Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Tak som sa na dnes tesila na poradnu a nic z toho :( moja dr tam nebola volaco jej prislo do toho dnes a ten debil co ju zastupoval mi nic nepovedal ... :( teraz zasa 4 tyzdne cakat.. .:( vravim mu vysmiata ze dufam ze mi dnes uz poviete co to bude a on ma hned odbil ze no nic vam nepoviem. Dnes len rychlo pozrem srdiecko ci byje ako ma a nic ine hladat nebudem....tak ma nasral....ako by ho zabilo keby aspon minutu trochu popozeral. ...hned narazil na srdiecko ze vsetko ok a hotovo.. Ani cm...ani vaha nic... :( som sklamana.... :( este aj fotku som sa ho slusne spytala a poprosila ci by mi aspon mohol spravit. A on jasne povecte kedy mam odfotit a cvaknem....vobec mi to normalne nijako nenasteloval takze fotku mam ale nic tam neni vidiet dokopy... :( idiot sprosty.... Ze velke sono az o 4 tyzdne...pritom som bola s mojou dr dohodnuta ze dnes to vsetko popozerame .... Ani moc nezobrali ani krv
...na krv mam prist rano o 7h v pondelok...a mam sa objednat na tu cukrovku aby som to mala na dalsiu poradnu. Chcem sa teda so sestrickou v pondelok dohodnut ci by ma nemohla este objednat teraz este niekedy mojej dr na sono nech mi to popozera vsetko . sestricka je zlata ale ci mi to uznaju neviem :(
@zuzuk22 ja mam taku kazdu poradnu... nic mi nekontroluje, ani srdiecko, len sa opyta spoza stola, ci mam nejake problemy, naposledy som mu spominala nocne krce v nohach, tak mi predpisal magnezko a keby som nesla na 3d, co bolo pod jednym spojene s morfo ultrazvukom, tak doteraz o svojom babatku neviem nic...
@zuzuk22 .... aj u nas to tak bolo. Bola som tam pred mesiacom na poradi, tak len na rychlo pozrela krcok maternice, ci je vsetko v pohode a povedala mi kedy prist. Tak som ju este pekne poprosila, ze ci by teda aspom nepozrela co to je, odbila ma ze nie, ze nabuduce bude robit sono tak pozrie. Tak cakam cely mesiac ... Bola som tam v pondelok, natesena, ze uz konecne aspom sono urobi nech uvidim male a ona zasa nic ... znova len krcok skontrolovala a vravi mi ze o mesiac uz urobi velke sono a dietatko poriadne premeriame .... tak asi tolko k ochote doktorov.
@zuzuk22 myslela som si, ze kazda poradna takto prebieha, aj mamka mi spominala, ze ultrazvuk sa robi len trikrat, tak som nepanikarila... ale teraz, zhodou okolnosti, ako som bola na 3d, tak mi ho robila ina doktorka a kedze sa nam nase babo nechcelo ukazat, tak mi napisala do spravy, ze v najblizsej poradni sa ma moj doktor pozriet na to, ci chlapcek ci dievcatko a o dva tri tyzdne skontrolovat placentu, kedze ju mam vraj nizsie ulozenu... tak som sa az zacudovala, kolko ultrazvukov a v akom kratkom case je mozne urobit... asi to naozaj zavisi od pristupu dr
Ja keby som vcera nesla na to 3D,tak nic neviem. Naposledy na sone doktor na mojom sone zaucal nejaku studentku a potom jej dovysvetloval ich odbornymi nazvami a zacal diktovat sestricke- co vzdy ked zacne diktovat tak uz to je ako fajront. A ja mu hovorim,ze no ale teraz by ste mohli aj mne nieco povedat. Vravim kde ma hlavicku,kolko cca vazi,pohlavie nevidite? No mala som dost,on ju zaucil na mojom bruchu a mne nemienil nic povedat.
@zuzuk22 on uz daval bokom tu vec s ktorou beha po bruchu a ja som muto vtom zacala hovorit a zacal ze,no tak hlavicku ma tuto..a bol ticho..a ja zas ze a vaha? Tak povedal...a zas ticho...a ja ze a nevieme co to je? A on ze,co ako co to je,myslite charakter? A ja ze ci to je dievca alebo chlapec..a on jaaaaj toto myslite...moc vtipny sa robil.
Sa vam cudujem baby, ja by som od takeho hned odisla
Inak babi to co tu rozpravate o poradnach a sono vysetreniach nkrmalne cumim.kokos to su teda ozaj divny doktori a ten pristup🙉😡hlavne ze za to ze mate u nich kartu peniaze beru kreteni.mohli by sa aj vediet spravat.ja mam sono kazdy mesiac u mojho dokiho.sice nieje moc komunikativny ale na vsetko mi odpovie a velmi mi pomohol este ked som k nemu prestupila od jedneho idiota kvoli ktoremu som nemusela mat deticky.nastastie moj terajsi dal vsetko do poriadku a nemenila by som.
Ahojte baby.. velmi sa tesim dnes sme dostali kurierom prvu zasielku plienociek a isli sme z poradne ze okukneme kociky.. a laska na prvy pohlad uz je aj doma @zuzuk22 ani mne dnes nespravil sono a bola som taka v soku ze nabuduce pritom doteraz na kazdej poradni ☹ ze nebudeme ho rusit ked je vsetko v poriadku.. tiez som bola taka smutna..

@fronili nic neviem.....taka som nasrata .....😰😰😰😰😰