Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzuk22
@kwr
@fronili kamoska mi to odporucila, je to krycia satka na dojcenie, ale da sa pouzit ako kryt na autosedacku a kryt na sedatko nakupneho vozika, aby Ti dieta neoblizalo vsetko. Sa uz tesim ked sa mimi narodi 🙂 strasne fajna je ta satka. jaj a kupovala som to http://www.dudli.sk/
Ja ešte nemám vôbec nič do nemocnice kúpené :( ... ani neviem čo si mám kúpiť stále :D ... ak pôjdem cisárskym
@verunqha23 ci prirodzene alebo cisarskym je to uplne jedno si myslim potrebovat budes vsetko to co by si potrebovala aj pri prirodzenom pôrode😉
@fronili aj tie sieťkované gaťky či aké suú to ? :D
@verunqha23 ved googli po internete, citaj diskusie, vzdelavaj sa :P :D
aby si potom toho naraz nemala vela, ako aj financne ale nebudes vediet co skor kupit.
Ja planujem ist do lekarne na nakup o dva tyzdne a uz da balit 🙂 lekarka ma nejak posunula a mam zmatok kolkaty som tyzden. Podla toho co povedala dnes som 31tt
Vam ziadnej neposunula lekarka tyzden? Mala som neskor ovulaciu tak mi nesedel menzes s plodom.. dnes som podla vypoctou lekarky od zac tehu mala byt 29+6.... vcera co vravela som bola vcera 30+6 (to aj sedi podla menzesu). Tak co si mam ratat? Lebo ze plod sedi s 1,5kilami na 31tt
Ahojte 🙂 pripojim sa k vasej diskusii, ak mozem. Tiez mam termin v januari 4.1. 🙂 tesime sa velmi na nasu malu princeznicku...Som teraz v 31 tt, ako casto chodite na poradne? Raz za mesiac alebo kazde dva tyzdne? Dakujem za odpoved 🙂
@veronikanellka171 ja som na zaciatku bola vzdy viac o tyzden ako mi vychadzalo podla ms. A teraz zase som o tyzden menej co sa velkosti a vahy malej tyka, ale termin mi zatial ostal.
@8deni9 ahoj a vitaj medzi nami 🙂 ja idem v 29tt na poslednu poradnu ktoru som mavala kazde 3 tyzdne, potom budem chodit kazde 2 tyzdne.
Dakujem 🙂 ja chodim na poradnu kazde 4 tyzdne...preto sa pytam, bola som v 29 tt a dalsiu mi dal o 4 tyzdne...
No ja som velmi zvedava, ako to bude dalej..aj sa bojim, lebo v utorok som bola pohotovosti, pichalo ma v podbrusku...vraj sa mi skratil krcok na 1,5cm a mam sa viac setrit...kedze som chodila este do prace, zostala som radsej doma na PN...v pondelok idem zrusit PN lebo od utorok si zacinam cerpat dovolenku pred MD..tak som zvedava co mi doktor povie...Poslusne lezim s vylozenymi nohami 🙂
@8deni9 ahoj ja som chodila kazdych 5tyzdnov a uz teraz som bola 2x po troch tyzdnoch
Baby a zacnete robit nieco preto v decembri aby ste to urychlili? Nemyslim pit tonic atd ale napr ist obcas po schodoch alebo tak
@8deni9 ahoj,ja som zatial chodila raz za mesiac,teraz idem v utorok cisto len na sono,to je po dvoch tyzdnoch od poradne,tak uvidim kedy mi da termin na dalsiu kontrolu 🙂 a veru radsej si polez s nohami hore,ja som tak musela pri Simonkovi v 7 mesiaci + magnezium a pomohlo,vydrzal pekne do terminu 😉
@veronikanellka171 ja začnem piť tie čaje uz zachvilku od cca 35tyzdna len na uľahčenie pôrodu alebo ako to je s nimi 😁 Z achemika žlto-zelena a ostruzina

@lalia87 remove- je to napravo vedla posty nad cenou