icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

julinka88
1. nov 2016

@nikolienkaa super tak podarilo sa, drzim palce nech je všetko ok 😉

elisebah91
1. nov 2016

@nikolienkaa budem držať palce nech je všetko OK 🙂

nikolienkaa
1. nov 2016

@julinka88
@elisebah91 dakujem Vám 💋

fronili
1. nov 2016

@nikolienkaa podobne drzim palceky hlavne nech vsetko dobre dopadne ✊

lalia87
1. nov 2016

@kwr ja ked som bola na zac.tehu v nemocke, tak sme mali v kupelke na zemi kosik na pradlo a v nom veci a toto moje srdiecko cely cas lezalo len v tej kupelke na veciach. mne doteraz puka srdce ked si na to spomeniem ako mi fotky posielal. priatel ju aj volal, ze aj do postele moze ist za nim a ona nic, co ona je na neho tiez naviazana jak kliest.

kwr
1. nov 2016

@lalia87 ach to poznam- pred tym nez sme malu Ozzyho tak za mnou do kupelne chodili obaja, my sme si ich zobrali z utulku ako rocnych a su ako moj tien, ked nie som doma tak lezia pri vchodovych dverach...

lalia87
1. nov 2016

Dnes 28tt, zostavajuci cas 90 dni 🙂 a zaciname sa uz gulatit aj na riti, aj na stehnach 🙂 ale drahy povedal, ze ma aj tak miluje lebo nosim nas zazrak pod srdcom, haha 😀 uvidime co povie ked sa vrati a uvidi tu celulitidu 😀

zuzuk22
1. nov 2016

@lalia87 krasne brusko 😍 no mne zas ten moj dnes povedal ze nejak sa mi zadok zmensil 😂😂😂 ja ze to sa ti asi len zda lebo brucho rastie 😅😅😅 a on ze nieee naozaj 😄😄😄

lalia87
1. nov 2016

@zuzuk22 haha, zlaty 😀 no vsak ty si ako taky prutik 🙂 ale ty mi prides aj vysoka, ja som krpcek, ja mam len 159cm tak na mne vsetko hned vidiet 🙂 polovicka vravi ze sa mu zdam stale rovnaka, no okrem bruska 🙂 tak ja ho furt pripravujem na najhorsie aby potom nebol sokovany o 2 tyzdne 😀

zuzuk22
1. nov 2016

@lalia87 no tak prutik vizera trochu inak ako ja ale zlata si dakujem 🙂 no ja som trosku vysia mam nejakych 173 cm 🙂 uz mi zato brusko dost vyskocilo von 😄 sa bojim co to bude este do 23.1. 😁 mohlo by to byt aj trochu skor teda no 😂

fronili
1. nov 2016

Babi ja mam zajtra poradnu a som zvedava ci bude niake sono a ci sa dozviem vahu atd. Naposledy mi kukalcisto len krcok malinku nepozeral tak dufam ze zajtra.😍

veronikanellka171
1. nov 2016

Ja idem vo stvrtok, myslite ze ma bude pozerat aj zo spodu? Utrpenie holit sa, trva mi to hodinu, uz ani neviem ako moja pisula vyzera a oholim sa uplne zle 😀😀😀

sandri
1. nov 2016

@fronili aj ja mam zajtra poradnu 🙂 dost casto mi tvrdne brucho a posledne 3 noci mam krce v nohach napriek tomu, ze uzivam magnezium. Tak sa na to popytam dr.

zuzuk22
2. nov 2016

Nočne vyjedačky 🙈🙈🙈 som sa zobudila na to ze ma tu otravuje komar ktoreho som nenasla 😪 tak reku mieco by som si aj dala 😄 ziedla som 2 mandarinky a idem spat dalej 😅😅😅😅 baby drzim vam vsetkym palce na poradni ;)

nikolienkaa
2. nov 2016

@veronikanellka171 mne pomáhal muž naposledy oholiť sa 😁😂

zuzuk22
2. nov 2016

@veronikanellka171
@nikolienkaa ja to zvladam sama nastastie este 😂😂😂 ked som bola tehu s olim tam sa pamatam ked som sa holila uz do porodnice ked som sla rodit tak som musela aj zo zrkadlom lebo som si na nu nevidela uz 😂😂😂🙉🙉🙈🙈🙈

fronili
2. nov 2016

@veronikanellka171 ani nehovor toto holenie je naozaj boj a hlavne ked sa mala ulozi tak ze zohnut nepripada do uvahy🙈holim sa ale castejsie aby som stym nemala potom taky velky problem na hodinu😂to by som sa ani nenadychla a odkrvilo by ma😂😂😂

fronili
2. nov 2016

@sandri drzim palce na poradni.Aj mne tvrdne brucho naposledy to bola pol hodina.Krce v nohach nemam ale za to po stranach pod bruskom .tiez mam v plane sa ho vela opytat.

fronili
2. nov 2016

@nikolienkaa mna manzel pri prvom tehu musel vzdy skontrolovat 8-9mesiac ci som dobre oholena aby som nevyzerala ako dilino 👍😊

fronili
2. nov 2016

@lalia87 krasne bruško 😊

kwr
2. nov 2016

@nikolienkaa preto som.si naplanovala depilaciu ked sme.mobli.vo Walese, v mojom.starom.salone krasy, ale ako tak.pozeram, tak to asi nevydrzi do 40.tt, lenze so ziletkou si netykam uz roky, a cez brucho si nevidim...ak by sa narodil.okolo toho 36.tt mozno este ako tak...muz by ma.aj oholil len neviem ci by som.ja chcela🙂

fronili
2. nov 2016

@kwr ja by som to tiez najradsej vyriesila ako u gynekologa roztiahnem nohy a urobte si svoju pracu😂🙈Ale ja byvam v dedine a ist niekde na depilaciu je daleko som rada ze idem dokimu do mesta a domov.Dnes chcem kupit este veci do nemocky v zdravot. Potrebach a mozem zacat balit tasku😊

veronikanellka171
2. nov 2016

Baby poradte mi, teraz som sa vazila na lacno a mam 68,6kg.. zda sa mi ze pred troma tyzdnami som mala 68 (nepamatam si tie gramy).. je normalne ze nepriberam? Teraz mam aj stres zo zajtrajska ci pribrala mala..

veronikanellka171
2. nov 2016

Ale vtedy malu nekukala, bola som len na glukoze.. a viem ze okolo 13sep sme boli na 3D vtedy mala 920g a ja som vazila okolo 66kg to mam v knizke

kwr
2. nov 2016

@veronikanellka171 podla man je to v poriadku, nas maly mal na poslednom.sone 1,3kg a ja som stale.na predporodnej vahe minus 3 kila...este zapocitaj vahu placenty, zvacsenie maternice a plodobu vodu...tvoja vaha nemusi odrazat vahu babatka...zbytocne sa nestresuj, ved lekar ti povie🙂

kwr
2. nov 2016

@fronili ja mam.problem.ze pri Ozzym.som depi nestihla, a citila.som sa hrozne ked som rodila kedze tam ti kazdy kuka jak na telku a studaci sa striedaju a podobne...depi je pre mna sucast hygieny nie moda...ale zas ak to inak nepojde tak muz dostane ziletku a ja sa budem.modlit k vesmiru aby ma nedorezal;)))
Ja sa chystam.prat a zehlit buduci vikend a potom aj zbalit tasku uz...tieto 2 tyzdne sa mi vlecu ako este nic v zivote...

adriana101
2. nov 2016

ahojte baby, viem, že ste tu niektorá riešili problém s plochými alebo vpadnutými bradavkami, prosím Vás čo Vám pomohlo? fungujú tie formovače bradaviek od Medely? od aventu sa môžu len na začiatku tehu, ale tieto od 6. mesiaca, tak by som sa rada pripravila, nech potom drobček nemá problémy, ďakujem za každú radu 🙂

kwr
2. nov 2016

@adriana101 ahoj, ja som pouzivala Medela klobuciky kvoli malym.bradavkam, maly sa nevedel prisat, a vdaka nim som kojila s prikrmovanim 3 mesiace...nedam na ne dopustit, idem aj teraz ich kupit, takisto mam od Medela aj elektricku odsavacku, tiez super, aj ked vacsia investicia, ale neviem co by som bez nej robila...

adriana101
2. nov 2016

@kwr ďakujem, lebo sa bojím, že tiež budeme mať problém pri kojení :( aj keď niekde píšu, že dieťatko sa prisaje na dvorec a bradavka nerozhoduje, niekde zase naopak...

kwr
2. nov 2016

@adriana101 no nielen bradavka rozhoduje, aj to ci je babo predcasne alebo tak...lebo potom sa rychlejsie unavi a ked je neuspesne tak moze zacat aj odmietat bradavku, pre mna bolo zlomove zistit kedy uz mu dochadzaju sily aby sa zbytocne nevycerpal a potom som ho trubivkou dokrmila, aj ked vzdy prso islo.prve, to je to, co.mi nikto.neporadil, ze hlavne je sledovat kedy babo uz nevladze, aby dostalo dostatok jedla