icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

marienka1703
30. aug 2016

@gulocka7888 my sme to mali. Sice ine ale.nepacilo sa jej v tom . vyuzili sme asi 2 x. Mali sme.stolicku na krmenie kde najprv moblo babetko lezat. Potom sediet a pouzivame ju dodnes

lalia87
30. aug 2016

Jaj ja sa tak tesim,dnes som stravila cele poobedie so sesternicami. Zdedila som dve tasky veciciek,zatial len 50,56 62 a dve tasky tehu veci 🙂 si to tu vsetko spisujem,aj co mi radili pokupit a pomaly sa zacne byt zaplnat 🙂

veronikanellka171
30. aug 2016

Baby a tecie vam ta vodicka z prs?

lalia87
30. aug 2016

@veronikanellka171 mne nie,alebo o tom aspon neviem 🙂 ja zas ked som vonku a fuka,tak ma brutal stipu bradavky a to aj napriek podprde

misinkad
30. aug 2016

baby. tak musim sa pochvalit. budeme mat dievcatko. meno sme mali vybrate uz pred tehu. bude sa volat Ria. cize k nasmu Leuškovi (Leo) pribudne Riuska. tesiiiiime sa

zuzuk22
31. aug 2016

@misinkad gratulujem 🙂

zuzuk22
31. aug 2016

@lalia87 mna za 2 dni dozadu svrbela pol dna jedna bradavka 😂 uz som z toho bola na nervi🙂
@veronikanellka171 mne nie este. Ale s prvym mi trochu tiekla ale to az posledny trimester. A aj to ked som si len stlacila bradavky inak nie

kwr
31. aug 2016

@misinkad krasne meno, gratulujem;)

veronikanellka171
31. aug 2016

Mne tecie hlavne z laveho a tiez ma bolia neskutocne cecky v chlade :D

elisebah91
31. aug 2016

Pripájam sa k bolestivosti a až takému stiahnutiu prs v chlade, alebo ked mi je zima...

majaon
31. aug 2016

Ahojte zienky,boli sme sa trosku zrekreovat v horach na chate u priatelovej sestry a bolo super,krasna priroda,ticho a cisty vzduch 🙂 A takto sa gulatim 😉 Poradna bude v pondelok,tak dufam,ze krpcek nam ukaze co ma medzi nozickami 😀 😀 😀 Pekny den prajem 🙂

zuzuk22
31. aug 2016

@majaon krasne fotky 🙂 a aj brusko 🙂 uz sa riadne zagulatuje🙂 ja este take nemam az 🙂 ale urcite dobehnem 🙂 tesim sa z pohybov ktore pomalicky citim uz castejsie a castejsie 🙂

sandri
31. aug 2016

@gulocka7888 ja som to vyuzila. Jedna z naj pomocok pre mna. Aj prve prikrmy som v tom davala. A hlavne babo lepsie vidi na svet okolo seba, moj v tom vydrzal vzdy dost dlho. Urcite vyuzijem aj teraz.

gulocka7888
31. aug 2016

@sandri uz je to doma.Nikde som nevidela do 36 kg kukali na mna ze take dieta uz neobsedi v takom lehatku ci sedaku.A aj na nete mali len do 9 kil .Ale vyuzijem viacej bab povedalo kupit.

lalia87
31. aug 2016

@majaon krasne fotecky 🙂
Pridavam aj ja moju dnesnu..vsetci ze ako mi uz vybehlo brusko.. No veru vybehlo tak zrazu a riadne :D a babyyyy...v tescu maju super zlavy na miminkovske veci,len tak vediet co sa nam to ukryva v tom brusku 🙂

nikolienkaa
31. aug 2016

Tak dneska som bola na poradni a uz aj ja pre istotu beriem magnezium 5 tabletiek denne 😱😁 zato ze som cely deň na nohách a tak nechcem ísť este zbytočne na PNku i ked vsetci by ma najradšej dali ;) ale zatiaľ stale sa cítim super a fit bruško mieste nieje priveľké a môj chlapček poslúcha a kopka aj v robote ;) najbližšia poradňa 29.9. 😌👪

zuzuk22
31. aug 2016

@lalia87 krasna si 🙂 a brusko krasne :(

zuzuk22
31. aug 2016

@lalia87 🙂

lalia87
31. aug 2016

@zuzuk22 jej dakujem 🙂

lenkavalkova
31. aug 2016

@lalia87 krasne brusko 🙂. Uz by som mohla aj ja to svoje odfotit. Druhych fotim kazdy den a seba sa neviem dokopat..Aj dnes som fotila minimalne dve hodiny, ale samozrejme, ze nieco ine :D. No a inak ja som bola v Tescu...60€ som tam nechala, vsetko neutralne farby :D

lalia87
31. aug 2016

@lenkavalkova dakujem 🙂 ja som si tam pokupovala cisto biele bodycka a overaly,dnes podbradniky 🙂 ale vediet co to bude tak kupim aj nejake farebne pyzamka alebo co..nuz cakam..snad bud.piatok za uz dozviem 🙂

lenkavalkova
31. aug 2016

@lalia87 drzim palce 🙂. Ja este 14 dni musim vydrzat 🙂

majaon
31. aug 2016

@zuzuk22 ďakujem 🙂 no pri treťom to už vybehne skoro to bruško a mne ide len dopredu,na bokoch nič 🙂

majaon
31. aug 2016

@lalia87 super vyzeráš 😉

felinda
31. aug 2016

Dievcata..
Zaujíma ma vas nazor. Velmi sa mi paci meno David, no meniny ma 30.12 a termin pôrodu mam 10.1. Takze behom mesiaca bude mat Mikulasa,Vianoce, meniny a narodeniny a zbytok roka nic. Zvazovali by ste teda ine meno? Alebo by vas to netrapilo? Dakujeeeem

llnnaa123
1. sep 2016

@felinda ja určite hej. To by som tomu dietatu nespravila, najmä kým je menšie že tak dlho nedostane nič, moja 2 jrocna teraz začína prežívať toto a tiež sme si neuvedomili,kedze sme sa pre meno rozhodli na ceste do pôrodnice, že laury je po dakych 2 týždňoch s jej narodeninami. Keby viem dám iné meno veď je vela pekných mien. A ty tam máš aj iné sviatky,mikulas,vianoce.

zuzuk22
1. sep 2016

@felindamne sa oli narodil 27.12 cize narodky vianoce hned po sebe a vzdy som tvrdila ze to by som nikdy nechcela a nakoniec to tak vyslo ..... Co uz no . aspon ze meniny ma cez leto 🙂

gulocka7888
1. sep 2016

@felinda aj my sme si vybrali Davidka.Len ja zijem vo svajciarsku a tu sa meniny vobec neoslavuju negratuluju takze nam to nevadi.A ja si myslim ze darceky sa kupuju cely rok nielen ked je nejaky sviatok.Tak by som si na tvojom mieste nerobila tazku hlavu.My mame termin 28.1.Vyzerame takto.Tiez sa len brusko tlaci dopredu tak sme radi ze sme zdravy

felinda
1. sep 2016

@llnnaa123 viem, že sú aj iné mená...no vždy sa mi toto páčilo. Bude to naše posledné dieťatko...no zas nechcem byť sebecká.... A naozaj sa neviem stotožniť s iným menom.
@zuzuk22 Práve...pôrod veľmi neovplyvníme, no meniny môžme...naozaj v tom mám veľký chaos, mám chuť presunúť aspoň vianoce na máj 😀

felinda
1. sep 2016

@gulocka7888 krásne brušino.....no stále sa to vo mne bije, či mám zmeniť svoju predstavu o mene, nechcem okrádať svoje dieťa o sviatky na základe svojej sebeckosti. Ale zas máš pravdu, že darčeky sa kupujú celý rok.....ach..pomoooooc ☹