icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

julinka88
24. aug 2016

@zuzzuli kokso
Gratulujem
Ja dufam vvruzovu do poslednej sekundy 😀

zuzzuli
24. aug 2016

@julinka88 Tak niekto to uz prelomit musi 😀

buchta666
24. aug 2016

tak ako vidim zase bude v januari vypredane vsetko modre 🙂

zuzuk22
24. aug 2016

Aj ja si prosiiim dievcatko 😂 chlapa uz mam 😂

nikolienkaa
24. aug 2016

Ja uz idem zajtra na to 4D sono do Hlohovca sa tak tesiiiiiiiim ❤️

buchta666
24. aug 2016

@nikolienkaa ja idem do hlohovca na budúci piatok

zuzuk22
25. aug 2016

Baby takze nic nešumelo 😂 cize vysla baba . nedavno sa mi snivalo ze to bude baba a robila som si aj taky test na nete a vysla baba 😂 ale neviem preco mam takeho tusaka ze to bude druhy chalanisko. 😂😂😂 uz len preto ze by som chcela moc dievcatko . uvidime no 🙂 hlavne nech je zdravucke🙂 7.9 mam poradnu tak dufam ze mi uz nieco povedia a nebude sa schovavat ;)

nikolienkaa
25. aug 2016

@zuzuk22 ja by som nevydržala tolko čakať 😁 ja som si dala zistiť z krvi pohlavie este v 12.tyzdni a v 20.tyzdni uz aj pipik na sone sme videli 😁

nikolienkaa
25. aug 2016

My uz mame nakúpené aj vecicky do pôrodnice,vsetky body, polodupacky , všetko biele krémové a modré , zelena sa nám Nepáči tak sme nechali aspoň niečo v obchodoch 😁

sischa
25. aug 2016

@zuzuk22 aj ja idem 7.9. tiež cakam že mi potvrdi kocku...aj keď už jednu mám 😂😂

zuzuk22
25. aug 2016

@nikolienkaa no tiez by som si dala aj 3D sono ci 4D do hlohovca len nemozme teraz moc rozhadzovat peniaze tak si musim pockat 🙂 nejako to uz vydrzim🙂

zuzuk22
25. aug 2016

@sischa tak si drzme palce 😂

kwr
25. aug 2016

@zuzuk22 ak uvazujete nad Hlohovcom, ja som bola u Mudr.Brestovanskeho, a v 17.tt mi urobil krasne fotky, super pristup, vsetky vysledky mi dal.do ruky na papieri, aj pohlavie mi vedel povedat, napriek.mojej vysokej vahe, len odporucam🙂

zuzuk22
25. aug 2016

@kwr dakujem 🙂 a kolko ste plAtila ?

kwr
25. aug 2016

@zuzuk22 tusim 50eur, priletela som kvoli tomu na Slovensko, a oplatilo sa🙂

andreaspringel
25. aug 2016

@majaon ano aj lekár mi to 3x povedal

lalia87
25. aug 2016

Tak dnesna poradna bola velmi rychla,tripple testy negativne takze super,od min.tyzdna som schudla 1kg,takze este stale som v minuse 3kg ako som bola pred tehu 🙂 a tera ma napadlo s tymi 3D a 4D,to ram posiela doktor ci to na vlastnu past sa ide? A to morfo? Uplne som na to dnes zabudla sa spytat a ona to nespominala.
Aaaaaaa uplne neplanovane sme kupili kocik :D

llnnaa123
25. aug 2016

@zuzuk22 ja neviem ako sa to ma robit ale bola som na poradni vcera a tym padom moc siel aj tak do poharika.vysypala som sodu reku vyskusame. A jic sa nedialo.tak som nasla v smetiaku slamku z dzusu a trochu zamiesala a urobila sa malinka biela pena. A na sone vysiel chalan.doktorka sa smiala ze to co za hovadiny.ale nemala so uz sodu doma ze vyskusam s cistou vodou trocha zamiesat ci zapeni alebo nie. Ze ci to bolo miesanim alebo mocom.

gulocka7888
25. aug 2016

A my sme v pondelok na sone uz aj ukazali.Moj vnutorny pocit nesklamal.Mame v brusku chlapceka.Rastie nam pipik a vajka tak sa tesime.Sme zdravy a vsetko je tak ako ma byt.21.9 mame nejaku velku kontrolu v nemocnici tak som zvedava co ma caka.

zuzuk22
25. aug 2016

@lalia87 a aky ste kupili ? 😁

zuzanadringus
25. aug 2016

Je tu vobec nejaka mamicka,ktorej potvrdili v januari dievcatko? 😂😂 lebo ja si vsimam, ze kazda z nas bude mat chlapceka 😊

lenkavalkova
25. aug 2016

Ja mam doma dvoch chalanov, tak uvidime co to bude do tretice 🙂. Zaujimave, ze mne je to najviac jedno zato sused so susedou sa uz stihli stavit, ze co budeme mat :D Ja kludne vydrzim aj do porodu, len vsetky veci by museli byt v neutralnych farbach nakupenez co je trosku nuda... ;)

veronikapodolska
25. aug 2016

ja tiež stále čakám čo to bude ale pri mojom šťastí to bude tretia dcéra 🙂 tak som zvedavá či sa nám ukáže 14/9 🙂

veronikanellka171
25. aug 2016

Ahoojte 🙂 tak nam povedala v 16tt lekarka ze to vyzera na dievcatko tak snad sa to nezmeni, strasne tuzime po princeznej. 🙂 v septembri ideme na 3D tak dufajme ze sa ukaze 🙂

buchta666
25. aug 2016

@lalia87 na morfo sono, 3D a 4D sa chodi aj na odporucanie dr, ak vyjdu zle tripple testy; inac sa chodi na vlastnu past ;)

ajuska182
25. aug 2016

@zuzanadringus my cakame dievcatko 😊

lenkavalkova
25. aug 2016

@veronikapodolska aj ja idem 14/9 na UTZ, tak snad si to teraz vymenime a vam povedia chlapceka a nam dievcatko :D

zuzanadringus
25. aug 2016

@ajuska182 tak to Vam srdecne gratulujem 😊

syska171
25. aug 2016

tak tiež mame poradnu za sebou morfo vyšlo dobre trošku sme menší , ako sa potvrdilo už v 15 tt bude to chlapák ( jedného už mám ) ale priala som si druhého 🙂 nastal sice problém lebo nemáme meno 🙂) dve mená čo sa nám pačili sme dali prvemu synovi a teraz nemame žiadne 🙂))

sischa
25. aug 2016

@zuzanadringus my tiež dievčatko ale chcem pockat ešte na potvrdenie..😂