icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

majaon
11. aug 2016

@lalia87 aké si mala vybraté? Ja už som tiež prelistovala kalendár a našla som tri dievčenské čo by sa mi páčili-Klára,Nina a Michaela a chlapčenske nič 🙂

lalia87
11. aug 2016

@majaon ja som mala uz roky vysnivanu sofii,nie ze sofiu ale sofii a dvomi i :D ale zrazu je vsade tolko sofii ze sa mi to az sprotivilo :D potom sa mi paci nela a emilly a to sa zas drahemu nepaci 🙂 a chlapec je vybraty uz davno,Matej- po bratrancovi. Chceli by sme byt vsetci na M a to uz dievcenske na M sa mi ziadne nepacia 🙂 nina je pekne ;)

majaon
11. aug 2016

@lalia87 no a práve Nina sa mne páči najviac a drahému nie...Matej je krásne meno len ja už mám Martina z prvého manželstva a to je také podobné 🙂

lalia87
11. aug 2016

@majaon esteze mame dost casu na rozmyslenie 🙂 asi si to do porodu este niekolkokrat rozmyslime 🙂 ale ja mam tusaka ze to bude Matej 🙂

majaon
11. aug 2016

@lalia87 veru času ešte dosť 🙂 akurát že by sme drobcov mohli už pekne v brušku volať menom 🙂

zuzuk22
11. aug 2016

@majaon
@lalia87 no aj ja som na tom rovnako....😂 minule som pozerala mena a nic sa mi nepaci dokopi....strasne to je.... Pre dievca zatial mam len tak predbezne tiez sofii a nikol 😃 a pre chlapca zatial alex a nikolas 😃😃😃 ale to este bude na dlhe lakte kym sa rozhodneme 😃 ale aj emilly sa mi paci ...nuz uvidime

julinka88
11. aug 2016

Ahojte dievčatá vsade citam ze v tomto mesiaci by sme mali uz srsat energiou ale ja som unavena ja k v 9 mesiaci a to som na pn a nechodim do prace nikdy predtym som takyto pocit unavy nemala teda v minulých tehu
Mate niektora takyto problem?aj som taka rozbyta cela

syska171
11. aug 2016

@julinka88 ani nehovor ja čakam na ten prelom ale zatial žiadn nenastava 🙂 len sa teším ked si môžem so synom lahnuť a spať

vevericka13
11. aug 2016

baby kolko ste cakali na tripple testy? ja som sa zabudla spytat sestricky ze kedy mam zavolat

julinka88
11. aug 2016

@vevericka13 no asi do dvoch tt cca mne volaju iba keby boli zle tie prve boli o.k. A tieto druhe este len pondelok brali tak cakam

zuzuk22
11. aug 2016

@julinka88 tiez byvam unavena riadne....

zuzuk22
11. aug 2016

@vevericka13 u nas tiez volaju len ked su zle vysledky inak nie

zuzuk22
11. aug 2016

@julinka88 aj dnes ma tak boleli nohy ako keby som maraton behala pri robeni palaciniek.... Som myslela ze ich ani nedokoncim

lenkavalkova
11. aug 2016

@julinka88 tiez som na pn a tiez som pernamentne unavena.

ajuska182
11. aug 2016

@vevericka13 mne kazali zavolat presne o tyzden a vtedy aj boli 😊

nikolienkaa
11. aug 2016

Ja som úplne fit a chcem este robiť co najdlhšie a to robím v drogérii 🙂 a už mame ja toto vyrobené pre našu lásku

nikolienkaa
11. aug 2016
lalia87
11. aug 2016

Ja som tiez na pn na ktoru som sla s tym,ze max.mesiac dva pri tom ako mi byvalo zle. A som rada ze som pn,som ako zbity pes,nevydrzim dlho na nohach,kazdu chvilu si musim lahnut pred telku. Pracku vyvesujem na 2-3x. Dnes sme sa dali do upratovania kuchyne so segrou,prisla mi pomoct a takmer nic som nerobila a mam nevolnosti,uplne take ze cakam ci ma napne a idem alebo to vylezim.

sandri
11. aug 2016

@julinka88 ja sa ledva vleciem kazdy den ☹ normalne sa nespoznavam... najhorsie je, ze aj moj muz si musi zvykat na novy stav, pretoze doteraz u mna taketo nepoznal a minule som mu musela uz normalne vysvetlit, ze ja nesimulujem, ale proste fakt nevladzem... tak teraz mi viac pomaha s malym, ale aj tak je to tazke. Paradoxne, do prace si chodim oddychnut, kedze doma mam male tornado 😀

lalia87
11. aug 2016

@nikolienkaa tebe tak v dobrom zavidim. A aj sa ti cudujen ako dokazes fungovat v drogerii. Ja ked som preberala domestosy do wc, ma tak napinalo :D odvtedy mi ostalo spatne a musela som ist na pn. A ked citim sprchac,sampon,deodoranty,avivaz,v momente som nad misou :D drogeria je momentalne pre mna smrrrrrrrrt :D

miska333
11. aug 2016

Ahojte dievcata. Pridavam sa aj ja . termin mam 27.1 .
Chcem sa spitat ci tu nahodou niektora z vas nema problemy zo zaludkom popripade zlcnikom alebo pankreasom

majaon
11. aug 2016

Žienky moje,tiež som na tom rovnako s tou únavou,hlavne keď dlhšie stojím či chodím,hruuuza...a aj mne na tie tripple testy má volať len keď nebudú ok asi o tt,takže nech nevola radšej 😉

nikolienkaa
11. aug 2016

@lalia87 hehe ja všetko aj vonam aj všetko jem robím v teta drogérii a tam mame aj cukrovinky tak tak 😁 od začiatku tehu co som schudla 6kil a teraz stojím s váhou mesiac malinky je uz riadne veľký teda dlhy cca 25 cm keby sa dá na nôžky a ma cca 300gr a je veľmi dobrucky mu púšťam uspávanky 😂😁

lalia87
12. aug 2016

@nikolienkaa ukazkove tehulkovanie,s ktorym som sa v okolo stretla velakrat a preto teraz nikto nevie pochopit mna,co zazivam :D :D moje bejby zatial pocubanlen stekot psa,alebo ked sa pri mna polozi a nucha mi brucho 🙂 stale hafanovi hovorim nech nesteka lebo sa ho babo bude bat :D

Inak baby neviem ci hafani mozu nieco citit,ale ten moj posledne tri dni len sedi a hladi na mna,vkuse vkuse. Ked na nu nepozriem tak vkuse steka a vynucuje si pozornost. Ma 7r.a doteraz to nikdy nerobila.

julinka88
12. aug 2016

@miska333 ahoj vitaj,mavam take aj krce aj bolesti pichanie ale este som neprisla nato co to ma ako byt ale je to naozaj neprijemne nikdy predtym som nemala taketo ťažkosti

julinka88
12. aug 2016

@lalia87 ano vie to hafik vycitit takze urcite vie ze sa nieco deje hkavne ho treba na to pripravovat uz teraz aby si zvykal kludne si ho pritisni nech cucha onuchava a prihovaraj sa ze babo bude supis ze sa budu strazit hafikovia vedia velmi rozumiet

miska333
12. aug 2016

@julinka88 mna bolieva vrch - zaludok na lavej strane. Ked si to stacim tak mam tam take citlive miesto. Buduci tyzden idem na gastro tak som zvedava co mi povie

lenkavalkova
12. aug 2016

@lalia87 Ja ti rozumiem, aj ked ja som zvracala len sem-tam pri migrene. Ale tie migreny su neskutocne. Ja som chcela pracovat az do materskej a nakoniec som od zaciatku na pn. Skomplikovalo nam to vela veci, aj uver, ktory sme uz mali predschvaleny...Takze netesim sa z toho, ale jednoducho som tehotenstvom vysadila 3 lieky a bez nich sa v praci nedalo fungovat normalne. Zvlast ked nas za prevadzky prerabaju, vsade je prach, smrad atd. Takze nakoniec som rada, ze som doma a kedykolvek ked potrebujem si mozem lahnut. Keby ste ma videli pri migrene ako s latkovou plienkou na hlave a opuchnutymi ocami sa motam z postele na zachod...:D Som rada, ze chlapci su uz vacsi a netreba okolo nich behat ako okolo mensich deti. S 9.rocnym synom idem o tyzden na operaciu s okom na Kramare, tak dufam, ze to obaja dobre zvladneme.

majaon
12. aug 2016

Babenky ahojte 🙂 Aha ake mam uz brucho 😀 A to este ani polovica tehu nie je,co bude do januara??? 😀 😀 😀 Inak uz aj piercing musel ist dole,akosi sa mi dierka zapalila,no co uz,po porode dam naspat... 😉

lalia87
12. aug 2016

@lenkavalkova presne o tom skomplikovani veci chapem,nam sa stavia dom a mali sme vsetko naplanovane co s mojimi vyplatami,co s priatelovymi,a teraz som od juna na pn a tu pn ani neviem z akeho platu mi vyratali,cista hruza,takze nakoniec budeme dotovat aj byt aj dom z jedneho platu co voooobec nebolo v plane. A to s tou plienkou 🙂 ja tak chodim s handernymi vreckovkami,vyzeram jak minutu pred smrtou,vlasy strapate,oci spuchnute,radost na mna pozerat 🙂
@majaon kraaaasne foteckyyy...ja mam dnes brusko tiez nejake nafuknute 🙂 asi ma cez noc napumpovali :D