Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@tina2761992 lebo dnes robi az od 3h do 18h 🙂
@zuzuk22 aj ja ti dakujem.Najhorsieje to cakanie ale uz len 3 dni.A dufam ze tiez bude vsetko v najlepsom poriadku kedze mam za sebou jedno MA
Ahaaa tak to chapem ale aj tak by som hned isla aby som bola medzi prvymi pokial ti to praca dovoli 🙂
prepac oznacovanie neviem tak pisem bez toho ospravedlnujem sa volred
@gulocka7888 co je MA ? Urcite budeme mat vsetko dobre neboj 🙂 a ved 3 dni uz nieje vela 🙂
ahojte, pripajam sa k vam 🙂 dnes uspesne absolvovana prva poradna u lekara, drobcek sa ukazal v plnej krase, kyval rucickami, nozickami a ja som bola cela stastna ze je vsetko v poriadku 😉 termin porodu stanoveny na 5.1 tak uz len aby sme to uspesne dobojovali do stastneho konca 😵 😵 😵
@zuzuk22 MA je missed abort to znamena ze sa moj plod prestal vyvijat hned v zaciatkoch.Tak mi museli mrtvy plod vybrat a vycistit dutinu.
@gulocka7888 to mi je ľúto :( verím ze tentokrát to uz dobre dopadne 🙂
@zuzuk22 no my tiez verime.Ale mam z toho dobre pocity tak panbozko mi da teraz silu vychutnat si tehotenstvo .
ahojte dievčatá, včera nám potvrdili, že čakáme bábätko zatiaľ máme dátum 27.január 🙂 siedmy týždeň máme. doteraz neverím, že sa to stalo. mám totiž PCOS a počúvala som dlhšie, že nám to nepôjde prirodzene a úplne nečakane to prišlo. dúfam, že to všetky spoločne dobojujeme do úspešného konca 🙂
Ahojte dievky, vcera sme sli s drahym na wellnes a asi mi ta zmena prostredia pomohla,este vcera rano grckala,celu cestu pretrpla v aute a od vcera poobedia mi je dobre..klop klop klop. Vo stvrtok idem na druhe sono,som velmi zvedava co bude lebo na prvom min.tyz v stredu sme mali len zarodocny tercik..
@andovka007 gratulujem 🙂
@zuzuk22 jeeeejo to je krasne.Tesim sa s tebou
Ja som sa dnes mala objednat na prvy 3D ultrazvuk do KE ku dr. Dankovcikovi. Vo stvrtok mam ist pre vysledky z odberu, tak uvidime. Kazali sa uz aj Vam poobjednavat na ten 3D?
@zuzanadringus mne ani krv nebrali..vysetrila ma gynda ze je vsetko v poriadku a vidime sa o 5 tyzdnov 😝
@andovka007 cudne, mne brali hned 5 skumaviek, ze na prvy x tolko treba...
@zuzanadringus aj ja som sa akurat dnes objednala k Dankovcikovi..termín 14.7 o 12.00 mám si doniesť 45 eur...to toľko stojí? Som myslela že to poisťovňa prepláca...
@gulocka7888 dakujem 🙂))
@sischa ano tolko.. poistovna z tohto USG nepreplati nic a este sa na jedno pojde okolo 20teho tyzdna. Vacsinou tam vtedy aj oznamia pohlavie babatka.
baby, ste tu niektore z KE?
Zuzuk gratulacia drzte sa 🙂

Zuzuk22 a to preco tak neskoro k dr. Az o pol piatej?