Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Baby pudingos sa uz pečie 😄
@petulik1991 mne len raz zo žily :D a dvakrát z prsta
@verunqha23 to je jasne,chlapi dospievaju ovela neskor...tak ja si teda neviem predstavit,ze by moj syn mal byt otcom a ja tym padom starou mamou 😕 😕 😕 este nieeeeee 😀 ale tak urcite by som pomohla ako by sa dalo...aj tak byva s jeho otcom a ku mne uz ani nechodi,co mi je velmi luto a furt revem preto,prepac, ze sa ti tu stazujem 😖 ...mna caka ten glukozovy test v piatok,ale nebojim,kedze uz viem ake to je....
Tiez sa nebojim toho testu na cukrovku 🙂 uz som ho raz zacila a v pohode 🙂 len este neviem kedy ho mam. V stredu mam poradnu tak mi hadam povie uz 🙂 sa uz tesim a verim ze mi povedia uz co sa mi skryva v brusku 🙂
baby, ja idem na glukozovy test v stredu. Rano mam o 7.00 doma vypit glukozu a o 2 hodiny mam prist na krv do ambulancie. Myslite, ze sa mozem sama odsoferovat?
Inak baby,Simonko dnes prvykrat v skolke super,ale este sa netesim,lebo v pohode bol preto,ze som tam bola s nim cele 2 hodky...zajtra uz na cely polden pojde sam,tak ratam,ze to bude aj s placom,pp obojstrannym 😢 neviem,ci tam mam rano ist s nim,alebo to nechat len na tatina,co myslite?
@majaon no ja by som to rada vypila doma ako moja kamoska a ist len na krv a poradnu skusim tam brnknut aj tak ma bude brat svokor autom tak by to nemal byt problem podla mna.uvidime co mi povie sestricka dnes sa tam ale neviem dovolat.
Co sa tyka skolky je to otazne podla mna sa moj Simco sprava pri tatovi inak ako pri mne.Ale ked nastane cas skolky mam v plane ist snim a vysvetlovat mu ze sa pohra z detickami a ja potom prenho pridem uvidime ako to pojde ale este mame cas
@fronili moj je asi trosicku viac naviazany na mna,preto som myslela,ci nebude lepsie ked tam rano nepojdem,ze by zo mna vycitil nervozitu a bol by aj on z toho rozruseny,ale asi si budem musiet aj ja zvykat 🙂 tiez mu to tak vysvetlujem.ze maminka si pojde nakupit,navarit a potom pridem prenho,ze sa zatial pohra s detmi,nauci nove veci a napapa...tak uvidime zajtra,urcite budem myslienkami stale pri nom,ze ako to zvlada 😀
@majaon ani mi nehovor o skolke 😒 moj chodil cely predosly skolsky rok do sukromnej - miloval to tam a najvacsi trest bola vyhrazka, ze na dalsi den nepojde do skolky! Teraz od septembra chodi do statnej, a je to katastrofa ☹ sice nechodi s placom, ale rano sa mi za cokolvek rozplace, je nervozny, zacal sa mi tam pokakavat (doma sa krasne vypyta kakat) a kazdy den sa ma pyta, ci tam musi ist aj zatra... ☹ citim sa strasne... Pritom ucitelky ho chvalia, ze sa zapaja, ze je sikovny, ze vobec tam neplace, ale stale mi vycitaju to pokakavanie sa - napr. dnes sa rano vykakal v skolke (este kym som tam bola) tak som ho pred ucitelkou nahlas pochvalila a ucitelka na to "no hej, aj v piatok sa rano vykakal a o 10:00 sa pokakal!" a tym to pre nu skoncilo ☹ ziadna pochvala, ziadna motivacia... Uz sme sa dohodli s muzom, ze ak sa to do konca novembra nespravi, tak v decembri si ho necham doma a v januari sa vraciame do sukromnej skolky. Budeme sa sice musiet uskromnit, ale psychcka pohoda dietata mi za to stoji...
Ahojte maminky,ako sa mate,ako sa citite,z rychlika som vas prebehla,pisali ste o veku,ja budem mat vo febr.30,takze dostanem ten najkrajsi darcek 🙂 drahy je doma na tyzden,tak mame frmol,vcera a dnes sme skladali komodu,zdedili sme postielku tak dnes sa smirglovala,lakovala,prisiel nam dnes matrac a par veciciek,zajtra mame 3d,duuuuufam ze sa nam cervicek ukaze co ma medzi nozkami 🙂 tatik ked prisiel v sobotu rano domov,lahli sme,dal ruku na brusko a vyfasoval kopancek 🙂 mal pekne privitanie. Hned vravi: takze,prvy oktober,prvy kopanec :D posielam par fotiek. Idem dalej makat,papa PS: ako vidite,mali sme aj asistentku rezie :D
@majaon planujem ho dat o rok v septembri bude mat tri roky.kazdy ma navadza aby som ho dala uz od februara ze mi tam bude lepsie ale nemyslim si ze je to dobry napad nakolko sa ma mala narodit 25. Januara a nechcem aby sa citil ze som ho odsunula bokom.aspon si zvykne trosku doma na sestricku taky je moj nazor.a tak to hovorim aj tym co mi rozpravaju aby som ho dala uz od 2,5 do skolky
@sandri tak to je niaka koza dufam ze to ta ucitelka nepovedala pred malym pretoze zhodenie je prenho horsie.aj u nas je posledne tri dni problem doma neviem ci to je zmenou pocasia alebo tym ze maly citi ze sa blizi zmena ale cele leto sme bez plienky uz a zrazu sa mi 1-2 krat za den pocika nechapem cim to je ja pevne dufam ze sa to spravi tiet ma to trapi aby to nebolo psychickeho razu.Drzim naozaj palce aby sa vam to upravilo do normalu.A nenehaj sa aj ked ti to vycitaju pre nieco sa to deje a zacalo to kvoli skolke tak by mali hladat chybu u seba.aj tak su ucitelky neni uprimne vycitat a zhodit rodica to im ide najlepsie.pocuvam to kazdy den od mojej mami co sa deje v skolke a v skole u nas robi v druzine a ma iny pristup k detom ako ostatne a preto moju maminu nemaju ucitelky v laske.pretoze je trpezliva to ostatnym chyba
@majaon my sme sukromnu vyberali podla referencii a nelutujeme. Statnu sme uz vyberat nemohli... ucitelky v statnej vyzeraju v pohode, ale tym, ze mam s cim porovnavat, tak viem, ze by to mohlo byt ovela lepsie. Napr v sukromnej boli ucitelky vecne o esane detmi, vzdy sa nejake tulilo na rukach, tu take vobec nehrozi - nepohladia, neprivinu... uz som mala pokec s uckou, lebo maly prisiel s tym, ze kto sa pokaka ide do kuta. V sukromnej bol kut najhorsi trest, tak som ju prosila, nech to pred nim nepouzivaju, ze on ma z toho velky strach. Dusovala sa, ze oni take tresty nemaju - ale vies co? Odkedy som jej to povedala, maly to prestal doma vykrikovat! Mne sa maly do statnej tesil, prve 2 tyzdne bola pohoda a zrazu bum - nechce tam chodit, prosi ma, nech ideme odtial domov ☹
@fronili jasne, ze pred malym to povedala! Ja som sa nezmohla na slovo... a jasne, ze sa pokakava kvoli skolke - 2 mesiace sa v sukromnej skolke nepokakal a tu zrazu takmer kazdy den... ale podla nich je to nasa chyba, uz to s nami riesila aj riaditelka, ze to musime vyriesit, ze oni tu od toho nie su... ale tam su viacere perly - napr mi zacala ucka vycitat, ze maly npsi prilis velke topanky! Nakoniec sa ukazalo, ze maly si nevie sam tie topanky dobre zapnut, treba mu ich utiahnut, ale musela som ich o to ja poziadat, ich to samych od seba ani nenapadne!!!

@verunqha23 krv sa berie zo zili sa mi zda beru sa asi 2-3 ampulky