Júlovky 2009 plánujú stretko. Pridajte sa
Dievcatka, urcite sa tento rok vidime, tesim sa na velke stretko mamin tatinov a hlavne detureniec. zakladam tuto temu, aby boli informacie pokope. davajte sem linky na typy miesta a ubytovania a aj kto by rad prisiel. spolocnymi silami urobime krasnu akciu, verim tomu. 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😉 😉 😉
baby, to boli len take navrhy.....takze hadzte aj vy, nech je z coho vyberat 😉
no paraaaaaada,ako sa nam plni tabulka s ucastou. 🙂 @vendulacky nieje zapisana? 😲 😉 a vychod vazne nic????
STRETKO KONIKOVIEK CS
čas navrhnutý 12-15.5.2011 ... miesto ????????......... cena ????????
mamina......................deti.....................dospeli.....................odkial ................morava ................stredne SK
ani3012.......................2.........................2 ............. ...................MA
pirinka.........................1......................1-2................................DC
majkas........................1............................2 ..........................BA,BJ
sorciera24.................1.............................2 ..........................MT
lucim ..........................1 ............................2 ...........................SE ........................X...................................X
laurajana ...................2.............................2 ...........................KA?
jennna....................... 1..............................2 ..........................BB
samayka....................1 (+0,5)..................2 + havo?? ........PK
aďka12.......................1............................1-2 .......................BB
kristina1984...............1...........................1-2 ....................... SI
zaba2707....................1..............................2...........................BA
zmurkaz .....................2.............................1-2........................TT
anavi85......................1.................................2..........................PK
katica5 ?.....................1.............................1-2.......................NZ
blani2..........................1...............................2...........................HO
lucka_m.....................1...............................1-2.......................MB
hlasovat, zuzujeme vyber 🙂
STRETKO KONIKOVIEK CS
čas navrhnutý 12-15.5.2011 ... miesto ????????......... cena ????????
mamina......................deti.....................dospeli.....................odkial .......morava ......stredne SK
ani3012.......................2.........................2 ............. ...................MA
pirinka.........................1......................1-2................................DC
majkas........................1............................2 ..........................BA,BJ
sorciera24.................1.............................2 ..........................MT
lucim ..........................1 ............................2 ...........................SE ..............X...................X
laurajana ...................2.............................2 ...........................KA?
jennna....................... 1..............................2 ..........................BB
samayka....................1 (+0,5)..................2 + havo?? ........PK
aďka12.......................1............................1-2 .......................BB
kristina1984...............1...........................1-2 ....................... SI
zaba2707....................1..............................2...........................BA
zmurkaz .....................2.............................1-2........................TT
anavi85......................1.................................2..........................PK
katica5 ?.....................1.............................1-2.......................NZ
blani2..........................1...............................2...........................HO
lucka_m.....................1...............................1-2.......................MB
hlasovat, zuzujeme vyber
este raz, sa mi to roztahalo
@ani3012 alebo lepsie by bolo dat vsetky info do fotoblogu juloviek, este funguje, nie? dajte si tam navrhy na hotely a vsetky info co mate a pod jednotlive fotky sa budu pisat komentare...pripadne mozete dat 2 foto jedna slovensko, druha morava a nech klikaju na paci sa mi... a samozrejme tiez radsej album zamknut pre priatelov only, kedze v albumoch by nemali byt ani kompletne odkazy na hotely....toto mi pride lepsia varianta nez otazka, k otazke sa viackrat vyjadrit nemozete, v blogu mozete pisat 😉
ahojte,
konecne som dopozerala linky a uz sa mi aj vsetky poplietli 😀 ale jak pozeram na predbeznu ucast, tak mame 16 rodin, co je uplne uzasne, preto by sme mali pozerat asi nejake vacsie objekty kde maju na dvojlozkovych izbach manzelske postele. Lebo dost bolo takych odkazov kde boli dve samostane postele, co asi nie je velmi dobre, lebo aj ked sa spoja tak tam bude fuga, a to by asi nebolo velmi pohodlne pre deturence. teda predpokladam ze u vacsiny budu spat deticky s rodicmi na posteli.
a ked sa nikto z vychodu neprihlasi, tak by to mala byt asi morava, aby to mali aj maminky z ciech blizsie.
a ku kopirovaniu tabulky, @ani3012 mozno by stacilo kebyze sa tu len kazda napise, ci morava ci stredne slovensko, alebo oboje a na zaver dna sa to zosumarizuje do jednej tabulky,hm?
tak za nas, morava ano, stredne slovensko ano 🙂
ja stredne Slovensko ano, ale Morava je pre nas dost daleko 😒
inak vedia o tom stretku vsetky skalne?.....neamte niekto zoznam vsetkych juloviek? 😉
holky kuk zda by se vám nelíbilo 😉
http://www.t-gast.trz.cz/index.php?id=109 😀
@brusinka.pusinka líbilo,aj ľúbilo aj páčilo 🙂
len ma tam mätie ten záchod na chodbe
metie 😝
aké E ? 😕
mätie ..ale aj mäetie
mätie 😉
@brusinka.pusinka ten tvůj odkaz mi stále nejde otevřít ☹
děvenky a tohle vypadá taky krásně a je to v Břeclavi, takže u hranic 🙂
http://www.hotelcelnice.cz/
jen jsem bohužel nikde nenašla ceny ubytka 😒 . Ale koukala jsem na jídelní lístek a tam jsou ceny celkem slušný na to, že je to 4* . Mohla bych tam nezávazně písnout a zeptat se
@pirinka tu su ceny.....preklikala som sa tam 😉 no, je to trosku drahsie...
http://www.hotelcelnice.cz/hotel/pokoje/
@sorciera24 ak bude morava ani ja nejdem, je to velmi daleko...uz som to napisala pod tie vlajky ci co to je 😅
@sorciera24 jé, no vidíš...asi jsem neodrolovala na konec stránky 🙂 . Hm, tak to už je drahý...nebrat. Ale vypadalo to krásně a ty ceny jídla mě zmátly 😉
to jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne 😒
kto je standa_2010? 😕 😅

@sorciera24 vypadá to krásně a ceny super. Jen mě děsí ta cesta...skoro 8 hodin a cca 630km od nás 😖