Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzuk22 to mi zle napísalo rám malo byt nr
@nikolienkaa ja budem rodit v nr
Gratulujem babam co po dvoch chlapcoch dali dievcatko :D Supeeer! Ja este stale neviem...
@majaon, julinka88 gratulujem baby, ja ešte stále neviem, nás by nás potešilo mať po dvoch dievkach chlapčeka ale tak uvidíme 😉
@veronikapodolska
Ja tiez neviem co budeme mat.Pocut slova od dokiho:no vyzera to tak ze sa vidime 6.10. a potom vam uz hadam budem moct povedat-bolo premba malym sklamanim.Jasneze sa tesim ze sme v poriadku v prvom rade ale necakala som ze pojdem s kontroly bez infosky co to bude.Teraz budem mat o w tyzdne aspon 3D tak naozaj dufam ze tam sa dozviem. Premna nekonecne dva tyzdne😅
@fronili ja idem budúcu stredu na morfologický 3D ale radšej sa netešim, lebo pri druhej dcérke my nevedel ani tam povedať, že tak bola otočená že to absolutne nevidel a nechcela sa pohnúť a dozvedeli sme sa to až v 30tt na ďalšom ultrazvuku ☹ tak som zvedavá či sa nám tento prcek ukáže, aj to nam povedal že no vyzerá to na dievča, čiže to nebolo na 100% a manžel ešte dúfal až do konca 🙂
@veronikapodolska no ja pevne dufam ze tento krat sa ukaze drobec inak si to dam zistit s krvi lebo puknem od zvedavosti😂
Dievčatá ste tu niektorá z okolia BB?
Babi vcera som bola v Lidli a všetky drtske veci vybrakovane ušli sa mi až dve nsutralne bodyčka.Všetky male velkosti boli fuč😶
@julinka88 jéééj gratulujeme , radosť veľká aj mi tak isto.... 🙂
@fronili no mne bolo zatial uplne jedno co to bude, az sa tomu sama cudujem 🙂. Vsetci sa vypytuju a myslia si, ze to uz viem a nechcem im povedat :D. V stredu sa hadam dozvieme, ale aj keby nie, tak nevadi, vydrzime. Aj pri prvom sme sa nechali prekvapit a bolo to super. Len dnes neviem ako sme trafili modry kociar, asi som mala tusaka ;)
@lenkavalkova ja som prilis zvedavy clovek aby som sa nehala prekvapit🙈
No my mame velkeho tajnostkara 🙂 neukazal sa nam,ach..8tyzdnov som na to cakala a nevieme co cakame,hlavne ze je v poriadku. Len sa mi zda nejake mrňaté,lebo ze len okolo 280g ma a je tak cudne otocene,ze chrbatik nema dole ale hore,takze je tvarou dole :D no nechapem jak sa to dalo škvrňa 🙂
@lalia87 Krasne malinkate skrutene 🙂. Vsak ono to dobehne vsetko zlaticko 🙂
Ahojte no bola som u lekarky a mame krasny chrbat 😡 hlava skovana za placentou a k nam rit a chrbat.. Tvar sme vobec nevideli iba kukla kosti a organy ze to je vsetko v poriadku a na sekundu taku ciarku co vyzerala ze ako susula ze na chlapca tam nic nevidela ale ze potvrdi v utorok ked sa herecka da do povodnej polohy 😂
A mame 419g som 21+6
@majaon hned som sa objednala na 3D do Hlohovca,ale az o tri tyz.lebo vtedy sa nam vrati tatík z prace 🙂 tak este si par dni pockam 🙂 i ked doktor povedal,ze keby moc pozera,ze tam kde ma byt pisulacik nic nevidi ale ze si skor mysli ze to este nie je vyvinute 🙂 ze je to skoro..tak nechapem jak niektore baby pisu ze im uz dobreze v 10tt nepovedali na sone pohlavie 🙂
@majaon v utorok mam prist tak sa modlim 😀

@julinka88 jej super gratulujem 🙂