Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)

•
25. aug 2009inn: ano, tycovy... ja by som bez neho uz tazko varila, ci piekla 😎
0
ahojte dik za odpovede mala mi nechce spať tak nestiham pisať ale aspon som vas prečitala pa pa dobru nocku
kukam ze anavi ivanka ma dost problemy, hm blbe, ja mam stastie ze som malu naucila na bradavkove klobuciky a teraz mozem veselo kombinovat medzi flasou a prskom hore dole, malej je to jedno
🙂 ja som najprv pila sama a potom ked sa minul isla som kupit a mali len pre malu, tak reku skusime, najprv ho pila jak sialena a teraz posledne dva tri tyzdne ti ho uplne odmieta, tak vacsinou stiahne raz za den flasku sumariku a inak sme na prse a jeden krat denne vacsinou takto vecer ako teraz si raz odsajem, to tak je na pravom mi vysi a lave odsajem a dam kvapky, inak neodsavam 🙂 sa mi lubi jak ona cuca a kuka vyslovene na to jak odsavam strasne zvedavo 😃
hodila som zopár dnešných fotos 🙂
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI...
a šípka do prava 🙂
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI...
a šípka do prava 🙂
aaale vkuse nieco, ale hlavne david nechcel ani za nic spat. kupala som o pol 8 a az o 11 mi zaspal a to som ho vlacila na rukach vkuse, 5x kojila a tak, dneska bol nejaky nervozny :-|
dobre ranko...baby...ja o desiatej padla...maly fnukotal...mm s nim zacal tancovat...po 2sekundach som uz spala...netusim, kedy mi ho dal do postele...
u nas to iste...pracka perie, jeden pogrcal, druhy sa dnes obliekol-co je super...ale ranajky na stole a vyjednavanie, ze TV a von a ine nebude, kym sa nezjedia-nepomaha
u nas to iste...pracka perie, jeden pogrcal, druhy sa dnes obliekol-co je super...ale ranajky na stole a vyjednavanie, ze TV a von a ine nebude, kym sa nezjedia-nepomaha
reilyy....a ak hras mrtvu muchu...to nanho nezabera? 😃 😃 prepac...ja Ti rozumiem, ze si nevyspata jak matoha...toto dieta je na mna ako tak dobre v noci...ak by nebolo...tak z nedostatku spanku tu obom snad aj nieco vyvediem-aby ste ma pochopili...ako ked je clovek pol vplyvom niecoho...tak nedostatok spanku napodobne...nemozete soferovat a nieto ustrazit dve deti...Esteze sa da ako tak zdriemnut cez den, ci Rei? Da sa?
Innes...ja mam 61kg...ked to takto pojde...sak ja budem stihla 😃 😃 😃 😃 😃 a polievocka mnam...aj my ideme rajciny s mozarelou a cestovinami do woku "zarobit"
Innes...ja mam 61kg...ked to takto pojde...sak ja budem stihla 😃 😃 😃 😃 😃 a polievocka mnam...aj my ideme rajciny s mozarelou a cestovinami do woku "zarobit"
Začni písať odpoveď...

Odošli