Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
A načo je ten čaj z ostružiny?
@jetotu ja berem body, gate, dupacky, overal, deku do autosedacky
@veronikanellka171 no myslíš že bude ok keď dám, body, punčošky, hnedý pletený overal a ten hrubý sivy? Pripadne bez hrubého, ale ešte sveter, a perinka?
@jetotu podla mna ano ved ides autom nie? Ja idem autom a vonku budeme asi 5sekund a stale mam v hlave co oblecem ci to nebude vela alebo malo
Ja som dnes pre nasho drobca dohavkovala decko-overal straaaasne mäkkuvky
škoda nejde mi priložiť foto :( ale vy máte krásne overaliky pre drobcov
@adriana101 jej krasne a teplucke zaroven 😊
@fronili Ďakujem veru je hrubý dosť a mäkký ako ovečka, na fotke sa zdá tenký ale je krásne hrubý, ešte, že existujú super detské vlny 🙂
@jetotu nadherne oblecko. Ja berem hlavne baldachyn na autosedacku, aby mi male zvedavci neoprskali. Starsiu dceru chcel kazdy nununu po lici, skoro som zosalela, cestou z porodnice.
Dovolia mi dat malej v nenocnici cerveny naramok?
@adriana101 kraaasne 💖
@veronikanellka171 to by aj mna zaujmalo ale nakolko su napr. U nas v nemocke.dólezite sestricky tak si myslim ze u nas nie.Ale mozno im krivdim😜
dievcata, ja som bola vcera na prednaske "vsetko o porode" 🙂 presvedcila som aj muza, aby siel so mnou a hned v uvode porodna asistentka vysvetlovala, aky dolezity je partner pri porode 🙂 bola by som rada, ak by mohol byt muz so mnou, mam pocit istoty, ked sa ho mozem dotykat, drzat, ked mi nie je nieco prijemne... ale pri mojom stasti bude dakde na Hrone na rybach 😀 chceli by ste mat partnera pri sebe? 🙂
inac, dnes ma caka velky ultrazvuk, uz ani neviem, ci sa chcem pytat dr, co cakame 😅 asi to nechame na prekvapko...
@vuvi ja som rada ked je vždy muž pri mne ale pri pôrode uz nechcem aby bol ( zo začiatku som chcela veľmi ) ale budem tam mat moju pôrodnú babu a chcem sa nato sústrediť 😁
@vuvi ja som mala manzela pri sebe pri pôrode a bol mi belkou oporou difam ze ak ma to chyti tentokrat bude zrovna doma alebo stihne prist s prace domov alebo do nemocnice.neviem si ani len predstavit rodit bez neho.A obdivujem ze sa chcete nehat prekvapit ja by som to nevydrzala.
Babi inak co je u nas hrozne malemu sa spustil kaslisko hrozny a co je esteclepsie uz som chora aj ja mandle mam opuchnute jak hovado som total znechutena.kym sa s toho dostanem to u mna potrva ked si nemozem nic poriadne dat😭
Baby pali na odspodu, neviem ako to opisat ale vlastne ako je "diera".. asi zapal ze? :(
@veronikanellka171 a ako dlho? Niekedy to aj.mna zapali,ptipadam si.obcas akoby.mi tam nieco horuce fukalo alebo ako to nazvat,je to take neopisatelne ale zatial to vzdy preslo.
@lalia87 no v pondelok v noci ma to tak svrbelo ze som si vkuse skrabala a ked som sa osprchovala preslo.. a teraz rano troska citim ale neviem ci je to svrbenie alebo palenie jednoducho mi daco akoby vadi :( ale citam na mete ze svrbenie byva normalne kvoli tomu vytoku
No to je den dneska- celu noc sa prehadzujem a tak ma pichaju vajecniky ze mam problem sa nadychnut- rano ze idem k malemu lebo sa zobudil a nevladala som vstat z postele( co sa stalo prvykrat). Brucho ma taha ako pri kramoch a v aute cestou domov som myslela ze sa pogracam....ach tieto krasy 3.trimestra...esteze maly k tomu nekope...ja zas budem krasne odpocinuta dnes na sone...🙂)))
@veronikanellka171 a nemas mykozu? Ku koncu tehu velmi bezna vec kvoli hormonom...priznaky by sedeli...
@kwr netusim zajtra mam poradnu tak jej poviem :( aach nechcem brat lieky mna porazii
@veronikanellka171 aha aj svrbenie bolo,to ja nemavam. Mne niekedy aj akoby vrelou tycou niekto pichal do dierky 🙂 vytok mam ale vraj je ok,ale svrbenie nemam,pokial ze je vytok taky jogurtovy,to je ok farba. Zajtra jej to spomen ale urcite

@veronikanellka171 tak nad tym som veru neuvazovala skusim sa opytat alebo nastudovat ci sa mozu pit oba caje ja som ostruzinu pila kazdy den rano a vecer jednu salku ale myslim si ze alchemilka staci aj raz za den.
Inak vcera som natrafila na clanok kde sa pisalo zevraj cucoriedky ribezle a brusnice podporuju pôrod.neviem ci to je blud ale zasmiala som sa s chuti nakolko som den pred pôrodom zjedla pohar cucoriedok😅