icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
26. aug 2016

Baby myslite na mna....okolo 17-18 h budem u zubara na pohotovosti...nech to zvladnem...asi mi bude trhat myslim si...som teraz pozerala a asi tam mam aj hnis...😥😥😍6

kwr
26. aug 2016

@zuzuk22 drz sa! Ja viem ako vedia zuby potrapit! Nastastie uz su umrtvova ie injekcie, ktore mozu aj tehotne...

koka231
26. aug 2016

@nikolienkaa ahoj vsimla som si ze si ba u brestanskeho na utz ...za kolko ta objednal casovo ako a kolko si platila unho?

zuzuk22
26. aug 2016

@kwr dakujem este jeden dvaja su predomnou

lenkavalkova
26. aug 2016

@llnnaa123 Dakujem, ukludnila si ma. Dala som si len jeden. Zaujimave, ze ked som pred 11 rokmi cakala prveho syna, tak mi dr.povedal, ze si mozem dat Ibalgin, ze radsej ako sa trapit a teraz ten isty doktor, ze Ibalgin v ziadnom pripade nie, radsej Paralen. Takze pri prvom tehu som dala par Ibalginov a syn je tu pekny a zdravy nastastie 🙂

lenkavalkova
26. aug 2016

@zuzuk22 Hadam to uz mas aj za sebou. Drz sa. Ako sa u nas hovori: Ahoj a rychlo sa zahoj ;)

zuzuk22
26. aug 2016

@lenkavalkova dakujem no uz som doma....a zajtra rano zasa mam prist....ten hnis mi asi trochu vytlacala co mam medzi zubami a nieco mi tam vopchala taku akoby nitku niecim napustenu...rano mam prist co to urobi podla toho sa uvidi ...

nikolienkaa
26. aug 2016

@koka231 volala som asi pred týždňom a pól a som chcela konkrétne tento dátum lebo som mala dovolenku a platí sa 50€ dal nám 16 fotiek a DVDcko 👌 najmilšii doktor

felinda
26. aug 2016

Takze aj my budeme mat doma chlapa. Som stastna, mame to co sme si priali a hlavne starší syn 🙂

koka231
26. aug 2016

@nikolienkaa dakujem

buchta666
26. aug 2016

@zuzuk22 ja som tiez chodila skoro 2 tyzdne kazdy den na pohotovosť menit tu smradlavu nitku pri prvom tehu

zuzuk22
27. aug 2016

@buchta666 to vazne ? Dufam ze ja nie lebo pohotovost je od nas 35 km...takze neviem si to predctavit... Dnes som sa uz aj vyspala konecne trochu vdaka paralenu....som si dala vecer o 21h som potom zaspala a okolo 1h som sa zibudila...zaa som nemohla zaspat co ma to bolelo tak som o pol 4 h dala este jednu a este teraz je v pohode . jaj sa bojim aj co mi povedia tam dnes

sischa
27. aug 2016

Dievčatá vecer som trochu krvácala pár kvapiek...keď som bola na malú a utrela sa tiež bolo na papieri.... bolesti nemám len akoby som už cítila malé slabo...bojím či je všetko v poriadku..sme mimo domu tak dnes odchádzame..pojdem na pohotovost pre istotu..držte prsty... dufam ze nič vážne..😞😞

zuzuk22
27. aug 2016

@sischa drzim palce a verim ze to nieje nic vazne. Vsetko bude urcite v poriadku

kwr
27. aug 2016

@sischa drz sa a napis ako si dopadla, ja som so synom krvacala prvych 17 tyzdnov a nakoniec to dopadlo dobre.

lenkavalkova
27. aug 2016

@sischa Drzim palce velmi!

zuzuk22
27. aug 2016

Ach ....dnes som bola zasa u toho zubara na pohotovosti ...uz ma to tak nebolelo konecne . vybrala mi s tade tu nitku a ze mi da este druhu a zajtra zas....boze nech mi s tym uz nieco urobia....jak mi to rozripala a pchala mi to pod to dasno videla som hviezdicky...zas ma boli cela prava strana tvare....😭😭😭 uz nech to skonci....

majaon
27. aug 2016

@sischa drzte sa! verim,ze bude vsetko OK 😉

majaon
27. aug 2016

@zuzuk22 aj tebe drzim palceky nech to cim skor prejde 🙂 ja som zatial bez liekov ale sem tam zaboli...

zuzuk22
27. aug 2016

@majaon dakujeeem. Som si trochu pospala teraz. Predtym samozrejme tabletka... Uz je trochu lepsie. Len nemozem poriadne ani rozpravat a jest uz ani nevravim...

sischa
27. aug 2016

Tak vraj vyzerá byť všetko o.k...mala som tam zrazeninu..tak mi ju doktor vybral..aj ultrazvuk urobil...tak hádam bude lepšie..teraz som bola na wcku...zasa trochu ...tak uvidime rano..vraj ak niečo mám prísť.. nechápem..tak hádam bude lepšie... ďakujem dievčatá za podporu...pomohlo😂😃..

veronikanellka171
27. aug 2016

Ahojte nam dosiel dnes tento krasavec 🙂 este nevieme co to bude, v 16tt povedala doktorka ze to vyzera na dievcatko tak sa modlim nech nema 9.sep na 3D pipika 😀😀😊 vy uz mate nieco kupene?

gulocka7888
27. aug 2016

@veronikanellka171 ten je prekrasny.Aj my uz mame kocik doma ale este sme ho nevideli kedze som si vyberala z troch kocikov farby tak ani netusim ako vyzera.Maminka len pisala ze je uzasny.

sonka31
27. aug 2016

@veronikanellka171 fakt krasny

kwr
27. aug 2016

@veronikanellka171 prekrasny! Ale ved kludne by sa hodil aj chlapcovi,)

veronikanellka171
27. aug 2016

Hej je taky uni 🙂 dnes som zacala 20tt a vsetci ze ho mame skoro ale ved tomu sa neda odolat 🙂

zuzuk22
27. aug 2016

@veronikanellka171 nadherny🙂

kwr
27. aug 2016

@veronikanellka171 my sme kupili ked som.bola v 13.tt:)

miska333
27. aug 2016

@veronikanellka171 pekny kociarik 😄 mojmu mm sa velmi paci

lalia87
28. aug 2016

Tak my sme uz s hafankou a drobcom opat slamenne vdovy..drahy odisiel opat na 5 tyz.pracovat. uz som poupratovala cely byt a co teraz... 🙂