icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
3. nov 2016

@lenkavalkova ja fucim vzdy az po mojom upratovaciom sabesi😂ale sranda by bola no nie.

veronikanellka171
3. nov 2016

Noo dneska poradna 🙂 mala ma 1470g, vsetko v poriadku, prietoky a srdiecko 1*.. skusala 3D a tentokrat si dala pupocnu snuru cez tvar.. pacilo sa mi ako otvarala pusinku akoby mlaskala 🙂 videla som jej tvaricku iba z boku ale usta cely drahy a lica a nos moje 🙂.. uz je sa steluje hlavickou dolu, ritku ma na lavej strane brucha.. no nechapem podla toho co vravi od zac tehu som dnes 29+6... no dnes vravela 30+6 a co vsimam minulu stranu tu v skupine mala mala 1450g a je 29tt a mala je tyzden popredu takze to aj sedi 🙂 no a 22.11.uz nastupujem na matersku

lalia87
3. nov 2016

@zuzuk22 no podla mna to je len stastie, ak niekomu sono robia na kazdej poradni.. ja mam sona v iny den ako poradne a sono mam napisane v TP len v 13tt, 20tt, 30tt a 36tt takze tiez viac nemam. To je zrejme len dobra vola doktora ze urobi na kazdej poradni.

fronili
3. nov 2016

@kwr presne aj ja nieco najskor na ali ulozim a az potom pokukam feedbacky a realne foto👍
@kwr ja som mala vianocnu vyzdobu v plane fento rok do vlastnho ale nakolko sa predsa nestihneme prestahovat tak sa vysantim buduci rok.ja som na dekoraciu blazon strasne ma to bavi no tento rok neni miesto vobec na nic 🙈
@zuzuk22 ali je total droga musim sa krotit inak by som sa zblaznila.
@aniko_h jej super ze to tak dobre dopadlo u teba a ze tak skoro dalsia poradna ja mam dalsiu az 1.12.
@zuzuk22 tak to je sila s tou kamoskou chuda.na jej mieste by som si uz priplatila niektory doktori su ozaj vadni a nemali by tu pracu robit ked sa nevedia vcitit ani trosku do mamiciek ze sa tesia na babo a chcu vediet pohlavie.😡

lalia87
3. nov 2016

@zuzuk22 a je blbe ak to tam nemate napisane :( lebo potom kazdy caka a dufa ze bude na poradni aj sono a nie je..mna by slak trafilo. takto apson viem kedy to mam a nedufam ze sa na poradni nieco dozviem.

veronikanellka171
3. nov 2016

Mne robi vzdy sono len ked som bola ba glukoze nerobila.. ale zas platim to 10€

gulocka7888
3. nov 2016

Aj my dneska kontrola.Cukor v poriadku akurat malo hemoglobinu ale inak vsetko ok.Aj nas je otoceny hlavou dole chrbatik a ritka do lavej strany brucha a nozicky ma kopu vpravo.inak ma 36 cm a 1200gr tak sa tesime.A hral sa z nozickou ked kukala sono.Mne robia sono zakazdym ked idem na kontrolu.Cize kazdy 5 tyzden vidim drobca.Kontroluje zakazdym ci srdiecko bije ako ma ci vsetko rastie ako ma.Len ja som v zahranici takze ine metody a iny postup.

lenkavalkova
3. nov 2016

Mne robil sono kazdu poradnu 1x mesacne. A nic neplatim. Mne keby niekedy nerobil, tak sa nepohnevam, lebo tiez neviem, ci je to dobre tak casto. A niekedy mi aj 3D obraz ukaze, aj ked ho nepytam. Prvy krat som mu povedala, ze to mi ani ukazovat nemusi, ze to vyzera jak alien 😀. Tak sa usmial, ze to este len kosticky kozou obtiahnute. Minule uz to bolo lepsie, so videla ako si rucickou ocko sucha a nostek cely Adamko (starsi bracek). A najblizsie, ze zas mi velke sono bude robit a muz ma uplnou nahodou volno, tak mozno aj pojde so mnou 🙂

verunqha23
3. nov 2016

Mne sono na poradni nerobi kedze moja doktorka nema ultrazvuk v ambulancii ... Cize ma posiela na porodnicke kde mi soravia ultrazvuk 🙂 ... A tiez som bola len v 12 tyzdni v 20 a v 30 🙂 a este idem v 34-36 ci sa mala otocila dole hlavickou ;) ... Poradnu mam 24.11 a chce mi dat papier na matersku nech to zoberem do skoly ale rozmyslam ze ja vydrzim v skole do 22.12 :D aj tak sa doma nudim :D

nikolienkaa
3. nov 2016

@verunqha23 musíš ísť na materskú 6 týždňov pred pôrodom...nemôžeš pracovať alebo byt v škole ...

nikolienkaa
3. nov 2016

Zienky ja som bola dnes posledný krát v praaaaaci ....😩 Este by som tam ostala 🙂 ale mam este 10dni dovolenku a od 20. Oficiálne materskaaaa 😋

sandri
3. nov 2016

@nikolienkaa @verunqha23 to nie je celkom pravda. Moze nadalej chodit do prace (a podla mna do skoly uplne v pohode, to je neskontrolovatelne), ale nema narok na poberanie materskej, kym je v praci. Cize napr. ak sa zena citi dobre a zaraba v cistom 1500 eur (naschval prehanam), tak sa jej viac oplati chodit do prace ako zostat 6 tyzdnov pred porodom na materskej. Ale narok na matersku sa jej neprenasa na neskorsie obdobie - obera sa o matersku (ale zase ma plat)...

zuzuk22
3. nov 2016

Poviem pondelok dr ze mi musi povedat co cakame lebo na druhy den v utorok mam narodky ze to bude darcek 😄😄😄

zardia27
3. nov 2016

baby popisala som v albume svoju latkovu vybavu 🙂, je to take, ze neviem do coho idem, ale snazila som sa zhrnut to co som sa dozvedela na kurze 🙂 mozno to niekomu pomoze, tak vam davam odkaz 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/zardia27/album/l...

kwr
3. nov 2016

@zuzuk22 len sa.nedaj!!! Budem na teba mysliet🙂

kwr
3. nov 2016

@nikolienkaa poznam, ja som.pri Ozzym bola posledny krat v praci v nejakom 29.tt lebo v 30.tt sme.sa.stahovali.sem.na kontinent🙂

fronili
3. nov 2016

@zardia27 tak to si si dala namahu s popismi.Paci sa mi tvoja myslienka aj ako si to popissla je to super😊

veronikanellka171
3. nov 2016

Baby co to moze byt 😀 Tam kde vam zacinaju chlpy kde sa holite, mne to vo vnutri nejak bublinkuje 😀 Podbruskom

zuzuk22
3. nov 2016

@kwr dakujem 🙂

majaon
3. nov 2016

Baby ake krasne miery svojich drobcov sem davate,aj ja uz som nedockava,do utorka este musim vydrzat 😉 tiez sa chcem spytat na papier na MD,isla by som tych 8 tyzdnov pred TP,kedze mam len rodicak a materska bude lepsia...Ako vas citam,mam normalne vycitky,ze este nemam nic nakupene a zbalene do porodnice,ale ja si stale myslim,ze mam dost casu,no ubehne to ako nic 🙂 A na tom aliexprese nahodou nie je aj moznost zmeny jazyka?

fronili
3. nov 2016

@majaon mna sa doki pytal ze ci chcem ist 8 tyzdnov prex alebo 6 tyzdnov pred ale nakolko sa materska namna nevstahuje je to uplne za jedno a papier mi da nabuduce ked pridem na poradnu.neviem ci sa da znenit jazyk na ali neskusala som to veru.

majaon
3. nov 2016

@fronili mna sa este nepytal,ale poviem mu...takze by som mohla nastupit uz koncom novembra na matersku 😉 boze ako to leti...

syska171
3. nov 2016

@veronikanellka171 krpátko si robí bublinkový kupel 🙂 🙂 🙂

verunqha23
4. nov 2016

@sandri
@nikolienkaa aj tak ja matersku dostávať nebudem ale ten príspevok od štátu .... čiže je mi to jedno.. a čo budem robiť doma ? ... Kým môžem tak ešte chodím do školy 🙂 škola není náročná ako práca...

lenkavalkova
4. nov 2016

@veronikanellka171 Neviem co to moze byt, ale mne to bublinkuje vpravo hore ako su rebra. Ako keby mi z creva vzduch unikal do brucha. Znie to cudne, ale fakt to tak citim. Ked si to pritlacim zvonku rukou, tak to prestane. Akurat som vcera na to myslela, ze som sa este nnestretla s tym, ze by mal niekto nieco podobne... Ale sa ukludnujem, ze to hadam nebude nic vazne ;)

adawada
4. nov 2016
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Baby idem sa pochvalit. Uplne som nadsena ❤️. Neodolala som tejto satke 😜

zuzuk22
4. nov 2016

@adawada a co to je za satku ? 🙂

kwr
4. nov 2016

@zuzuk22 aj mna to zaujima

fronili
4. nov 2016

@adawada krasna aj ja by som rada vedela je krasna kde si kupovala?

lalia87
4. nov 2016

zase ja 🙂 ako prosim vas vyhodim z kosika na tom ali, ked nieco nechcem? dakujem 🙂