Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Baby screening je zaroven aj 3D? Mam zmatok lebo sme sa bavili s kamoskou a buduci piatok idem, bude mat to stat 40€ ale neviem ktore mi budu robit.. :(
Moj drahy chce chlapca Alex, tiez meniny pri termine snazim sa mu to zamietnut a preto sa modlim nech je to dievca 😀 Dievca bude Viktoria
@felinda ja mam termín 1.1. A budeme mat Nikolasa co sa oslavuje na Mikuláša všetko bude mat v decembri ale u nás darčeky a laska sa dostavajú cely rok tak to vobec neriešime 🙂
Sprry baby aler ako mozete riesit taku blbost ze meniny su blizko narodenin.. ved normalni ludia robia velke oslabmvy na narodeniny a meniny su len take menej dolezite malinky darcek alebo nieco pre potesenie ale nikto meniny nejak zvlast nepreziva...
@emily0412 mne to nepride ako blbost. Moj prvy syn sa narodil 26.1 mesiac po vianociach a poviem uprimne, ze sa vzdy tesi viac na meniny ktore ma v auguste. Myslim, ze kazde dieťa milujeme den ked dostane darčeky a citi sa jedinečný. Ja viem, viem ze su aj dôležitejšie veci ako tieto materialne ale hold 7 rocnemu to nevysvetlim. Preto to riesim, ci "obrat" svoje dieta o sviatok alebo nie
Žienky možem sa spýtať tie ktoré ste uz na PN aké dostávate peniaze ? Ktoré ste zamestnané
@nikolienkaa ahoj ja som pn 1mesiac ale este meviem cakam na prve peniaze sle mala som na zmluve len 450hrube tak to nebude nic extra
@nikolienkaa ja mam okolo 430 pn,podla toho kolko dni ma mesiac
Co sa tyka tych menin a narodenin a argumentom ze sa darceky davaju cely rok :D ano,dobre 🙂 ale nie cely rok vyrabate krpcovi tortu,pozyvate rodin.prislusnikov na oslavu kde sa mu hromadne gratuluje a dietatko vie,ze toto je ten jeho velky den 🙂 aspon u nas to tak byva v rodine kde su deti,ze na narodeniny je party a na meniny tiez pridu ti isti gratulovat ale berie sa to,ze su to len meniny tak ani darceky nie su velke ani party.a decka sa vzdy na to tesia,ze toto je ich velky den 🙂 ale ja mam tiez taku dilemu,lebo chcem mateja a to by mal potom tiez vsetko naraz.
Baby neviete teda? Screeningovy ultrazvuk je to iste ako 3D?
Nasa bude mat meniny v novembri, v decembri su vianoce a v januari narodeniny.. a bude mat darceky aj v lete..darceky sa mozu davat aj len tak pre radost nielen na vacsie prilezitosti. Ja som taka najradsej darujem nieco ked na ti nieje dovod o to viac potesi. A vooobec neriesim ze to bude mat vsetko mesiac po mesiaci v zime.. bude mat rada zimu 🙂
@sandri my máme tiež termín 21.1. a páčili sa nám mená Natálka tá má meniny 6.10. a teraz najnovšie Adelka a tá je 2 dni pred Vianocami :(
@adriana101 aj my uvazujeme nad Natalkou alebo najnovsie Anetka. A mozno to bude chalan a mozeme vymyslat dalej :D
Uz som pomaly aj zabudla ze mi byvalo zle a dnes doobeda fasa...rano o pol 7h som ziedla rozok so sunkou syrom...potom o pol 10h rozok s dzemom...a o 10h uz som citila ze neni vsetko ok....a utekala som uz len na wc....ranajky skoncili vo wc 😪
@lalia87
@veronikanellka171 ja ked je dobrý mesiac tak mam výplatu v čistom cca 480-510€
A teraz napríklad keby som šla mesiac pred materskou na PN ? Materská mi vychádza okolo 20.11. Ale ze keby idem napr. 1.11. Uz na PN ? Alebo skôr ze koľko dostanem .som normálne zamestnaná na trvalý pracovný pomer a mam odrobene aj 2 roky 🙂 ja sa v tomto vobec nevyznám 🙂
Ja sa celkovo cítim úplne fit ani bruško ma neobmedzuje ale doktor povedal ze by ma dal uz aj teraz na PN,lebo robím v drogérii 🙂 ale ze som aj stale na nohách alebo sedím za pokladňou na barovich stoličkách ...tak zatiaľ mi dal tabletky len magnerot magneziove🙂
@zuzuk22 ja som od začiatku tehu nikdy nevracala ani by z ničoho neprišlo zle...jedine co som spozorovala tak z cibule ma vie tak do sekundy nadrapit ze hotovo 😂😁
Ahojte maminky som tu nova v twjto teme tiez som januarovka.Mame termin 25. januara.Mam hroznu dilemu v kocikoch co som si ani nemyslela nakolko uz mam doma synceka a povedala som si ze z vyberom nebude problem.Problem ale nastal a v tom vas prosim aj o radu.Stahujeme sa na zimu do domu a mame tazko dostupny teren(kopec a makadamova cesta) aky kocik by ste mi odporucili?Rozmyslala som nad Xlanderom x move 2015 nakolko ma nafukovacie kolesa ale niektory predajcovia ma presviedcaju ze penove su nahrada za nafukovacie a bezudrzbove.Rozmyslala som aj nad oyster 2 kocikom.Ma niekto skusenost.Alebo byva niekto na takom tazsie doatupnom terene?za veskeru odpoved vopred dakujem
@fronili stokke trailz
Zatiaľ ho mam v krabici čaká na svoj deň 😁 ale každému ho budem odporúčať
@nikolienkaa noo ja mam na zmluve 400€ v cistom aj ked som zarabala asi 2x tolko, nuz setria :( a pn mi chychadza typujem 240€ tak tebe cca 260€ mozno? Tazko sa to rata prve dni ta plati sef, dalsie socialna, prve dni mas menej penazi atd atd.. Ale ja som pn tiez lebo lekarka chcela nakolko nenarobim sa ale pracujem v bizuterii a pre tehotnu nic moc, stat na nohach, balit ked chces ist na wc 5kilove kolotoce atd atd..
@zuzuk22 :( to ma mrzi,snad to ostane len pri tom rannom grc grc. Ja som vcera zapasila,ale rychlo som si lahla a pokusala sa zaspat nech nejdem tyckovat 🙂
@nikolienkaa rataj cca tak o 150-200eur menej ako mas cisty prijem. Aspon u mna to tak vychadza
@veronikanellka171 a
@nikolienkaa ano prvych 10 dni plati sef,takze to pride vo vyplatnej paske. A zvysok mesiaca plati soc.poist. to co som ja pisala je suma pri plnom mesiaci platenom soc.poistovnou
Nikolienkaa to je super volba podla mna len neviem ci by u manzela presiel cenovo.A ak by som sa prenho rozhodla mala by som zaujem skor len o vanicku a vajcko nakolko sa obavam ze moje druhe dieta bude tiez take velke ako prvy syncek.toho by som do sportovej casti nenapchala nakolko bol na svoj vek o dost väcsi.Skusim sa poinformovat aj na tento kocik.Dakujem moc za info
Tie sumy su na zaplakanie ...
Hlavne ze sa majú dobre manželky poslancov 👌🤔😁

@felinda ja som mala odjakziva pre dievca vybrate meno Alexandra meniny ma 2.1. Uz prvy syn sa tak mal volat, keby bol dievca. Druhy tiez 🙂. Manzelovi sa toto meno paci tak ako mne. A teraz kedze mam termin v januari, tak som si povedala, ze toto meno teda nie. Ine nemam vybrate ziadne. Proste uz sme boli zziti s tymto. Takze netusim ako to dopadne...ibaze by sme mali do tretice chlapca ;)