icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

ani3012
23. jún 2010

kávu ,čaj ,okenu alebo iný alkohol ? 😀

traktor
23. jún 2010

do dvou let

traktor
23. jún 2010

@ani3012 klop, klop 😀

lucia32
23. jún 2010

@ani3012 o čo ti ide? 😀 to ten posledný príspevok 😀
Soplíky ešte máme, ale teplotky zmizli aj spinkanie sa upravilo...čakáme na zúbok 😉

ani3012
23. jún 2010

@lucia32 to z tej Blavy som taká nejaka pekne povedané šlahnutá 😝

ani3012
23. jún 2010

@lucia32 už jej idú vrchné ?

lucia32
23. jún 2010

@ani3012 ano idúúú, lepšie povedané vlečú sa, nie a nie prerezať 😝 , vizuálne - okom ich vidno, hlavne pravý hryzák, ľavý je lenivec 😀

traktor
23. jún 2010

mne to tu mrzne a vypadava pre ten vietor...tak mi to tu pridava hore dolo

traktor
23. jún 2010

aj dolo aj bolo...ani ...dam si voduuuuuuuuu

ani3012
23. jún 2010

tak už budete krásne hryzkať 😵 Tak nech sú už šup šup vonku 🙂
Idem ja von,je celkom pekne,až tak moc ako hlásili nefúka,tak beriem aj Evičku.
Zatiaľ pá 🙂

ani3012
23. jún 2010

@traktor no tú našu z vodovodu nepila ani maminka moja jediná a to ona len takú vždy chce.
môže byť kojenecká voda Lucka ? V tej sa aj kúpať môžeš 😀

ani3012
23. jún 2010

@ani3012 a zistila som,že musím prestať používať slovíčko TAK, lebo ho pchám skoro do každej vety. tak....

ani3012
23. jún 2010

@lucia32 a dnes som bola malej pre mliečko ,mám napísaných 7 krabíc aj mi ich naraz dali,doplácam ttuším ešte menej 3 eura za krabicu aj s receptom malá plačka,tak už naozaj ideme

lucia32
23. jún 2010

@ani3012 😀 jj budeme myška hryzka...dúfam, že vylezú čo najskôr( do 3 dní) 😝 azas budeme mať 3 mesiace pokoj 😉
Tak (všímaš to slovo) sa pekne s Evíkom vyvetrajte 😉

traktor
23. jún 2010

@ani3012 ..ze nefuka..prid ku nam...hned budes ma fukanu..teda ak ti nieco ostane na hlave..

lucia32
23. jún 2010

@ani3012
mlieko už neriešim...vraj len do roka, to je cobydup 😝 , objednala som si z Docsimon a tak som na 1 pixli stratová menej...majú lepšiu cenu, v prepočte ma to vyšlo na 7€, u nás skoro 10€...doky mi predpisuje 6 pixlí

hathor1231
23. jún 2010

ach jo,maminy. hruza,ze musite doplacat 😔 akoby to aj tak nebolo vsetkeho dost 😝
mne predpisu kolko potrebujem. ale malej som davala len 260ml denne na vecer. takze nam 860g vydrzi tak 3t.. teraz mi dietolog kazal davat stale tych 260ml+ jogurty a maslo... vsetko sojove...
tu ma aj matka vsetko zadara do roku dietata a pocas tehu. ved to da telu zabrat...

dufam,ze sa nasa vlada spamata 😖

nykyta
23. jún 2010

ajojte kocenky 🙂 tak a sme sa uz vratili s plavania 🙂 macik momentalne spi tak sa tesim na vecer kedy zaspi 😕 😕 takze asi o 22:OO 😕 no tak asi dned vecer nepridem ☹potom poslem nejake fotecky s plavania a aj nejake videjko 😀 😀 😀 tak idem stahovat aby ste mali co pozerat vecer 😀 😀 😀 zatim papaaa

jajona
23. jún 2010

Ahojte,

gratulujeme Maxíkovi 😵 😵 😵

a my ďakujeme za gratulácie

my sme sa dnes po dlhšej dobe celkom pekne napapali 🙂

spíme väčšinou len 1x, tak 2,5 h. keď je to menej, tak ho dávam aj 2x, ale s tým, že spinkať potom ideme až okolo 22 h

traktor
23. jún 2010

@nykyta tesim na fotecky aj video, 😉 ...aj adka dufam daco prida z oslav 😉 ...a nas matko akurat sladko zaspinkal 😵

lucim
23. jún 2010

dobry vecer .. tak som tu zo zumby, ale odisla som odtial skor, lebo som mala sprosty pocit, ze ma moji chlapi potrebuju ... a hooouby, uz boli okupani, v posteli, akurat co matko pindal, ze si nelahne, lebo este musi ist dolu z postele. ale neva, aspon som ho ulozila potom ja, pockal , kym sa osprchujem a dobrovolne so mnou zalahol. 😉 tak ma moja intuicia oblbla, co uz, aj tak jej budem verit ... 😉

katica5
23. jún 2010

Ahojte, dakujeme za gratulky 😵
gratulujeme Matkovi...
Max ma 6 zubovov a sa pusta sprai take 2 kroky sam a potom ide na 4, ale ked ma vidi pred sebou tak prejde aj meter zacal s tym vcera vecer... 🙂

lucim
23. jún 2010

ani, vy ste si vy ste si vybavili vynimku od poistovne na mliecko? vyborne, super. usetrite. 🙂

dnes sme boli s matulom na nakupoch a v banke, kupili sme v tescu sleep&playky v akcii, a mliecka a plateny pristresok na zahradu ... ked prestane fukat divy vietor, postavime ho do zahrady, dame poden bazen a karimatku, travnik uz narastol. uz len to leto nech sa vrati. 🙂 matko dnes hulakal z vozika, som ho dala aj do tej nakupnej casti, tak stal ako na titaniku a krical na ludi tatatatatata. 😀 a v banke ma pocarbal perom, chcel za mna pisat podpisovy vzor. 😝

lucim
23. jún 2010

kati ahoooj,este raz gratulujem a aj ty uz mas chodca, o chvilku prejde aj kilometre. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katica5
23. jún 2010

lucim dakujem

nina41
23. jún 2010

Ahojte 😵
Oslavenčekom prajeme všetko naj naj najlepšie 😵 😵 😵
Baby prosim poradte mi na notebooku mi ukazuje prekriženu bateriu,nenabija mi ju a toto mi ukazuje Systém Windows nezistil batériu v pozícii pre batériu, alebo batéria nepracuje správne.

Počítač je zapojený do elektrickej siete a nezistila sa žiadna batéria, alebo batéria nepracuje správne. Batéria možno nie je správne nainštalovaná v pozícii pre batérie, alebo sa vyskytol problém s batériou alebo hardvérom počítača. Ďalšie informácie nájdete v dokumentácii dodanej s batériou alebo na webovej lokalite výrobcu.
A moji chlapci dostali odomna toto male prekvapenie 😵

nina41
23. jún 2010

Naš najmenši už beha po byte jedna radosť,ručky zdvihne dohora a utewka,minule sme ho hladali a ten za chladničkov bol zboku 😵

nina41
23. jún 2010

už som zistila čoje strov baterkov,už to funguje,,

lucim
23. jún 2010

nina ten havinko je klaaaasnuckyyyy. aky je velky? vek aj cm 🙂
a baterka bola niekte povytiahnuta?

lucim
23. jún 2010

nina a aj risko je sikulaaaak, behac , schovavac. 🙂