Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@majaon ja som mala uz roky vysnivanu sofii,nie ze sofiu ale sofii a dvomi i :D ale zrazu je vsade tolko sofii ze sa mi to az sprotivilo :D potom sa mi paci nela a emilly a to sa zas drahemu nepaci 🙂 a chlapec je vybraty uz davno,Matej- po bratrancovi. Chceli by sme byt vsetci na M a to uz dievcenske na M sa mi ziadne nepacia 🙂 nina je pekne ;)
@majaon
@lalia87 no aj ja som na tom rovnako....😂 minule som pozerala mena a nic sa mi nepaci dokopi....strasne to je.... Pre dievca zatial mam len tak predbezne tiez sofii a nikol 😃 a pre chlapca zatial alex a nikolas 😃😃😃 ale to este bude na dlhe lakte kym sa rozhodneme 😃 ale aj emilly sa mi paci ...nuz uvidime
Ahojte dievčatá vsade citam ze v tomto mesiaci by sme mali uz srsat energiou ale ja som unavena ja k v 9 mesiaci a to som na pn a nechodim do prace nikdy predtym som takyto pocit unavy nemala teda v minulých tehu
Mate niektora takyto problem?aj som taka rozbyta cela
baby kolko ste cakali na tripple testy? ja som sa zabudla spytat sestricky ze kedy mam zavolat
@vevericka13 no asi do dvoch tt cca mne volaju iba keby boli zle tie prve boli o.k. A tieto druhe este len pondelok brali tak cakam
@vevericka13 u nas tiez volaju len ked su zle vysledky inak nie
@julinka88 tiez som na pn a tiez som pernamentne unavena.
@vevericka13 mne kazali zavolat presne o tyzden a vtedy aj boli 😊
Ja som úplne fit a chcem este robiť co najdlhšie a to robím v drogérii 🙂 a už mame ja toto vyrobené pre našu lásku
Ja som tiez na pn na ktoru som sla s tym,ze max.mesiac dva pri tom ako mi byvalo zle. A som rada ze som pn,som ako zbity pes,nevydrzim dlho na nohach,kazdu chvilu si musim lahnut pred telku. Pracku vyvesujem na 2-3x. Dnes sme sa dali do upratovania kuchyne so segrou,prisla mi pomoct a takmer nic som nerobila a mam nevolnosti,uplne take ze cakam ci ma napne a idem alebo to vylezim.
@julinka88 ja sa ledva vleciem kazdy den ☹ normalne sa nespoznavam... najhorsie je, ze aj moj muz si musi zvykat na novy stav, pretoze doteraz u mna taketo nepoznal a minule som mu musela uz normalne vysvetlit, ze ja nesimulujem, ale proste fakt nevladzem... tak teraz mi viac pomaha s malym, ale aj tak je to tazke. Paradoxne, do prace si chodim oddychnut, kedze doma mam male tornado 😀
@nikolienkaa tebe tak v dobrom zavidim. A aj sa ti cudujen ako dokazes fungovat v drogerii. Ja ked som preberala domestosy do wc, ma tak napinalo :D odvtedy mi ostalo spatne a musela som ist na pn. A ked citim sprchac,sampon,deodoranty,avivaz,v momente som nad misou :D drogeria je momentalne pre mna smrrrrrrrrt :D
Ahojte dievcata. Pridavam sa aj ja . termin mam 27.1 .
Chcem sa spitat ci tu nahodou niektora z vas nema problemy zo zaludkom popripade zlcnikom alebo pankreasom
Žienky moje,tiež som na tom rovnako s tou únavou,hlavne keď dlhšie stojím či chodím,hruuuza...a aj mne na tie tripple testy má volať len keď nebudú ok asi o tt,takže nech nevola radšej 😉
@lalia87 hehe ja všetko aj vonam aj všetko jem robím v teta drogérii a tam mame aj cukrovinky tak tak 😁 od začiatku tehu co som schudla 6kil a teraz stojím s váhou mesiac malinky je uz riadne veľký teda dlhy cca 25 cm keby sa dá na nôžky a ma cca 300gr a je veľmi dobrucky mu púšťam uspávanky 😂😁
@nikolienkaa ukazkove tehulkovanie,s ktorym som sa v okolo stretla velakrat a preto teraz nikto nevie pochopit mna,co zazivam :D :D moje bejby zatial pocubanlen stekot psa,alebo ked sa pri mna polozi a nucha mi brucho 🙂 stale hafanovi hovorim nech nesteka lebo sa ho babo bude bat :D
Inak baby neviem ci hafani mozu nieco citit,ale ten moj posledne tri dni len sedi a hladi na mna,vkuse vkuse. Ked na nu nepozriem tak vkuse steka a vynucuje si pozornost. Ma 7r.a doteraz to nikdy nerobila.
@lalia87 Ja ti rozumiem, aj ked ja som zvracala len sem-tam pri migrene. Ale tie migreny su neskutocne. Ja som chcela pracovat az do materskej a nakoniec som od zaciatku na pn. Skomplikovalo nam to vela veci, aj uver, ktory sme uz mali predschvaleny...Takze netesim sa z toho, ale jednoducho som tehotenstvom vysadila 3 lieky a bez nich sa v praci nedalo fungovat normalne. Zvlast ked nas za prevadzky prerabaju, vsade je prach, smrad atd. Takze nakoniec som rada, ze som doma a kedykolvek ked potrebujem si mozem lahnut. Keby ste ma videli pri migrene ako s latkovou plienkou na hlave a opuchnutymi ocami sa motam z postele na zachod...:D Som rada, ze chlapci su uz vacsi a netreba okolo nich behat ako okolo mensich deti. S 9.rocnym synom idem o tyzden na operaciu s okom na Kramare, tak dufam, ze to obaja dobre zvladneme.
@lenkavalkova presne o tom skomplikovani veci chapem,nam sa stavia dom a mali sme vsetko naplanovane co s mojimi vyplatami,co s priatelovymi,a teraz som od juna na pn a tu pn ani neviem z akeho platu mi vyratali,cista hruza,takze nakoniec budeme dotovat aj byt aj dom z jedneho platu co voooobec nebolo v plane. A to s tou plienkou 🙂 ja tak chodim s handernymi vreckovkami,vyzeram jak minutu pred smrtou,vlasy strapate,oci spuchnute,radost na mna pozerat 🙂
@majaon kraaaasne foteckyyy...ja mam dnes brusko tiez nejake nafuknute 🙂 asi ma cez noc napumpovali :D

@lalia87 aké si mala vybraté? Ja už som tiež prelistovala kalendár a našla som tri dievčenské čo by sa mi páčili-Klára,Nina a Michaela a chlapčenske nič 🙂