icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
15. aug 2016

@gulocka7888 dakujem,no asi podla doktorov to je uz 5mes.,ppdla lunarneho asi este nie 🙂 podla toho co nikolienka dala,tak este mam par dni do 5mes. 🙂

lareina
15. aug 2016

@nikolienkaa presne tak 🙂

buchta666
15. aug 2016

@julinka88 bola si spokojna s brio go? lahko sa sklada a je skladny?? mne sa tiez velmi paci, no neviem sa rozhodnut. ja som mala pri prvom pegperego book plus, a aj s tym som bola nadmieru spokojna

lareina
15. aug 2016

@lalia87 ak máš 168 dní do porodu tak si v 16+0 tt takže 7+6=12 dní do prvého dňa 5. mesiaca

lareina
15. aug 2016

@lalia87 7+6 = 13 dní...písala som najprv 7+5 - ale to je vlastne posledný deň 4. mesiaca myslím

gulocka7888
15. aug 2016

@nikolienkaa toto som uz videla.Ale je aj iny jednoduchsi.

gulocka7888
15. aug 2016

@lalia87 ano vsak tiez ratam ako doktory.

julinka88
15. aug 2016

@buchta666 ja maximalne velky pre babo ale pritom spratny celkom lahky urcite odporucam skoc si isto vyskusat do obchodu mne sa prve absolutne nepacil ale po pouzivani som sa zamilovala a malinky bol spokojny

lareina
15. aug 2016

@julinka88 brio je britax, však?

nika1106
15. aug 2016

@lareina nie to su 2 rozdielne kociky

julinka88
15. aug 2016

@lareina no ano po novom to patri uz pod britax a od britaxu su uz aj novsie varianty brio go a brio go next ake najdes to aj tak aj tak 😀

buchta666
15. aug 2016

@julinka88 a da sa dat uplne na lezanie, dorovna? Musim ho ist niekde pozrieť, no od toho mojho sintra sa neviem akosi nikam dostat

julinka88
16. aug 2016

@buchta666 no to je jedina taka chybycka uplne uplne do rovna nie ale to nove brio go big baby este neni u nas v predaji tak tam sa da uplne
Ale tak nam to nevadilo je to asi individualne my sme sa v sportovej vozili od 7 mesiaca az a nevadilo nam to par centakov chyba do roviny
Urcite chod pozriet
U mna bolo najpodstatnejsie ze sa zvlast chrbat polohuje a nie jak na vacsine dnešných kočíkov ze aj nohy idu hore ked das babo lezat
V kazdom pade za pozretie nic nedas

buchta666
16. aug 2016

@julinka88 aj ja preferujem zvlast polohovanie chrbatika, my v kociku travime vela casu a spat skruteny to nieje bohvieco... 🙂 dakujem ti za odpoved, urcite pojdem kuk

zuzuk22
16. aug 2016

Mnam dnes mame pecenu kačku knedlu a dusenu kapustu 😍😍😍😍 dodusim kapustu a ide sa na to 😝😝😝😝😝

lenkavalkova
16. aug 2016

Baby co sa mi dnes stalo... Nikdy pri upratovani nepouzivam rukavice, ale dnes som si povedala, ze budem zodpovedna, tak som si ich dala a zacala som drhnut kuchynsku linku. Asi o hodinu priserna alergicka reakcia ( na tie rukavice), lebo uz raz sa mi to stalo pri nafukovani balona a asi v tych rukaviciach bolo to iste co v balone. No a zacali ma svrbiet ruky, oci, nos, usta a vyhadzali sa mi take cervene vyrazky na rukach az po lakte, krk komplet cerveny, okolo nosa, okolo ust a brada. Preslo to asi po hodine. No a chcem sa vas opytat, ze ci to mohlo nejak negat. na babatko vplyvat. Zajtra idem k doktorovi, tak sa opytam, ale aj tak ma to vystrasilo, lebo alergiu som nemala predtym v tehotenstvach...

julinka88
16. aug 2016

@buchta666 neni zac a ece je nanom dobre ze peruje vacsina kocikov je na pevno takze sa len trasu 😀

julinka88
16. aug 2016

@lenkavalkova myslim ze nie ale tak urcite sa spytaj

lenkavalkova
16. aug 2016

@julinka88 dakujem, dufam aj ja, lebo az zle mi prislo.

majaon
16. aug 2016

@zuzuk22 ahojko,pocuj ty tu pises o samych dobrotach co varis a mne sa potom slinky zbiehaju 😀 😀 a uz ti nebyva tak zle?

@lenkavalkova to je sila! a si aj na nieco konkretne alergicka? lebo ja som na pel,trochu aj na nikel a neomycin,ale gum. rukavice mi nic nerobia nastastie...ale aj ja myslim,ze babu to neubizilo,no za opytanie u dr. nic nedas 😉

inak baby,dnes som mala celkom dost energie,tak som to rychlo vyuzila - doobeda s malym na ihrisku,umyla dlazky,vylestila zrkadla a skla,vydrhla varnu dosku (banujem,ze sme kupili lesklu nerezovu),medzitym upiekla maggi napady zemiaky so sunkou,nalozila umyvacku (tohto pomocnika si neviem vynachvalit),oprala v rukach maleho veci kedze sa po dlhom case zabudol vypytat cikat 😝 no a teraz konecne lehnim na gauci,co ma uz boli cely spodok...tak pekny zvasok dna prajem zienky 🙂

lenkavalkova
16. aug 2016

@majaon tebe sa uz zacalo to energicke obdobie ako tak citam :D. No dnes som aj ja chcela byt akcna a takto to dopadlo. Ja nie som alergicka, alebo teda nebola som...raz som pri nafukovani balonu chalanom mala toto iste, este trochu horsie, vtedy mi aj jazyk opuchol, ale potom to preslo a ja som to neriesila akurat som sa balonom zacala vyhybat a teraz toto s tymi rukavicami... Nechapem to, rukavice velmi nepouzivam, akurat ked cistim wecko, ked pcham ruky az dole do misy, ale teraz som ich asi mala na rukach dlhsie abo co...

lalia87
16. aug 2016

Jak no tu sa robia chutky s kacickami..ja by som si dalaa,cely plech pred seba a so zamastenymi rukami by som ju trhala a hryzla jak v tych slovenskych rozpravkach ked sa hostili na zamkoch :D
Zravu nemoc uz mavam,sesterka vravi ze ak beriem magne,ze to aj z toho.
A spodok brucha ma pobolieva posledne tri dni,aj ked si sadam,tak tak opatrne,lebo akoby mi zospodu nieco tlacilo.
Aaa vcera som kupila biele bodynka,newborny a aj nad tri mes. 🙂 doteraz som nevedela zohnat cisto biele,tie sa daju supnut pod vsetko 🙂

lenkavalkova
16. aug 2016

A ja ze preco som taka nenazrata a to z toho magnezia :D :D :D

lareina
16. aug 2016

ženy mňa trafí šľal v tej mojej práci...to vás tiež všetci tak štvú...asi sa už zdvihnem a poviem im nech idú kam patria... 😖

syska171
16. aug 2016

je tu niekto kto užíva femibion 2 a je mu z neho zle na žalidok?

sidy28
16. aug 2016

@syska171 ja ho užívam, ale zatiaľ bez problemov..aj v prvom trimestri som brala femibion 1 a taktiež žiasny problém

zuzuk22
16. aug 2016

@majaon no uz par dni asi tak 3 😂 mi nebolo zle ale dnes rano mi doslo zasa zle trochu a som vracala ale potom uz ok 😂 napchala som sa kačky knedli kapusty a dobre to bolo 😂

syska171
16. aug 2016

@sidy28 ja som tirž brala jednotku a musela som prestat bolo mi z neho furt zle

zuzuk22
16. aug 2016

@lalia87 no bola vyborna ;) riadne som si dalA masti na knedlik 😂
Dufam ze to prejde coskoro a uz bude brusko ok 🙂 ja mam sem tam uz pocit ze citim pohyb ale niesom si este ista ci je to ono uz 😂

lalia87
16. aug 2016

@zuzuk22 no vidis to,treba ti poriadne sa napraskat a hned ti nie je zle :D ja som dva tyzdne asi ranajkovala mast a zeleninu s pecivom a nebola mi ani korela :D tie nezdrave veci maju aj blahodarne ucinky :D