icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lareina
6. sep 2016

@fronili hej je to ozaj zlaté a niekedy mám pocit, ako keby ten náš huncút vedel kedy som smutná, lebo sa hned pripomenie.... Jaj nech su len zdravé tie naše deťúrence

vuvi
6. sep 2016

@zuzanadrabikova ja som tiez citila prv take zblnkotky,ale kedze mne bezne tak zblnka v bruchu,tak som nevedela,o ake zblnky ide...ale teraz uz citim take prevalovanie babatka zo strany na stranu,sem tam bublinky akoby...a vtedy viem,ze to je babatko 🙂

fronili
6. sep 2016

@lareina to ano hlavne zdrave veru to je dôležite.

Zajtra mi držte ✊ dufam že sa dozvieme čo to bude a ukaze sa nam.uvidime ci v skupine budu prevladat chlapci alebo to dorovname😄 tipujem chlapčeka

sandri
6. sep 2016

My asi budeme mat Filipka. Hoci mojim rodicom sa to meno nepaci, ale nam sa s mm paci, tak maju smolu 🙂 este sme uvazovali nad Borisom, ale neviem ako by som to meno zdrobnila.

fronili
7. sep 2016

Ja cakam a cakam a mozno za hodku sa dockam a dozviem co budemd mat🙊😍

@sandri u nas vsetcia vedeli ze to bude chlapec ale meno sme nikomu nepovedali zamerne a dozvedeli sa to ked sa maly narodil trosku sme obe strany v rodine ponatahovali😅

llnnaa123
7. sep 2016

@sandri borisko je fajn. Mne sa filip tiez velmi paci ale nie je bohvieco ked ste v triede 3ja co sa volaju rovnako.

julinka88
7. sep 2016

@fronili drzim palce nech sa malinke ukaze 😉

cookiee
7. sep 2016

Ahojte kočky,
ja som tu len krátko a som veľmi rada, že som našla túto skupinu 😀 Tiež máme termín na začiatku januára 2017 🙂
Dúfam, že stihnem prečítať aspoň polovicu Vašich komentárov 😀

mikema
7. sep 2016

Ahojte, pridávam sa k vám. Termín mám 25.1. Čakáme prvé dieťa a bude to chlapček. Meno tiež neplánujeme prezradiť, teda až po pôrode. A síce preto ze nemám čas ani chuť na diskusie s ľuďmi, čo si myslia, že majú právo sa do toho starať 😀

cookiee
7. sep 2016

@mikema
ahoj, ja tiež neplánujem prezradiť dopredu meno, neviem, a načo? Príde mi to zbytočné, nech sa to všetci dozvedia naraz, no nie? Aj my čakáme chlapčeka, prvého 😀 a nad akým menami rozmýšľate?

fronili
7. sep 2016

Takze babi neukazalo sa nam to drobatko 😭dalsi mesiac cakat.Tak som dufala ale hlavne ze sme v poriadku.Mame 330 gramov cca. 😍

fronili
7. sep 2016

@cookiee aj ja som sem prisla len pred par dnami a docitavala vsetko 😊

sandri
7. sep 2016

@llnnaa123 Keby bolo po mojom, tak je Alexander. Velmi sa mi to meno paci, ale muz o nom nechce ani pocut. Hoci, ked pocujem Šaňo, ide ma roztrhnut, ja by som ho volala Alex. Ale ked to spomeniem, muz ma hned zastavi, ze len cez jeho mrtvolu 😒 no co uz, mozno raz vnuk bude Alexander 😀

aandreja
7. sep 2016

No my este nevieme pohlavie a mena sme sa dohodli riesit az ked budeme vediet co si to vo mne plava.. ale manzel asi pred dvoma tyzdnami len tak sedel na gauci a oznamil mi ze to bude Agata 😀 celkom ma to zaskocilo lebo na prve pocutie sa mi nepaci ale teraz uz mam pocit ze akoby som tomu zacinala prichadzat na chut 🙂

cookiee
7. sep 2016

@fronili
ahoj, tak Ta tu vítam ak smiem 😀 a dočítala si sa niečo čo Ta zaujímalo? Lebo ja mám pár otázok?
Tak sa Vám stále schováva? jeeej to je milé aj keď viem aké to je keď nevieš čo čakáte a chcela by si to vedieť 🙂
Ale aj tak je najdôležitejšie, že je to zdravé 🙂
Keby bolo na mne tak ja som veľmi zvedavý tvor ale na druhú stranu mám veľmi rada prekvapenia.....ja som najskôr nechcela vedieť, čo budete mať ale keď nám to hneď na sone oznámil p. doktor Grochal tak som aj bola spokojná 🙂

xenabojovnica
7. sep 2016

@aandreja pekné meno Agáta 😊

mikema
7. sep 2016

@cookiee my už nerozmýšľame, uz máme vybraté. A bude to také obyčajne rakúske meno keďže žijeme v rakusku a aj priezvisko máme rakúske. No podľa mňa je to OK keď človek meno pred tým nepovie. Tu by som ho aj napísala ale sú tu ľudia čo ma poznajú osobne...

sandri
7. sep 2016

@fronili kamoska sa dozvedela pohlavie az v 32 tt 😉

cookiee
7. sep 2016

@mikema jasné, v pohode, nemusíš písať meno.....dôležité je, že sa páči Tebe a tvojmu manželovi/partnerovi 🙂

fronili
7. sep 2016

@sandri aj ja mam znamu ktora sa dozvedela az v 30 tt ja by som tak dlho nevydrzala a dala zistit s krvi asi som prilis zvedava🙊

fronili
7. sep 2016

Takze vybavila som si na 21.9 4D v Hlohovci nakolko som u nas v Trenčine nsni vobec spokojna ani pri prvom som nebola teraz sa tam ani dovolat neviem.Takze Hlohovec je premna Top.Hadam sa tam dozviem co to bude😍

veronikanellka171
7. sep 2016

@fronili ahoj a co bolo zle otocene? A robil 3D?

fronili
7. sep 2016

@veronikanellka171 dnes som bola na sone obyc. u mojho doktora a poslal ma na 2D ale nakolko som tam nebola spokojna dva roky dozadu a dnes rano som sa chcela len objednat a nemali cas tak som volala a nikto nebral.tak som sa rozhodla do toho Hlojovca kde sa mi to uz pri prvom osvedcilo v 29 tt. Prikladam foto.ukazalo iba chrbatik😅

zuzuk22
7. sep 2016

Tak baby poradnu mam za sebou 🙂 potesila som sa lebo vraj to zatial vyzera na dievcatko ...hura...😂😍 ale ze zatial nemam kupovat este ruzovu pre istotu ze nabuduce to este pozreme🙂 ale aj tak sa tesim 🙂 vsetko je v poriadku 🙂 som 20tt plus 5 dni podla poslednej ms a podla sona 20tt plus 1 den 🙂 vsetko vyzera byt v poriadku 🙂 aj vysledky z krvy vsetko ok len som akurat chudokrvna co som aj tusila tak idem na zelezo 🙂 mam aj foto aj ked nie najkrajsiu . babo sa nechcelo dat odfotit 😂 ale aspon nieco 🙂

zuzuk22
7. sep 2016

Uvidime este ci ostane dievcatko lebo aj oli bol najprv dievcatko 🙂 pptom 50 na 50 a nakoniec chlapcek 🙂 tk uvidime nabuduce 🙂 zasa cakat do 2.10 . hadam to rychlo ubehne🙂

fronili
7. sep 2016

@zuzuk22 tak zatial gratulujem k dievcatku a drzim ✊aby to tak ostalo.

mikema
7. sep 2016

@cookiee a vy máte viac mien v užšom výbere? My sme najskôr vôbec nemali a nakoniec sme úplne nečakane jedno našli. Ja som chcela Christian, ale tak sa volá manžel a on nechce syna tiež tak volať a ja tiež nie. Teraz sa bude náš syn volať po mojom obľúbenom moderátorovi 😀

miska333
7. sep 2016

Ahojte kočky. My budeme mať dievčatko a má 320g

cookiee
7. sep 2016

@zuzuk22
jeeeej....gratulujem.... 🙂 prajem Vám nech Vám to vyjde 🙂
náš drobec sa nám tiež nechcel veľmi ukázať, stále mal rúčky pred tváričkou, tak sa potom doktor musel vyhrať trošku s fotkou..... ale mne to nevadí, ja som šťastná, že máme aspoň jednu fotku 🙂

cookiee
7. sep 2016

@mikema
my máme viac mien v užšom výbere....zatiaľ to až tak neriešime....ale ja už uvažujem intenzívne 😝 máme dokopy 5 synovcov takže tie mená sú pasé ale ako vidím tak je ich v kalendári ešte veeeeľmi veľa 😉
Tak to je super, že ste našla meno a navyše sa volá tak aj Váš obľúbený moderátor... to je pekné 🙂