icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
7. okt 2016

@majaon tak to ma naozaj mrzi a dufam ze sa stym drobec rychlo vysporiada .Aj ja som pocula ze to riesi vela maminiek.Je to fakt ze deti sa stym vysporiadaju takto ked su v strese.

Ja som dnes bola na detskom bazariku kupila som tam 4 veci pre malu a nieco pre synceka ale bola tam takaaaa kopa maminiek ze sa nedalo poriadne pozerat alebo sa mi zdali ceny za nisene veci prehnane.posielam co som kupila😊

veronikanellka171
7. okt 2016

@fronili jooj to je krasne!! Taky overalik zimny potrebujem aj ja ale stale rozmyslam aku velkost aby som jej pod to nieco dala

nikolienkaa
7. okt 2016

Zienky cela vidím tich vakov na spanie ... ( bez ručičiek take vrecko ) je to potrebné ?

zuzuk22
7. okt 2016

@nikolienkaa ja som to pri olim nemala ani nechybalo🙂 ani teraz to neplanujem kupit . ale tak niektore mamicky si to zasa chvalia

petulik1991
7. okt 2016

@nikolienkaa Ja som to tiez nekupovala. Po sestrinom malom som dostala, sice modre s mickeymousom a trosku sprane, ale este ponosime. Ak sa jej to bude pacit, tak jej kupim vacsi, ked z hentoho vyrastie 🙂

fronili
7. okt 2016

@nikolienkaa mne v tom simonko buwal 3 mesiace potom uz nechcel.ale je to celkom fajn ked sa babo odkopava v noci.mam iba jeden viac ani neplanujem kupit nakolko neviem ci to mala bude chciet a ci sa nebide v tom jedovat.synovec v tom spaval do 2,5 roka nic ine nechcel a kedze väcsie deti sa odkopavaju tak je to celkom fajn vecicka.ale nieje to nutnost.stalo to 2 eura tak som si povedala ze preco nie😊vyskusat mozme ci sa jej bude pacit.co sa tyka tych zateplenych overalikov.je to otazne ani ja neviem ako malinka porastie ale mam doma zimne od 0-3 mesiacov a potom zacina aj tak jar takze si myslim aj ked chladna jar mam k

fronili
7. okt 2016

@nikolienkaa jaj odolslala som skor.aj ked chladna jar kupila som zatial cislo 62/68 a dalej ani neplanujem.nakolko simonko rastol rychlo ma dva roky a nosi oblecenie 110/116🙉 u malej to tak nemusi zas byt ale aj moze uvidime

zuzuk22
7. okt 2016

@fronili tak to mas riadneho chlapiska teda 🙂 moj ma 2 roky a 9 mesiacov nosime 104 110 velkost a kazdy mi hovori ze je vysokansky🙂 tak vy ste potom este vyssi 🙂

veronikanellka171
7. okt 2016

@nikolienkaa kamoska mi to velmi chvalila ja to potom kupim 🙂 v kik to stoji 5€ cca to staci

veronikanellka171
7. okt 2016

Lehatko som nefotila to je v posteli skovane :D

zuzuk22
7. okt 2016

Pred nejakou hodinkou som zacala hackovat capicku 🙂 zatial len bratovmu malemu co sa ma cochvila narodit 🙂 sebe stale dufam ze nudem ruzove robit 🙂

zuzuk22
7. okt 2016

@veronikanellka171 krasne 🙂

veronikanellka171
7. okt 2016

@zuzuk22 wooow podla coho to strikujes? 🙂

lalia87
7. okt 2016

@zuzuk22 bavlnu ktoru pouzivas? Lebo ja chcem tiez na zimu jar take hrubsie capicky ale neviem ktora bavlna

zuzuk22
7. okt 2016

@veronikanellka171 Akoze podla coho 🙂 pred 2 rokmi som sa to naucila cez youtube....😂 a robim podla tejto tabulky 🙂

zuzuk22
7. okt 2016

@lalia87 tuto som konkretne dostala od nebohej svokry este to je katka taka ani hruba ani tenka. Ale ja objednavam zo stranky bajecna vlna tam maju super vseliake teplucke na zimu 🙂

lalia87
7. okt 2016

@zuzuk22 a na zimu su ktore? Mam nejake popisane,ale nechcem aby pichala :D ci to najdem na tej stranke aj vysvetlivky? :D vlocky na stromcek som urobila uz aj jeden taky čaptavy zvoncek,teraz chcem uz mrnuske hackovat 🙂 inak som sa tiez ucila cez youtube..start pause start pause :D

fronili
7. okt 2016

@veronikanellka171 waaawu tak to je riadny nakup teda😍 ja som si povedala ze oblecko pokupim v novembri nakolko je toho dost vela teraz na vydavky

veronikanellka171
7. okt 2016

@fronili 80% oblecka sme nastastie dostali 🙂 a este mam u sesternice jednu davku :D

zuzuk22
7. okt 2016

@lalia87 ja tam isto :😂 tam mas popisane 🙂 tusim tam je aj kategoria decke🙂

aniko_h
7. okt 2016

Ahojte baby.par dni som tu nebola.citam same novinky 🙂
@lalia87 gratulujem k dievcatku.tie fotky su uzasne.krasne je vidiet tvaricka.a krasne veci si pokupila.ja som dnes pozerala v Kik a tiez mali krasne vecicky.srdce mi bilo ako splasene :D len ja chcem s priatelom kupit prve kusky tak som zatial nic nekupila

@zuzuk22 ja som tiez bola sklamana ked mi nerobila lekarka ultrazvuk.naposledy mi merala tiez len krcok.a som sa jej spytala,ze kedy budeme vediet pohlavie?a povedala mi,ze za to sa plati ked to chcem vediet 20€ a to mi tak povie hocikedy.tak som si to zaplatila.ale zistila som,ze to pyta podla sympatii asi lebo od kamosky tych 20€ nepytala.v cenniku to maju vylozene takze som nemohla nic povedat. Ale tak tiez 20€ za pohlavie a 5€ za fotku.tiez to nie je malo.

Ja idem na glukozovy test v stredu.velmi som sa toho bala lebo som nevedela co namna caka,ale uz ste ma ukludnili.len mam taky priblem ze ja hned po prebudeni sa musim najest inak je mi potom zle.tak si neviem predstavit ako to zvladnem 2 hodiny nejest. Ale nech uz to mam za sebou.pridavam aj ja fotku bruska.teraz som fotila

kwr
7. okt 2016

Ja som zacala spaci vak pouzivat az ked mal Oscar 11 mesiacov, dovtedy bolo celkom teplo (nie teplo ako na Slovensku ale🙂. Ja mam problem ze nas sa stale odkopaval od malinka a nechcel ziadnu deku- a ano, od narodenia som mu davala tenku doma usitu deku aj ked nazory sa roznia, a ked sa rano budieval uplne studeny som sa rozhodla spaci vak vyskusat, kupila som taky bez rukavov, asi 10 min protestoval a potom to vzdal. Teraz ho.mava vzdy na noc a ja tiez lepsie spim kedze ho nemusim chodit stale.zakryvat a takisto nemusim prekurovat v jeho izbe kedze on nema rad ked je velmi teplo. Pri Alfiem asi zacnem od toho cca 3.mesiaca pouzivat spaci vak, kedze sa narodi do zimy. Ja som mala tiez svoje predstavy napr.ze do 2 rokov bude spavat s nami v izbe a podobne ale zistila som ze mu vadi ze nam vrzga postel a takisto psi, a ked som.ho prestahovala vsetci spime.lepsie cize sa snazim radsej sledovat co vyhovuje nasmu synovi a nie len co sa pise a odporuca. Hlavne ze on je spokojny🙂

zuzuk22
7. okt 2016

@aniko_h krasne brusko 🙂 aj kamosla co chodo druhemu dr tak pyta 5e za fotku. U mojej nastastie je to zadarmo . sa mi to zda dost vela .

zuzuk22
7. okt 2016

Takto nejak bude vyzera este nejake dokoncovacky a hotovo ;)

fronili
7. okt 2016

@veronikanellka171 jej ked som pre simonka dostala krabice od svagrinej bola som nadsena.Ale nakolko u nas v rodine su 4 chalani jedno dievca tak mi nema kto dat krabicu s babskymi vecami.Ale ja sa rada aj vysantim pri nakupovani😊 inak mam zatial vsetky veci v krabici odlozene aj pre malu idem sa zblaznit z myslienky ze budem moct vybalit az v decembri asi.Aj to nie vsetko na 100% ak sa nestihneme prestahovat co zalezi od chalupky ci sa stihne dokoncit.tak bude plan B a z obyvky spravim na 1-2 mesiace spalnu nakolko do nasej spalne by sa nezmestil uz ani kosik na spanie pre minipsika😅🙈

fronili
7. okt 2016

@zuzuk22 jej kraaaasna boze ty si sikovna na varenie pecenie este aj capicky no kedy to stihas pri malom by ma zaujmalo sak ja som pri Simonkovi rada ze stiham domace prace a hlavne aby som ho vonku prevetrala nakolko by mal privela energie vnutri😂

aniko_h
7. okt 2016

@fronili ja som tiez podostavala veci od znamych.ale vsetci maju chlapcov :D mne kazdy od zaciatku tvrdil,ze budem mat chlapca podla tvaru bruska a neviem coho vsetkeho.a nakoniec dievca.tak co som pozerala vela toho ani nevyuzijem co som podostavala.ale tak nechame odlozene pre druhe raz.alebo sa zide niekomu inemu v rodine. Ale sa aj tesim na to nakupovanie.predsa len prve dietatko.chcem si tym vsetkym prejst ako hladam a vyberam spomedzi tych krasnych veciciek v obchode a na nere.aj ked to je velmi nakladne. :/

fronili
7. okt 2016

@aniko_h aj ja sa tesim na vysantenie v obchode strasne.Aj moj manzel a vsetcia na okolo vratane mna sme mysleli ze bude druhy chlapcek nakoniec sa aj dievcatko zadarilo to bol moj sen mat obe pohlavia.Aj ked je to jedno lubit deti by som lubila aj keby mam 10 chalanov😂😍

aniko_h
7. okt 2016

@fronili uplne ta chapem.aj ja by som chcela mat parik raz.ale tiez som na tom tak,ze aj keby nie,nevadi.najdolezitejsie je aby boli zdrave.na nicom inom nezalezi 🙂

vevericka13
7. okt 2016

@julinka88 ja mam teraz 85, pred tehu 64cm 🙂