Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@kwr jejo krasne 🙂 to budes kam davat? a inak s tym tatom je to u nas podobne,vzdy ked je doma tak vsetko len tatino,uz dokonca ked poviem Simimu,ze ty moj milacik,tak on povie,ze on je iba tatinov milacik 😀 😀 ale je to zlate 🙂 zase ked pridem prenho do skolky,tak mi povie,ze som mu chybala,ze za mnou plakal,ale iba trosku 😀 jaaaaj nasmejem sa niekedy na nom,som zvedava aka papulka bude Miska 😀
Lebo este taky nevidel a pacia sa.mu havne tie modre kontrolky cize pri nom moc neusijem🙂
Nas zatial.nerozprava len blaboce cize na vyznania si este budem musiet pockat:(
@majaon ka som dnes robila slivkove gule 😁 manzel povedal ze su lepsie ako od jeho mami😊s tou tortou by som mala cosi vymysliet nakolko je polovnik uz som mu robila diviaka raz.
Onak babi dnes som uplne nemozna mam tahanice v krizoch nad zadkom a v podbrusku ako keby som mala menzes dostat taky pocit to je.a chytam strasne mikrospanky ale nemozem spat som sama so Simom doma.No dnes je premna hrozny den ale tito unavu pocitujem uz od vcera ako zacali poslickovia😴😴😴
Ja že čo budem dnes robiť, nuda jak vyšitá.. tak som išla spratať prádlo a idem ho upratať.. a však že upracem rovno roldor tak skákala jak srna po rebríku a všetko zhora dole a zprava doľava a zas naopak, s takými ťazkými škatuľami som sa nadrapovala, ponožky triedila, zabila som tým 2 hodiny a už sa mi pekne hlava točí, brucho bolí a idem ešte potriediť všetky možné papierovačky a z prvotného nápadu žehlenia je prd a nechávam to na zajtra 😀
(to už je aká nuda, keď dobrovoľne som sa rozhodla zabiť čas žehlením) 😀 😀
@fronili teda taka pochvala sa len tak nevidi...
A tie tahanice a spol sa pridavam.do klubu, mne zacali v 28.tt proste zacal 3.trimester a konec....ja mam momentalne utlm kopancov.aj poslickov a aj nocnych vyletov na wcko a takisto vysilujem...sranda ci mas alebo.nemas priznaky vysilujes...v mojom veku a pri druhom baby uz by som asi mala byt mudrejsia co ;)
@zuzuk22 ja si myslim ci to nebola tato, lebo by sa mi na to hodila
http://www.napadynavody.sk/famozna-snickers-tor...
ibaze ona bola aj cela ocokoladovana po bokoch, vsak to uz ako si kto ozdobi 🙂
@kwr ani ja som veru neni mudrejsia 😊inak ja som 28+1 dnes a od vcera to cele zacalo vlastne.a presne utlm kopancov iba sem tam za den.v noci vkuse wc navstevujem a poslockovia zacali.co je najhorsie neviem sa vysporiadat z mikrospankami nakolko ja som neni zvyknuta spavat cez den nokdy som to nevedela a ked niekto povedal ze si dal poobednajsi slofik nevedela som to pochopit😅
@fronili aj tie gule by som si dala veru,mnam 😀 a tortu ako diviaka? waaau teda,no ved pisem,ze ste tu velmi sikovne baby 😉 ja sa radsej na torty nechytam,akoze zakusky v pohode robievam,no tortu max. taku nepecenu zo smotany 😀
mna tie krize uz bolia vkuse stale,uz si aj zvykam...zacala som si umyvat okna,ze kazdy den jedno,umyla som predvcerom obyvackove a dalej sa akosi nemozem rozhybat 😀
@fronili to ja som tiez nikdy nespala cez den a tak som vlastne vzdy zistila ze som tehu🙂pri Ozzym skoro denne o 12 na obed 'padla' a spala som aj 2 hodky ale vtedy som mala este 2 prace a planovala velke stahovanie ...teraz pri Ozzym vekmi zriedkavo mam cas cez tyzden tak to dospavam cez vikend kym chlapi pozeraju Masu🙂 ja mam o 2 tyzdne sukromne 3D sono a tyzdrn na to mam normalne od babic...teda dufam ze Alfie sa dovtedy nevypyta von este nemam oprate jeho vecicky;)
Joj baby dnes som mala neskutocne bolenie v boku z nicoho nic, neviem co to mohlo byt.. uz neboli ale dnes sa necitim nejak 100%ne
mne je tiež od rána nie moc dobre, ráno o štvrtej mi tak stvrdlo bruško, normálne som mala kontrakcie také slabučké ale boli asi tri krát za polhodinku a potom to prešlo...som sa celkom zlakla 😨
Ved toto ze clovek sa aj boji.. nech maju male aspon 2,5kila a uz mi je jedno kedy porodim
@veronikanellka171 asi to niecim bude dnes ani ja som neni vobec fit.
No ja tiež sa dnes úplne zle,uz som mala klud a dnes zase tvrdne brucho,no hold asi je niečo vo vzduchu,ale však má sa ochladiť tak možno tym

@veronikanellka171 u mna to byva ak mam bud vodny kamen na zehlicke alebo v nej mam vodu, ktora tam stala uz dlhsiu dobu...
Asi skusit odkalcifikovat zehlicku alebo si kup vonavu vodu do zehlicky...