icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
28. sep 2016

Hej tak kupim este jeden pre istotu 🙂

cookiee
28. sep 2016

Baby,
ďakujem za rady k tomu páleniu záhy aj k železu 🙂

A ako tu sledujem Vaše komentáre tak vidím, že Vy ste teda poriadne šikovné žienky
😀 čo sa týka nakupovania výbavičky pre maličké 🙂
Ja som si len teraz začala spisovať zoznam a dúfam, že na nič nezabudnem. Je toho nejako straaaašne veľa čo mi treba kúpiť, dúfam, že sa nezbláznim z toho 😀 😀 😀
Prosím Vás ak máte niektorá zoznam čo mi všetko treba tak by som Vám bola veľmi vďačná, keby ste mi ho preposlali 😎
Postieľku už mám vybratú a mám pár kusov oblečenia ale to je asi tak všetko.... a minule som pozerala nejaké kočíky.....tak v tomto smere som úplne hotováááá :-/

kwr
28. sep 2016

@petulik1991 blizko Haagu zijeme, a v Haagu v nemocnici mi robili test

petulik1991
28. sep 2016
gulocka7888
29. sep 2016

@lalia87 super.velmi pekne dakujem.Tak si objednam tu istu co mas aj ty.Dakujem za radu.Aj tu som kdesi citala forum o odsavackach.Vecsina odporuca vysavacovu.

nikolienkaa
29. sep 2016

7.mesiac 👌

gulocka7888
29. sep 2016

@veronikanellka171 existuje od avent sj 0-2 mesiace.Ten je najvhodnejsi malinky motylik pre novorodencov

000janie0
29. sep 2016

ahojte baby ja som zjanuaroviek 2016.prednedavnom som riesila veci ako vy.kazdy den som si pozerala brusko hladkala.nedockavo som cakala na drobca.odpocitavala som si dni do porodu.uzivajte si krasne dni 2v 1 chyba mi to neskutocne.teraz mam krasneo 9mesacneho princa je uzasny ale tie dni tie prve dni mesiace boli nadherne a porod najkrajsi velmi rada sa vraciam k tomu dnu.coskoro mamicky vychutnavajte si to mne to velmi rychlo zbehlo.

julinka88
29. sep 2016

Ahojte baby k tomu zoznamu veciciek a potrieb pre babo mozte hned skrtnut olejceky a kremiky aspin moja pediatricka ked sa dozvedela ze pouzivam vseliake hentake tak hned mi to zatrhla nakolko pokozka dietatka sa premastuje sama a tymito kreeeemikami ju zbytocne zanasate mne sa potvrdilo aj osvedcilo nepouzivat nic take az do roka som nedavala na telo niake oleje ani kremiky.😉

lalia87
29. sep 2016

Ja kremy ani oleje nekupujem a ani mebudem kupovat ziadne 🙂 nakupim len repikovy caj,v tom sa u nas bude kupkat,ine vobec nic.

Baby ja sommala taky nadherny sen. Uz som drzala svoje babo v naruci,presne viem ake teplaciky malo oblecene,bolo to este male mimi,pokrcene,take klbecko,pästičky si este zatinalo a malo som ho privinute na prsiach. Ja som.pocitila taky cit,ze som sa az zobudila na to a hned pisala drahemu o 4tej rano 🙂

zuzuk22
29. sep 2016

@julinka88 aj ja si to myslim 🙂 oli uz bude mat 3 roky a asi len 3 x v zivote som ho zatial natrela nejakym kremom🙂

lalia87
29. sep 2016

Babiky moje a ja mam tiez otazocku,zimny overal mi bude aka velkost treba? Lebo chcela som 56 ale len ten fleesovy,kedze budem mat fusak,a chcem ten overal aj ked z nemocnici pojdeme do vajka. Mam asi 62 fleesovy ale zda sa mi byt velky pre tak male mrna.

zuzuk22
29. sep 2016

@lalia87 ja mam aj aj 🙂 ale rataj s tym ze aj pod tym bude babo oblecene tak potrebujes trosku viac miesta v nom 😄 zalezi ake velke sa ti narodi babo 🙂

lalia87
29. sep 2016

@zuzuk22 no vsak toto,ze aj podto musim babo obliect,tak sa mi najprv zdala ta 62 dobry,ale uz mi pride taky velky :D a mas iba fleesove ci aj take uplne hrube? A tu 56 si aj pouzivala?

zuzuk22
29. sep 2016

@lalia87 mam len tie fleesove🙂 ale fusak hruby 🙂 ano pouzivala aom aj ten jasne . ale nejako dlho nie lebo babo rychlo rastie 🙂

lalia87
29. sep 2016

@zuzuk22 tak dokup asi len jeden ten 56, lebo vsak ked 62 mam a yo je cca od 3mes.to uz bude marec a to uz asi nebude taka zima marec april ..na hruby overal 62 urcite nie teda si myslim,nevieeeem,jaaj boze :D

lalia87
29. sep 2016

@zuzuk22 dokupim :D ja 🙂 ty nemusis :D

fronili
29. sep 2016

@lalia87 ja mam aj fleesovy aj taky teplejsi dokonca jeden neutralny biely po syncekovi kde su sice rukavky ale zospodu je to ako spacak a to je od 0-3 mesiacov takze uvidime ktory si oblubime😊

aniko_h
29. sep 2016

@lalia87 joj mala si krasny sen. ja som zatial nesnivala s bábätkom, len este uplne na zaciatku tehu,aj to, ze to bol chlapec a ze som ho zabudla prebalit. 😀 no a nakoniec to bude dievcatko. Inak ak by Ti to teda nerobilo problém a pofotila by si mi tvoj zoznam bola by som rada. uz mi nejake baby poslali ale rada by som si ich porovnala aby mi isto nic nechybalo. 🙂

Inak som si vcera sadla k tomuto foru a precitala som si ho cele od zaciatku a robila si poznamky. vela som toho pochytila a tiez lutovala, ze som nanho nenatrafila skor. hlavne zozaciatku ked mi byvalo zle a tak, teraz ked som citala tak som mohla o tom s niekym pokecat kto si tym tiez vtedy prechadzal. ale tak uz mozno do buducna budem vediet. 🙂 a Inak kedy zacnete chodit na tie kurzy na pripravu na porod? odporuca sa od 20 tyzdna ale pride mi to strasne skoro.

aniko_h
29. sep 2016

@majaon krasne bodycka si kupila. Chcem sa spytat, ze kde sa da na take natrafit a halvne ten Som milacik starej mamy by ma zaujimal. lebo moja mamina je stastim bez seba, kedze prva vnucka a by som jej kupila 🙂

aniko_h
29. sep 2016

@fronili ano myslim ten zoznam.ako so uz pisala rada by som porovnala viac zoznamov. aby som nieco nezabudla kupit a zas aj zistila co je dolezite a co nie. lebo ja by som kupila uplne vsetko 😀

lalia87
29. sep 2016

@aniko_h akurat som ti to pofotila, poslem ti to sem ak sa mi podari 🙂 s perom tam su take moje a sesternicine poznamky.
co sa tyka predpripravy, ja som zacala chodit v 20tt, a kedze je to po jednej hodine tyzdenne, tak az do januara mam rozpis co kedy budeme robit.bud.tyz.mam este jogu a potom mame 5hodin kedy si budeme nacvicovat porod a co tam ako prebieha 🙂

aniko_h
29. sep 2016

@lalia87 u nas joga nie je. co mi hovorili kamosky tak tiez, ze staci 5 hodin a preberie sa vsetko. tak rozmyslam kedy by som mala zacat. neviem sa rozhodnut. teraz som v 24tt

lalia87
29. sep 2016

@aniko_h joga je v ramci tej predpripravy, teda take cvicenie na kondicku, ja to volam joga :D ja mam predpripravu takto rozdelenu, to vsetko tam budeme robit:
5hodin cvicenie
4hodiny ta priprava na porod
1hodina film
1hodina navsteva porodnice
1hodina sestonedelie
1hodina novorodenec

zuzuk22
29. sep 2016

@lalia87 😂😂😂

zuzuk22
29. sep 2016

@aniko_h ja na tie kurzi nebudem chodit 🙂 ani s olim som nechodila 🙂

zuzuk22
29. sep 2016

Mne sa tiez raz snivalo asi mesiac dozadu ze som porodila dievcatko ale uz rovno aj s fontankou na hlave a uz aj chodit vedela 😂😂😂

majaon
29. sep 2016

@aniko_h ahoj,no tieto bodycka som kupovala tu z bazariku od jednej maminy,celu sadu,su ako nove,ale veru neviem kde sa daju kupit,skusim napisat tej pani co mi ich predala,ze kde to kupovala 😉

majaon
29. sep 2016

A kedze ma dnes nasa Michaelka v brusku meninky,kupila som jej malicky darcek,aby jej bolo teplucko ked sa narodi do zimy 🙂

zuzuk22
29. sep 2016

@majaon nadherne 🙂