Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 ja mam ale len zato ze sme este po synovi nestihli zlozit🙂 akurat musime prelozit na vysoko 🙂
@veronikanellka171 my nemame ešte ani kúpenú ...
@veronikanellka171 my mame kupenu ale stale je rozlozena zabalena v pivnici.Az v novembri koncom sa stahujeme tak ju az tam poskladame.
@veronikanellka171 aj ja mam postavenu kvoli syncekovi ale bude sa aj tak skladat na novo v novom ale neviem kedy sa prestahujeme takze tak😂
Babi dnes mi prisiel balicek som nadsena
@fronili kraaasne to je z akej stranky?
Baby všimla som si ze mi asi trosku puchnu členky ale to cely deň v práci ked sa vyspim a hore nohy tak nič take,... ale nevadí ?
@veronikanellka171 cela objednavocka mi prisla zo stranky svetkocikov.sk👍spokojnost objednala som v pondelok alebo utorok a dnes mi to prislo😊
@fronili kolko si platila ? :O
@verunqha23 je tam aj baldachyn na postielku plachta na postielku a vela dalsich veci ktore neni dobre vidiet ale dokopy som platila 85€
@verunqha23 mozem povedat ze baldachyn bol najdrahsi zo vsetkeho.Moj syncek sa zamiloval do ruzoveho zajacika😅
@fronili Zlatý :D ... aj ja si musím ponakupovať ešte nejaké vecičky ale maminka mi doniesla také zlaté ponožky pre malú :D zo švajčiarska hehe pošlem foto
@veronikanellka171 ja mam postielku ako zabranu proti padu pre dcerku takze hej. Ale po skusenostiach s prvym babom som kupila kolisku hacku a tu este namontovanu teda nemame. Lebo co sme sa nadrnkotali postielky klasickej.a potom uz v nej ani nespala,lebo vzdy ako sa dokotulala ku kraju sa zobudila a rev.
@veronikanellka171 my sme uz tento tyzden kupili... Stihla uz aj dojst, no v krabici bola ina farba, takze pre nu pride buduci tyzden kurier a poslu nam nasu vybranu farbu... Este dobre, ze sme ju kupovali teraz- inak by ma tesne pred porodom asi porazilo 😂... prikladam foto 😊
@verunqha23 tie su krasne 💖
@zuzanadringus vidis a ze na co sa tak skoro chystame.preto aby ked nie je tak ako ma byt napr. z postielkou aby nas potom neporazilo.😊krasna je👍💖
@fronili to i love dad sa mi velmo nepáči :D .. kedže sa v podstate s ex priatelom ako keby nemusíme 🙂
@nikolienkaa aj my mame cosi takeho.
Aj my mame take lehatka 3 :D jedno u mamy obycajne a dve co hraju a hojdaju sa same
Zienky krasne veci ste pokupili,ci podostavali,to lehatko aj ja planujem kupit,ale asi len tu z bazariku,kedze tych peniazkov je pomenej...No chcela som sa spytat,zda sa mi,ze ste tu vsetko take mlade maminy,ze ci je tu aj nejaka,co ma viac ako 36 rokov? 🙂
Ja mam 24 🙂
@nikolienkaa ahojky no urcite sa porad s dokym mna sa vzdy pyta ci mi neopuchaju nohy takze to asi nieco znamena myslim ze to nebude nic vazne ake pre istotu mu aspon zavolaj a opytaj sa mozno magnezium ti da
Baby musim sa pochvalit vcera sme sa trochu ponatriasali s malinkou boli sme svadbovaaaat bolo supis taka zmena fuuu aj ma nozky boleli😀

Baby mate uz doma nachystane postavene postielky? 😀