icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
16. sep 2016

@lalia87 u mna dnesne ranajky ....spravila som si coko puding s jahodami a slahacka 40% vyslahana😀 😂😂😂

cookiee
16. sep 2016

@lalia87
ahoj, ja som sa akurát minulý týždeň pýtala baby, ku ktorej chodím na gravidjogu a ona mi povedala, že ak sa mi tak dobre spí tak môžem aj na chrbáte spať ale mala by som meniť polohy, aj na boku.
Ale väčšinou čo som našla články na nete tak sa to veľmi neodporúča, spať na chrbte....

lalia87
16. sep 2016

@zuzuk22 mnaaaaaaaaam mnaaaaaaam,ty jedna pokusitelka :D ja som dojedla zeleninovy salat s mozzarelou 🙂 dnes musim trocha dietne po vcerajsku :D

@cookiee tak ja neviem o dpani,nam hovorila celkovo o lezani...na chrbte sa moze,len o tie natiahnute labky tam ide,ze tie by nemali byt natiahnute 🙂

lalia87
16. sep 2016

@lalia87 *spani

lalia87
16. sep 2016

@cookiee sama sebe som to poslala :D malo tam byt spani 🙂

zuzuk22
16. sep 2016

@lalia87 no uz tyzden som sa nan chystala tak dnes konecne 🙂 a na obed budem robit asi pizzu 🙂

nikolienkaa
16. sep 2016

Žienky aky monitor dychu budete kupovať ?

lalia87
16. sep 2016

@gulocka7888 asi bohuzial nic ine ako ten harmancek :( mne doktorka kazala kloktat slanu vodu este na hrdlo..tfuj tfuj nech ti to cim skor prejde

lalia87
16. sep 2016

@nikolienkaa ja by som mala mat pozicany z obchodu kde som kupovala kocik. Pocuj ty si bola na tom 3D v hlohovci nie? Ako to tam prebiehalo?

zuzuk22
16. sep 2016

@nikolienkaa ja nie . ani pri prvom som nemala

gulocka7888
16. sep 2016

@lalia87 dakujem.Bola som u mojej zenskej lekarky dala mi dprey do nosa vhodny pre tehotne a zas na hrdlo nejake hnusne slane cmulaky.Uz polavilo aj hrdlo a aj moj nostek.

majaon
16. sep 2016

@nikolienkaa ja som si kupila pri Simonkovi taky na plienku,ale nakoniec som mu ho ani raz nedala,tak teraz ziadny...ale poziaciava aj poistovna,tusim na pol roka,aj Dovera aj Union sa mi zda...

lalia87
16. sep 2016

@majaon ano union poziciava,ale musim byt u nich aj maminka,aj tatino aj babo :( ratala som s nimi a nakoniec som sa toto dozvedela. Dovera neviem ako to ma

zuzuk22
16. sep 2016

@lalia87 dovera to ma tak isto ....:(

majaon
16. sep 2016

@lalia87 aha,no tak to som nevedela...ja som sa teraz dala prepoistit do Dovery,kedze aj maly ma a aj malinku planujem dat tam,bola som sice s Unionom spokojna,ale chcem mat rovnaku s drobcami aspon...

lalia87
16. sep 2016

@majaon ja teraz nad tym tiez uvazujem,do konca septembra mam cas,a tiez chcem dat male do dovery. Ako si sa dala prepoistit? Myslim tie ukony k tomu potrebne 🙂 to si sa davala teraz niekedy? Lebo sa obavam ci nenastanu nejake komplikacie s tou zmenou takto tesne pred porodom.

nikolienkaa
16. sep 2016

@lalia87 áno bola som 🙂 doniesla som si uterák zastrcila do sukni manžel si pri mna sadol a prišiel doktor vybrali sme CD s hudbou ( to este so sestričkou ) a islo sa na vec 🙂 veeeeeeeémi príjemný doktorko
S nim by bolo radosť rodiť 👌

nikolienkaa
16. sep 2016

@majaon ale všeobecná nepožičiava a ked tak iné poisťovne na pól roka
A to je malo ;)

majaon
16. sep 2016

@lalia87 ja som len behla niekedy koncom augusta tu u nas do pobocky koli preplacaniu liekov maleho a hned som sa dala aj prepoistit,len mi ta pani tam vypisala papiere,preukaz novy mi pride postou a stary pojdem odovzdat do Unionu alebo im ho staci poslat,tot vsjo 😉 A nemali by byt s tym nejake komplikacie,je to tvoja slobodna volba.

fronili
16. sep 2016

@nikolienkaa takze po dvoch rokoch sa nezmenil doktor v hlohovci urcite stale mily chvilkami vtipkar😉tak uvidime ako tam ja v stredu dopadnem a ci uz sa sidlo v brusku ukaze😍

lalia87
16. sep 2016

@majaon hej od januara potom si uz v dovere. Ja som tak myslela,ze ci to potom v january stihnu ti doktori poprepisovat 🙂 tak som myslela,ze ci nenastanu komplikacie 🙂

@nikolienkaa dakujem,ja som nechapala a aj nechapem naco tam sluzi ten uterak 🙂

majaon
16. sep 2016

@nikolienkaa aha,no ak chces kupovat,tak si popozeraj recenzie na znacky a uvidis,ja som mala Respisense,ale ako som uz pisala ani sme ho nepouzili 😉

majaon
16. sep 2016

@lalia87 hadam to stihneme dat poprepisovat a ked nie u kazdeho,tak aspon gyndo aby vedeli pri porode,a neda sa to aj telefonicky nahlasit zmena poisovne?

lalia87
16. sep 2016

@majaon ono asi da 🙂 lebo vsak vieme,papierovacky atd asi musia ti doktori potom asi nejake povyplnat- neviem,tak ze ci nam to do porodu stihnu,lebo keby tie papierovacky ich maju tolko trvat co vybavenie uveru tak to nestihame :D :D to je to,ze neviem kolko prace s tym ma potom doktor,aby potom nebolo ze to nestihne. Vravim,ze vobec netusim 🙂

majaon
16. sep 2016

@lalia87 no ved uvidim v januari 😀

buchta666
16. sep 2016

@nikolienkaa my sme mali pri prvom babysense 5, max spokojnost, aj do kocika ho mozes dat, teraz kupim tento isty urcite.

misinkad
16. sep 2016

Baby. Ste tu niektore z Kosic a okolia?

nikolienkaa
16. sep 2016

@lalia87 koli tomu gelu na brucho, on ho dá tolko ze v tej chvíli by si zniesla este jeden uterák 😂

felinda
16. sep 2016

Tak dievcata, ako ste postúpili s výbavičkou? Nam pribudla takáto kolíska,i keď som ju chcela v neutrálnej farbe,stale sa z nej vytesujem

zuzuk22
16. sep 2016

@felinda nadherna🙂