icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikapodolska
2. sep 2016

@fronili ja mam starý xlander, a čo sa týka kolies nič sme s nimi nerobili, možno raz manžel dofúkal, za mna 100% áno prešiel každý teren, podla mna lepšie ako tie penové 😉

lenkavalkova
2. sep 2016

@nikolienkaa môžeš rátať s pn okolo 380€. Približne o 100€ - 120 € menej ako normálne plat. Aspoň mne to tak vychádza. A materská sa vyrátava z predchádzajúceho roku, takže to ti tá pn nijako neovplyvní.

felinda
2. sep 2016

Dievcata....na temu kocik. My sme si zadovazili Mutsy. Zatial sa z neho vytesujem, no ci a nim budem spokojná to este neviem 🙂 každopádne paci sa mi na nom ten cisty dizajn

lenkavalkova
2. sep 2016

@felinda Krásny kočiar, nádherný. Presne takto nejako si predstavujem ten svoj. Prezraď, že koľko stál 🙂

fronili
2. sep 2016

@nikolienkaa a @ lalia87
Tie ceny su naozaj na zaplakanie🙈 prvy kocik som mala Peg Perego Book Plus bola som spokojna ale je to kocik na normalnu cestu akonahle som presla cez makadam bola to hroza tvrdy a vyhrkany uz len na cit nie to este pre deobca.Zacinam mat ozaj chaos

fronili
2. sep 2016

@felinda krásny kocik ten dizajn je naozaj top

nikolienkaa
2. sep 2016

@lenkavalkova do pipiny minuly rok som menej zarábala 😁😂

zuzzuli
2. sep 2016

@fronili ja som pri druhom synovi kupila xlander x move 2015 sportovu cast a som s nim nadmieru spokojna. Prejde kazdy teren, maly tam je maximalne spokojny. Vanicku som bemala u neviem zhodnotit ale sportova cast ma vsetko co treba 😉

fronili
2. sep 2016

@zuzzuli dakujem moc za radu uz ste druha co mi to povedala ze bola spokojna jedine co by som prijala na x landeri je seda farba

buchta666
2. sep 2016

@fronili concord wanderer, je offroad kocik do terenu vyborny

kwr
2. sep 2016

@fronili my mame Britax Go, a neviem si vynachvalit, prezil aj vo walesskych kopcoch, kocikujem ho jednou rukou co ocenim.hlavne v obchodoch, v druhej ruke kosik🙂
Ma velky kosik.na nakup, a pre mna rozhodlo ze sa da nakliknut aj v smere aj v protismere jazdy. Rozhodovala som sa aj medzi Concordom ale v tom case a v nasom rozpocte som nenasla taky, ktory sa dal nakliknut v oboch smeroch.
Teraz mame kupeny Peg Perego pre surodencpv ale srdce mi puka ked si predstavim ze ten Britax mam dat prec🙂
P.S. mala som.pozicany aj Brio trojkolesovy, a bol pre mna hrozny, co je zvlastne ked je to ta ista znacka, ale do kopca ten novsi nevladal a tocil sa kade sa mu chcelo:(

julinka88
2. sep 2016

@kwr aj my sme mali pri druhom mali brio go max spokojnost aj teraz mame uz opat kupeny brio go

julinka88
2. sep 2016

@felinda dizajn uzasny pekny snad budes spokojna aj prakticky

sandri
2. sep 2016

@fronili neviem na co budes vyuzivat kocik, babo zdedi kocik po starsom- mam inglesina magnum s podvozkom ergo bike a nedam na neho dopustit. Ten kocik je tank! Prejde kazdu lesnu cestu, zvlada zladovatele chodniky, len je dost tazky na nakladanie do auta a nema otocne predne kolesa. Mne vyhovuje, ze nepotrebujes sportovu cast, vanicka sa da prerobit na sedaciu cast. Vanicka patri medzi najvacsie na trhu. Ja som z neho presla rovno na golfac, sportiak som vobec nepotrebovala.

zuzina84
2. sep 2016

@felinda prosim ta to je Mutsy Evo a dalej ako ta znacka? Tiez nad nim uvazujem

sidy28
2. sep 2016

Baby prvorodičky, cítite už pohyby? Doteraz som necítila nič a odrazu posledné 3 dni... Cítim aj 2-3x za deň. Je to možné?

fronili
2. sep 2016

@sandri povodny kocik uz nemam nakolko by ani nezvladol teren.ale mam v plane kupit len vanicku vajcko a neskor uz iba sportiak .Moj vyber sa zuzil ale teraz som si uz neni taka ista

fronili
2. sep 2016

@sidy28 ja som pri prvom citila az v 22tt a teraz pri druhom som bola prekvapena ze uz v 18 tt som zacala citit myslim ze je to normalne a urcite mozne.naberie to rychli spad aspon u mna to tak bolo pri syncekovi

lareina
2. sep 2016

@sidy28 Ahoj jasne ja cítim tiež viac krát za deň, niekedy sa aj zľaknem ked ma tak nečakane stuchne na citlivejšie miesto

veronikanellka171
2. sep 2016

@sidy28 ja som prvy krat tehu a zvlastne je ze som motylikov citila uz v 16tt.. A prve kopanceky okolo 17tt

felinda
2. sep 2016

@lenkavalkova okolo 650eur. Taky cenovy stred si myslím. ..

felinda
2. sep 2016

@zuzina84
https://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/kombi...

Toto je on. Zatial je skvely, dobre sa sklada,vanicka celkom velka....no uvidime ako sa osvedči v praxi

felinda
2. sep 2016

@zuzina84 no ja mam tu bledsiu verziu sedej.

zuzina84
2. sep 2016

@felinda je krasny...a vyzera aj prakticky...jeden z mojich favoritov

fronili
3. sep 2016

Maiminky a kedy ste sa dozvedeli co budete mat?tie co to uz vedia.Ja idem 7.9. na kontrolu budem 19+5 som strasne zvedava ci uz nieco bude vidiet.

zuzuk22
3. sep 2016

@fronili tiez idem 7.9 na poradnu 🙂 a verim v to ze sa drobec uz ukaze co sa skryva medzi nožičkami🙂 tiez som 19 plus 5 dni 🙂

lalia87
3. sep 2016

@fronili a
@zuzuk22 ja idem 9.9.a uz som nedockava 🙂 uplne s tym ratam ze sa nam ukaze,ked nie tak neviem :D :D

gulocka7888
3. sep 2016

@fronili nam sa krasne ukazal uz 17+2 ked som bola na kontrole.Dva krat roztiahol nozicky aby ukazal aky chlap to bude.pridavam fotku.V pravo dole su roztiahnute nozicky a pipik.Hadam sa v tom vyznate

llnnaa123
3. sep 2016

Ja som na 21 bola na sono a tolko tocila doktorka az bolo vidno ze chalan. Neomylne teda.tak mozem od znova chlapcenske kedze mam uz babu nakupovat

fronili
3. sep 2016

Keby to je dievcatko nenahnevam sa kedze uz mame chlapca aspon by som sa nanovo vysantila z vecickami.ale.tiez ratam s tym ze sa ukaze ked nie zblaznim sa od zvedavosti🙈🙉