icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

xenabojovnica
5. sep 2016

@nikolienkaa ja idem 21.9. na glukózový test 😊 A TP mám 7.1., podla sona koncom decembra 😄

fronili
5. sep 2016

@majaon jej super dievcatko gratulujem moc ja uz sa neviem dockat idem v stredu a dufam ze sa nam ukaze drobatko 😍

fronili
5. sep 2016

@buchta666 nas mal tiez väčsie chodidla ked sa narodil a je to tak doteraz mal teraz v auguste w roky a musime na zimu kupit cislo 27 topanky🙈🙉tazko sa vyberaju este ma aj vysoky nart.

majaon
5. sep 2016

@fronili dakujem 🙂 aj tebe prajem nech je vsetko Ok a nech sa ukaze drobcek 😉 Inak aj moj Simonko ma od narodenia velke chodidla,tiez uz teraz nosi 26 a ma 2 a pol roka 😀

zuzuk22
5. sep 2016

@majaon pridavam sa k vam 🙂 aj moj Oli ma 2 roky aj 8 mesiacov a topanky 26 niektore 27 😂😂😂

fronili
5. sep 2016

@majaon
@zuzuk22 takze nie sme sami s takou labkou velkou😉

sandrittka
5. sep 2016

Diecata co rodite v zime, nezhanate nieco taketo do kocika na oblecenie? Kus 3 eur zateplena bundicka, vyteplene polodupacky... my sme nosili miesto overalika pod fusak...

gulocka7888
5. sep 2016

@sandrittka pisala som ti uz davno spravu aby si nafotila vecico mas.Ale ziadna odpoved nieje korektna.Radsej si kupim nove.Lebo by od teba asi ani nic neprislo.Baby dajte si pozor na taketo predajkine

julinka88
6. sep 2016

Ahojte vitajte nove maminy medzi nami
Baby nvm ako vy ale ja sa uz citim ako slon niekedy idem umriet z toho ako sa presmatlem ledva cez dom mate take pocity?som tazka alebo co?vazim teraz 60 kg takze som pribrala 4 kg zatial ale teda uf
Alebo zato ze je leto a vacsimou teplo este?😛

sandrittka
6. sep 2016

@gulocka7888 poslala som ti dve plne spravy fotiek... mozem urobit print screenn

sandrittka
6. sep 2016

@gulocka7888 posielam fotky a vyprosim si aby ma niekto nazyval nekorektnou....

fronili
6. sep 2016

@julinka88 no ked sa ty tak citis ja potom som slon😂som presne 19+4 a pribrala som 9 kg co je podla mna moc ale stale lepsie zatial ako pri prvom ked som isla rodit mala som 27 kg naviac to bola katastrofa a rodila som v auguste.Trraz sa citim ale viac unavena nakolko beham okolo synceka a pri prvom tshu som si mohla vylozit nohy kedy som chcela😊

majaon
6. sep 2016

@zuzuk22
@fronili Vidim to tak,ze nasi chlapci si budu zit na velkej nohe 😀 bodaj by,no nie?

@julinka88 jaaaj to aj ja si taka velka uz pripadam,neboj,tiez som pribrala len 4kg,ale zadychcim sa aj pri malickostiach a ked trosku nieco porobim,musim si dat pauzu,lahnut na gauc a az potom pokracovat 😀 neviem ako to bude v decembri,januari.... 😀

zuzuk22
6. sep 2016

@majaon no bodaj by si mala pravdu 😂

fronili
6. sep 2016

@majaon no veru bodaj by sa im do budjcna darilo v tejto dobe.

gulocka7888
6. sep 2016

@sandrittka moja sprava bola odoslana 29.8.A odpovedala si az vcera.No ak nie si kazdy den na mk tak sa ospravedlnujem.Ale ked napisem ze nie o ponukam tak sa trocha viac zaujimam o postu pretoze moze mat niekto zaujem.

sandrittka
6. sep 2016

@gulocka7888 prepac ale ty si vcera po 22 hodine ma obvinila ze som ti neposlala fotky, a ja som ti fotky poslala a este som poslala dalsiu spravu neskor ci ti fotky prisli, ani na jednu si neodpisovala, ano niesom na MK kazdy den, mam dvedeti a bol predlzeny vikend takze sme boli na dovolenke, nakolko nechcem sediet len na MK ale detom sa venujem...

lenkavalkova
6. sep 2016

@julinka88 ja takisto. Mam 60 kg pribrala som nejakych 5, ale ja uz teraz mam pocit, ze idem vybuchnut...katastrofa 🙂

lenkavalkova
6. sep 2016

@fronili ja som mala pri obidvoch detoch + 27 :D. Pri prvom som dost jedla, pri druhom som si prave preto davala velky pozor, behala som okolo prveho rocneho a aj tak +27. Teraz uz to nejak specialne neriesim, uvidim, ze ako to dopadne :D

sandri
6. sep 2016

Tak u nas to bude druhy chalan. Idem si nakupit dake velke hrnce, lebo ma v puberte zjedia 😀 Budem sama zena v domacnosti - este aj nas pes je chlap! 😀 😀 😀

lalia87
6. sep 2016

Jaj baby ja dufam,ze sa dostanem na max.62kg,lebo teraz mam 52,ale zas som krpata len 159cm :D a onehdy ked som byvala kysňa,som mala max 60kg a pamatam si jak som vyzerala...strasne :D tak dufam ze za cele tehu priberiem do.max. 13kg,aj ked pochybujem lebo vkuse zerem :D ja som velky papkac

sandri
6. sep 2016

ja som zatial pribrala 5 kg. Ale pri prvom som tiez vzorovo priberala do 7. mesiaca a potom koniec, za mesiac aj 4 kg som pribrala :( Skoncila som s vahou +20 kg

kwr
6. sep 2016

@sandri aj jaaaa, manzel, syn, sync.2, a k tomu 2 psi tiez chlapi🙂
Dobry napad s tymi hrncami ;)))

fronili
6. sep 2016

@lenkavalkova aj ja sa snazim krotit teraz pri druhom ale niak to ide aj tak hore🙈

fronili
6. sep 2016

@sandri dobry napad s tymi hrncami 👍😂

vuvi
6. sep 2016

@verunqha23 pekne mena 🙂 mne sa paci z chlapcenskych tomas (ako priatel) a matus, take klasicke mena, no ostatne bezne chlapcenske mena sa mi spajaju s mojimi protivnymi byvalymi spoluziakmi :D
@gulocka7888 aj ja citim pohyby, priblizne dva tyzdne uz, priatelovi sa zatial este nepodarilo zachytit kopancek, ale este bude dost prilezitosti 🙂

majkavid
6. sep 2016

Dneska som bola pri grochalovy .. maly je nadherny ;) povedal ze maly je o 2 tt vacsi .... tak som ttochu vyplasena .... no ja som uz pribrala 7 kg 🙂:D

zuzanadrabikova
6. sep 2016

@vuvi ja kopanceky ešte necítim...iba zblnkotanie a sem tam ako keby mi rám pukalo

lareina
6. sep 2016

U nas kope veru ostošesť, ale je to milé 🙂 dnes ranná rozcvička o 4:50 gymnastika v brušku, cíti už aj mangel pár týždňov, lebo su to miestami riadne kopance 😂

fronili
6. sep 2016

@lareina u mna to bol dnes prvy krat na dotyk citit ale riadnu rozcvicku je to kazdym dnom silnejsis a naozaj mile😍uzivam si to.