dakujem 🙉

sandri
31. okt 2016

@veronikanellka171 co nechces, supni do pivnice. Ked to nie je tvoje, noc nevyhadzuj. Mozes niekoho urazit- co sa nepaci tebe sa moze pacit inemu. Bude ta mat za nevdacnu, ak svojvolne povyhadzujes veci...

fronili
31. okt 2016

@veronikanellka171 ja som tiez tak dostala veci pre simiho vybrala som iba co dom chcela a ostatne som darovala a aj vyhodila.uvidis zacne sa ti to kopit skor ci nedkor to aj tak vyhodis.si predstav ze by si zo vsetko mala niekomu posunut tiez sa nemusi pacit nieco ako tebe😉-ja osobne vsetko nepotrebne vyhadzujem som opak mojej mami.😅

kwr
31. okt 2016

@fronili @veronikanellka171 ja som sa poucila pri Ozzym, novych veci sme kupovali minimum, vacsinu z druhej ruky hlavne od svokry, ktora nakupovala ako posadnuta baliky oblecenia, ked sme sa nastahovali do tohto mini bytu tak som musela ostat neoblomna- co sa mi nepacilo islo bud na charitu alebo do kosa- a tak pri druhom som sa s nou dohodla ze bude konzultovat a naozaj poctivo posiela fotky a pyta sa ci nam treba take a co potrebujeme- naozaj sa to osvedcilo...

veronikanellka171
31. okt 2016

Hej volala som mame ze to mam povyhadzovat to stsre zle lebo aj tak nevieme kto bude mat tak skoro dieta.. tak zajtra zasa potriedim a hned pod branou mam ten kos kde sa dava oblecenie na charitu

fronili
31. okt 2016

@veronikanellka171 ja som bola naozaj vdacna za oblecko pre drobca aj nosene.vzdy sa na zahradu zide aj nieco starsie kedze byvame na dedine.Ale niektore veci boli prilis rotahane atd atd. Tak isly do kosa.Mne aj povedali svsgrine ze mam povyberat co chcem a ostatne vyhodit.Podla mna mama ti poradila dobre je to clovek z rodiny😉😊

veronikanellka171
31. okt 2016

@fronili ano aj ja som take na doma a nicenie nechala ale stale je 6 mechov 😂

fronili
31. okt 2016

@veronikanellka171 tocje veru riadne vela🙉🙈

emily0412
31. okt 2016

@nikolienkaa ahoj. Ak edte nemas termin prepustim ti moj u Grochalu 😉 viac info v sprave

veronikanellka171
31. okt 2016

@fronili mna to nastvalo hlavne preto lebo od juna mi rozpravsju nic nekupuj vsetko tam je a taky krasny fusak a take krasne hento toho a keby som si nesla svoje ze neznaham a nekupujem nemam nic, iba par veci na doma 😀😀

fronili
1. nov 2016

@veronikanellka171 este dobre ze si sa na to nespoliehala.Ja sa na take veci nespolieham vzdy si spravim podla toho ako to citim a chcem ja podla moznosti samozrejme 😊

verunqha23
1. nov 2016

Baby to je zle ci dobre ked uz 2 den je moja mala strasne aktivna ? ... Ale fakt velmi vsak ona sa zastavi len na cca 2 minuty a potom kope a neviem co vsetko robi od vcera rana mi to robi ajv noci...

lalia87
1. nov 2016

Mám tu emočný amok 😀 objednávam si akurát od jednej pani mantinel na postielku a vreckáre a fotila som jej postielku tak som z nej všetko vyhádzala na gauč. Postielka je teraz odkladací pult na paplon a vankus 😀
A rozmýšľam tu rozmýšľam čo ako nakombinovať a že blik, sakra kde je Elis. Neotravuje, nepýta si pohladkanie, netíska sa mi na kolená, otočím sa a ona takto 🙂 no však zožrala by som ju samou láskou 😅

fronili
1. nov 2016

@verunqha23 je to normalne nemusis sa bat.ked su babenka v brusku aktivne vzdy je to dobre.😊ku koncu sa uz tolko hmirit nebudu v brusku

fronili
1. nov 2016

@lalia87 kraaasna ako si spinka 🤗

kwr
1. nov 2016

@lalia87 krasne!!! Nasi su taki isti, a obcas im dovolime aj do postele s nami.na.par minut🙂 alebo ked ja som.nola v nemocke a v porodnici moj muz s nimi vzdy spi v posteli a radsej rano prevlieka periny🙂 holt su to nase dalsie deti;)))

kwr
1. nov 2016

@verunqha23 aj moj je po.minulom tyzdni ked ledva kopol tak si to teraz vynahradza, hlavne v noci do rebier a do mocaka🙂

nikolienkaa
1. nov 2016

Tak baby uz som objednaná 👌 Idem 12.11. Priplatila som si za termín ale nevadí aspoň nech nás pozrie uz 🙂