Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzzuli no len my mame este v tom problem ze aj ked vidim ze kaka a sa ho spytam ze kakas ? Zapiera a kruti hlavou ze nie ....a to vacsinou odyde niekam do kutika tlacit do plienky alebo do druhej izby alebo ked sme vonku tak sa schova niekam a tam sa vykaka do plienky .... A na to ze ma 2 a pol roka rozpravanie nam ide velmi pomaly takze sa bojim ze sa pytat nebude. Aj ked ho obcas necham bez plienky a vycika sa hoci kde je mu to jedno nevadi mu ani ze je mokry....posadim ho na wc sedi tam 15 min nevycika sa ale vycika sa nazemi ked zide dolu :(
@lalia87 prajem ti aby ten cas bol kratky a rychlo ubehol co budes v nemocnici.Mne sa to nejako trochu polepsilo.Rano mi je tazko na zaludok do pol 9 kym nezjem jablko samozrejme som uz davno po ranajkach.Ale az po tom jablku mi trocha povoli a ja mozem normalne pracovat.Aspon si oddychni.
@zuzzuli to je super,zavidim,ze uz to tak mate...
@zuzuk22 presne aj u nas je to tak isto,nepovie ked sa pokaka ani ked sa ho spytam...cikat na wc ho davam vzdy po spani,niekedy sa podari,niekedy nie...jaj hruza,neviem ako na to,ale asi fakt len zobrat uplne plienku a dufat,ze to dlho nepotrva 😀 a prat a prat a prat a vesat a susit 😀 😀 mali by sme vyuzit tieto horucavy bude sa rychlejsie schnut 😉
@majaon
@zuzuk22. Kocky oni na to aj sami pridu 🙂 ja som prvy den pustala pracku 3 krat co som mu uz nemala co obliekat 🙉 a veru mala som co robit lebo sice nevraciam ale je mi stale tazko od zaludka. Inak skuste si najst clanok odplienkovanie za 7 dni, mne pomohol aj ked som sa toho nedrzala na 100%
Ja sa odplienkovat chystam prvy julovy tyzden. Zobrala som si kvoli tomu normalne dovolenku! A bude to riadny boj, maly nechce o nocniku ani pocut.
Baby chystate sa v lete niektora na dovolenku k moru? Lebo my mame zarezervovanu v auguste, deti sa tam uz strasne tesia, len ja mam obavy ako to zvladnem....
@zuzzuli tak ja som to zvládla, boli sme tak ked som čakala druhú dcéru (je Februárová). Cesta do Chorvátska bola hrôza, bolo mi zle, aj sme mali zastávky kde som vracala (išli sme svojim autom) tam to bolo ok, len sme vystihli hrozné horúčavy, bruško som si zakrývala, tien na pláži veľmi nebol, tak som bola chvílu vo vode cvhílu na deke, najhoršie pre mna bol výlet lodou (kvôli staršej dcére sme išli) to som myslela že už neprežijem ako tá lod nadhadzovala mne bolo tak strašne zle ☹ uf, ale inak bolo super, boli sme aj na takej malej zrucanine hradu a to bolo OK, cesta domov už bola lepšie. Napríklad minulý rok sme boli tiež, druhá dcéra mala 1,5 roka a to bolo horšie 😉 ale zasa z iných dôvodov 🙂 Tento rok ideme len na Slovensko, tak hádam bude OK
@zuzzuli ked som cakala syna, boli sme v Turecku, bola som v 20 tt (plus minus, uz si presne nepamatam) a uplne v pohode. Bolo to sice na prelome jun/jul, cize nebolo este tak strasne teplo, teda bolo cca 30-35 C 😀 Let bol v pohode, maly troska kopal pri zmenach tlaku, ale inak vsetko OK. Na plazi som bola stale pod slnecnikom, to teplo mi nerobilo dobre, cize som sa vobec neopalila, ale zdravy morsky vzduch, kupanie v mori - vsetko bolo super. A dokonca kedze som bola tehotna (a uz to na mne bolo vidno), dali nam okamzite izbu, hoci ostatni museli cakat na izby (prisli sme na hotel rano o 8.00). Aj celkovo bol personal hotela ku mne extremne mily, velmi radi na tu dovolenku spominame 🙂 Ale na dovolenku sme sa odhodlali ist az po tom, ako som si to nechala odobrit gynekologickou (kupovali sme last minute).
@veronikapodolska
@sandri
No tak snad to zvladnem aj ja 🙂 doktor tiez povedal ze ked budem bez problemov tak treba ist. No mne sa velmi ani nechce do toho tepla, len deti sa strasne tesia a uz mesiac maju pobalene kufre 😂
@veronikapodolska inak teraz pozeram ze si z KpS a aj ja 🙂 a tiez tehotna s tretim babom 😉
@zuzzuli jej áno aj ty si z Kráľovej, no super, tak to sa budeme stretávať 🙂 teda možno sa aj teraz stretávame ale o sebe nevieme 😉 Ja bývam v Krmeši, ty v ktorej časti ?
@veronikapodolska no ja tiez v krmesi, kusok od zastavky 🙂 juuuj tak isto sme sa uz videli len o tom nevieme
@zuzzuli ja už asi viem vy máte tak v zadu postavené za rodičmi, za zastávkou smerom na Récu na tej ceste asi tretí dom za pánom Bobríkom čo býva na rohu, či ?
@veronikapodolska ano ano to sme presne my 🙂 tak sa tesim na kocikovanie 😉
@veronikapodolska
@zuzzuli jeeej vam je dobre baby 🙂 budete spolu kocikovat...ja zatial nepoznam nikoho v mojom okoli,kto by cakal babo kedy ja,nie je tu nikto z Batovky? 😀
@sandri tak ja uz som zacala dnes som mu doobeda nedala vobec plienku,este doma sa stihol dvakrat pocikat,vonku som sa ho furt pytala na cikanie,trosicku sa mu podarilo na ihrisku,potom po ceste domov sa zase pocikal,no a doma tiez len trosku do zachoda,takze tak u nas...ked tvoj nechce nocnik,neskusis wc?
jej super, no ja už viem a určite sme sa aj rozprávali 🙂 no ja som asi 5ty dom smerom ku kaplnke od zastávky, tych 2 bernskych salašníckych psov čo máme 🙂 tak sa tešim že niekto známy a ešte aj tak blízko 🙂
Ach baby.....doobeda som grcala.....dostala som potom od vtedy do seba len rozok z maslom a pastekou to je jedine co som zatial nevygrcala a kedze uz boli 14h a ja som okrem rana este nepila aj to len deci co islo aj von som sa nastvala kedze vodu uz nemozem ani citit a sla som s 2L flasou do krcmi co mame 8min peso od domu a doniesla si domov capovanu kofolu lebo len tu mozem momentalne. S ineho mi je zle....riadne som sa napila doma a potom ze dobre aj riad treba umyt uz a tak zacnem a zrazu ma tak napne nieco mi tam zasmrdelo a ledva som stihla utiect na wc a kofola aj s 5 ks malinami co som slohla cestou do krcmi cez plot 😂 skoncili vo wc.....😰😰😰
@zuzuk22 uf chúďa, to je hrôza, mne je teda iba statočne zle, vracala som len 2 krát zatial a len ma nadrapuje 😒 no musíme to vydržať
@veronikapodolska no uz co by to skoncilo.....😰 lebo uz to trva 3 tyzdne a uz vazne mam dost.....😰
@veronikapodolska ano ano ja asi viem podla tvojej Ninky 🙂 zvyknem vas tusim aj na bicykli stretavat. A urcite sme sa bavili, pre vasim domom je vzdy "zivo", kopec deticiek 😊
@zuzuk22 inak mne tiez ked bolo velmi zle pomohla kofola, tak mozno po troske ked budes skusat.... Ja som zacala uz 13 tyzden a aj sa mi trosku v tomto smere polepsili
Ahojte baby rada by som sa pridala k vam nakolko neplanovane cakame tretie babatko a moc sa tesime
Ahojte baby rada by som sa pridala k vam nakolko neplanovane cakame tretie babatko a moc sa tesime mame termin 23 januara a snad mame uz najhorsie za sebou nakolko sme boli uz dvakrat v nemoxnici kvoli spineniu a potom kvoli krvacaniu
Uz nato nemyslime lebo babatko snad dievcatko nakolko mame dvoch chlapcov, je velka bojovnixka a dezi sa ma ako kiest moc sa tesime nech nam to rychlo baby ubieha
@sandri no tak my dnes pokracujeme,maly sa stihol uz aj pokakat do slipkov,ked som mu to prezliekala,aj nohy mal od toho,strasne ma nadrapovalo,ja neviem ako to zvladneme,zatial sa vobec nevypyta pomooooc 😕 ale plienku mu uz naspat nechcem dat,len na spanie...tak potom aj ty napis ako to zvladate 😉
@julinka88 ahoj,prajem uz len krasne a bezproblemove tehulkovanie 🙂
@zuzuk22 a ty ako? verim,ze aspon po tom 12tt sa ti polepsi 😉 ...mna len napina naprazdno 😒
@majaon jasne, dam vediet 😉 ja som psychicky pripravena, ze prve 3-4 dni budu ciste peklo. Suseda ma syna o 3 mesiace mladsieho od nasho a 2 tyzdne dozadu sekla s plienkami. Prvy den ani nevysli z bytu, co bol maly kazdu chvilu pocurany. Na 9-ty den som ju stretla, tak mi vravela, ze uz maju len 2 nehody denne, ale ze maly absolutne nechce kakat, ze je to obrovsky problem a bud mu musi dat plienku, alebo to vecer pusti do gati, ked to uz nedokaze dlhsie zadrziavat ☹ takze, mam sa na co tesit...

Prepacte za gramatiku pisem na mobile a zle sa pise