Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
No tak maminky poradna nic moc.Hned po odovzdani vzorky mocu mi bolo povedalbe ze mam krv v moci.Takze mi doki nakazal aby som prisla v pondelok z dalsou vzorkou mocu.Pozeral mi aj placentu s tou by malo byt vsetko v poriadku takze bud som prechladnuta alebo mi ladviny dobre nepracuju.To sa ale uvidi v pondelok ci bude dalsi nalez.Malinku pozeral je v poriadku a je hlavickou dole otocena.Krcok sa tiez neskracuje takze by to malo byt oki.Dnes som 27+5 a malinka vazi cca 1300 gramov 😊
A este si mam volat na vysledky krvi a odberu vytoku nakolko mi povedal ze som chytila mikozu co som v zivote nemala.Povedal mi ze mikoza v tehu je ale bezna tak hadam uz len ten moc bude v pondelok oki. Nerada by som skoncila v nemocke.
@fronili no nevyzera to idealne ale podstatne veci su, ze malinka je v poriadku a spravne otocena a krcok ako ma byt.
Mykoza je strasne bezna, na to Ti staci kupit Canesten mast a na cas obmedzit sladke, ktore sposobuje premnozenie kvasiniek, a tie sposobia mykozu- ja som to mala ku koncu s Ozzym.
Drzim.palce aby dalsia vzorka uz bola v poriadku, malinka zda sa rastie paradne, gratulujem;)
@fronili Drzim palce,nech je nabuduce vsetko v poriadku 😉 a malinka ma peknu vahu,ja idem v utorok na velke sono a merania,tak som zvedava a nedockava 🙂
Holenie je aj u mna boj v sprche,zatial len po hmate,ale uz asi dam nabuduce zrkadlo 😀 Totiz moj drahy ked som ho o to poprosila,tak ze nie,ze on sa boji aby ma nedorezal,tak co uz,ostava to na mne 😀
Inak aj mne uz sem tam zacina tvrdnut brusko,hlavne ked vela nieco robim,ci chodim,stojim,no ved spomeniem dokimu,ci treba magnezko...
Pekny den prajem a len dobre spravy z poradni vsetkym 🙂
@kwr
@majaon dakujem moc aj ja dufam ze v pondelok bude vsetko oki z vysledkami.No malinka rastie teda.Maly vazil v 30 tt 1560 gramov.
Tak hadam nebude mala väčšia😊 ale hovori sa +-200 gramov tak to je tak orientacne.Na mikozu som dostala niake lieky co si mam vzdy vecer dat.Tak hadam to prejde cim skôr.
ahojte, dnes som bola na 30 týž.poradni, malinká je stale hlavičkou hore 😒 dúfam že sa ešte skrúti opica malá...vážime 1.390g ako tu čítam, už skoro všetky máte hlavičku dole... 😨 mne tiež tvrdne bruško dosť často, ale ja som aj neposedná neviem oddychovať... 😝 ale zato priberám čo týždeň to kilo...už je to +15 😀 kg ale cítim sa celkom dobre a čo chutí mi, každú chvíľu niečo zďobnem..
Jaj, tesim sa ze vam deti krasne rastu a priberaju...nas stale robi salta, na vsetkych sonach od nejakeho 28.tt uz bol otoceny hlavou dolu, ale doma sa hemzi ako vrece blch🙂 Mne babica zahlasila ze 2.dieta sa vaj otoci hlavickou dolu, resp.ma cas sa otocit az do 35.tt, zatial co prve uz okolo 28.tt....neviem ci sa vam take stalo, ale logicky ked stale rastie, mal by mat menej a menej miesta tak som zvedava ci bude spolupracovat a nachysta sa, ,kedze jeho bracho sa ponahlal a dosiel uz v 36+3 🙂
@marusia_81 ja zas pevne dufam ze sa uz neotoci inak.ale hovoril mi ze to je individualne ze babo sa moze zacat otacat aj neskor.ja ma +14,5 kg naviac
@fronili prečo nechceš aby sa otočilo, chceš ísť cisárskym?
@marusia_81 už aj prvorodicky môžu rodiť prirodzene aj keď je babatko ritkou dole ale vraj len dievcatka môžu ísť v tejto polohe
@mattkapd jj, iba dievky, aby sa chalanom dako neposkodili semeniky...ja idem na kontrolu budúcu stredu, som sama zvedavá ako vlastne prosperujeme.
Aj ja som liečila nejakú pliagu tam dole, ale už je to OK.
@marusia_81 malinka je uz dole hlavickou preto nechcem aby sa uz tocila 😊
Babi budete sa mi smiat ale kedze som predstihovka mam do nemocnice zbalene na 95%😂
@fronili no ja sa nesmejem, a keby si chcela mohla by si zbaliť aj mna 😀 Síce viem čo zhruba treba, ale zatial nie som- Koľko máš košiel pre seba?
Baby inak kolko tasiek beriete do porodnice?
@fronili ja sa tiež chystám už pobaliť, človek je taký pokojnejší a od pondelka si idem už začať prať vecičky 😵
@elisebah91 áno ja som nedávno prišla Z nemocnice a na izbe somnou lezala žena v 38tt ktora ide rodiť normalne chlapceka.. Že primar jej povedal že pokiaľ je maličký tak že to nevadí.. Ale počula som že chlapci by sa nemali.. No ale ja by som Nesla tak či tak či chlapec či dievcatko keby bolo opačne otocene isla by som cisarskym
Baby dneska mam nejaky divny den :( .. Cely den som podrazdena na kazdeho som hnusna... Este ma aj pali zo spodu bolia ma krize :( no otras... Hlavne to palenie ach :( ... Zacala som ako vidim dalsiu novu etapu zivota ... Zacinam zabudat na svojho ex ... Napisala som mu dost vystiznu soravu ze uz snim koncim ... Ze nech si robi co chce mna uz nezaujima vymazala som si jeho cislo. . jeho fotky ... Aj ked ho kazdy den stretavam ale bude to tak asi lepsie... A no mna hneva ze mala neni otocena dole hlavou :( a to som uz v 30 tyzdni .
@kwr Ty si v Holandsku tusim, ze? Nerodis doma? 🙂 keby sme zostali tam, asi by som do toho sla, je to vraj krasny zazitok
@kwr coooooo po 3h domov? Jamam dve tasky no musim zredukovat 😀
@zuzuk22 fiha baby ja som asi poriadny overkill 😀 musim to zredukovat. Ja mam tasku pre mna a druhu pre babo? Ci?
@petulik1991 jj ale ja po tom netuzim🙂 hlavne mame mini byt, 13-mesacne sidlo a dvoch psov...okrem.toho mne by ani nedovolili rodit doma kvoli tonu ze som mala problemy s placentou a maly bol trosku predcasny...

Ja si budem urcite kupovat klobuciky, aj kvoli pripadnym zapalom prsnikov, skusim kojit najprv s nimi a uvidim.
Vsetkym dnes poradnujucim drzim palceky nech sa dozvedia len same dobre spravy 🙂
Co sa tyka holenia, tak ja by som sa asi bala "ju" dat oholit polovicke, aby mi ju ne ze neoholil ale nevyrezal 😀 je to veru fuska a ja ked si ju vidim ako teraz vyzera, aka je skareda a opuchnuta, no fujha. aj taku sexi sosovicku som tam mala a teraz sa z toho normalne urobila bradavica nechutna, ja dufam ze sa to da do povodneho stavu 😖
A zas mam sladke chute, tak si idem robit banan nutela na list.cesto, taku tu roladu, mnam 🙂