icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

inneska
16. nov 2010

ahojte...
cez víkend sme boli u svokrovcov..a včera erik buntošil skoro, tak sme výnimočne mali 2 spánky a večer šiel spať o 20, takže celkom ok..a ja som bola tiež unavko..
a teraz spinká po očkovaní...dúfam, že nebude žiadna reakcia 😅 u nás tiež slniečkovo, len ked sa mi stráášitansky nič nechce..ale to je tehu únava(ešte že sa mám na čo vyhovoriť 😀 ) ale fakt..aj mi tak divno býva, najesť sa musím hned, ako pocítim hlad, inak by bolo grcky grcky 😀

vy tu výročníkujete, kto kedy otehu a ja si to opäť naživo prežijem 😀 erika som vedela od 25.10. a toto viem od 2.11. 🙂

no akurát sa budí...tka idem k nemu...

jajona
16. nov 2010

@brusinka.pusinka supééér, zlatunká bola 😵

brusinka.pusinka
16. nov 2010

@inneska moc se opatruj i to malé robatko a Eričkovi cmukanec 😵 😵 😵
@jajona děkujeme celých 82 minuit jí to baví 2x denně 😀

jajona
16. nov 2010

@inneska no s tou únavou si to živo pamätám aj ja. chodila som spávať už o pol ôsmej. No teraz by som si to nevedela predstaviť. Treba si kúpiť dobré baterky

@brusinka.pusinka my doma nič také nemáme... musím sa po niečom popozerať

brusinka.pusinka
16. nov 2010

@jajona my máme jěště po synovi i Maxíky turbulenc 😀 😀 😀 malá to miluje pohádky moc nebaví ale zpívání a tanečky jo 😀

jajona
16. nov 2010

@inneska ozaj ty si na tom ako s kojením, teraz, keď si tehu?

jajona
16. nov 2010

@brusinka.pusinka my celkovo doma nemáme žiadne také detské pesničky... musíme asi napísať Ježiškovi

inneska
16. nov 2010

@brusinka.pusinka karamela je super bomba tanečníčka, aj predcvičovatelku môže ísť robiť 😀 u nás zatial nefrčí nič..nič ho nebaví akosi, možno je to tým, že máme telku vysoko a nebaví ho pozerať dohora 😀

@jajona kojím stále..cca 4x denne, 4x v noci...aj by som rada postupne odstaviť, len sa akosi k tomu nemám, aj my je to popravde trochu ľúto...ale dr mi nezakázal, vlastne sa k tomu akosi nijako nevyjadril..tak uvidíme..a trochu som sa spoliehala, že erikovi prestane počas tehu mliečko chutiť, ale prdlajs 😀 ťahá furt ako o dušu 😀

majkas
16. nov 2010

@brusinka.pusinka perfektnu tanecnicu mas doma 🙂 zlata je a z tych jej copikov ja furt nemozem 😀
a pls ako sa to presne vola zeby sme to skusili niekde pohladat lebo to by bolo nieco aj pre nas. u nas fici stale to Spievankovo ale cim dalej tym menej intenzivne, takze by to chcelo zmenu 🙂
a to maxim turbulenc to je tiez take spevacko tanecne ze sa to da napodobnovat?

brusinka.pusinka
16. nov 2010

@inneska NO nevím pokud mu chutná tak to přeci těhu neškodí, horší to bude asi jak budeš mít bříško aby ti na něho netlačil 😉. No u nás hudba jede pořád a tak ať má i svoji ne jen tu naší 😉

brusinka.pusinka
16. nov 2010

@majkas Dobré ráno s Dádou 😉 jj to je také takové Maxíci tam jsou v kostýmech 😉 a kolem tancují děti 😉

majkas
16. nov 2010

@brusinka.pusinka Dadu som nasla ale to maxim turbulenc zatial nie, lebo mi najde kopu odkazov ale ziadne take pre deti. pls ako sa to vola?

lucia32
16. nov 2010

Huhu...

@majkas čiapočka kuk ...a ešte máme stolík a stoličky...som nemohla odolať 😀

lucia32
16. nov 2010

@brusinka.pusinka Simča je krásna tanečnica...aj naša už občas chytá nejaké "krče" 😀 a hýbe ručičkami a občas sa vlní v bokoch...ale väčšinou len na Mickey Mousa 🙂
@inneska niekde som čítala, že počas kojenia sa uvolnuje nejaký hormon a ten môže spôsobiť počas tehu potratenie plodu 😅 ...radšej sa na to opýtaj... nechcem ťa strašiť...

brusinka.pusinka
16. nov 2010

@majkas a toto se chystám koupit je to něco jako dáda a malá ji už zná z Cs filmu ze školičky 😀 http://www.arara.cz/product/80458
@lucia32 děkujeme 😉

lucia32
16. nov 2010

@jajona Matuško ťa teda riadne šťaví 😀 A ako chorôbka už je lepšie? Som tuším dnes niečo zachytila v julovkach na FB 🙂

majkas
16. nov 2010

@lucia32 no super , peknucka 🙂 ale nebudu ako dvojicky, sak my mame kvietok na druhej strane a v strede ruzovy 😀 😀 😀

a stolik tiez pekny, to ste objednavali z toho eshopu co tu bol link na fore?
my asi skoncime nakoniec v tej ikei lebo uz nechcem obrazkovy nabytok kedze mame pomalovane steny. a iny jednofarebny som nenasla

brusinka.pusinka
16. nov 2010

@lucia32 pěkný stoleek a čepice no jedna báseň 😉

majkas
16. nov 2010

@brusinka.pusinka brusi dik, skoda ze u nas sa nic take netoci.... z tych detskych relacii chodi len maskrtnicek a este Páni zo semafora - akoze obicdve su celkom pekne ale pre starsie deti, Tami to vobec nebavilo

lucia32
16. nov 2010

@majkas aj ja som chcela stredok ružový a uplietla som zelený??? 😀 😝 Pokročila nočná hodina 😀 Ani som si to neuvedomila...a ano dala som ho na druhú stranu, lebo už máme 2 jarné s kvietkom napravo....
Stolík a stoličky som dnes kúpila u nás v Drevonaxe, sme šli s mm na prechodové lišty 🙂 A cena bola velmi dobrá, tak som to musela mať 😲

majkas
16. nov 2010

idem off, dokoncit druhu ciapku 😀 dufam ze stihnem kym sa princezna zobudi 🙂

papa

lucia32
16. nov 2010

@brusinka.pusinka dík 😵

lucia32
16. nov 2010

@majkas ja tiež budem ešte pliesť pre Bianku... v tomto štýle, ale bez ozdoby a šnúrok ... mám melír vlnu a primiešam tam asi ružovú, ak to nebude velmi kriklavé 😉 Pááááá

inneska
16. nov 2010

@lucia32 uvolňuje sa ten istý ako počas sexu 🙂 a pýtala som sa na to doktora, a nič na to nevravel...takže či kojo či sex, je to to isté..môže sa stať, nevravím, ale verím, že nie 😎 a super čiapočka, mne teraz akosi odpadlo hačkovanie od chuti 😀 a to chcem do vianoc 3ks zbúchať, no neviem ako 😀

lucia32
16. nov 2010

@inneska tak to je fajn.... ale neprehaňaj to... musíš si vybrať, či kojo či sex 😀 😀 😀 😀 😝
Ja mám tiež také obdobia, že bud nič, alebo to preháňam a vymieňam hačkovanie za to " kojenie" 😀

ani3012
17. nov 2010

Meniny oslavuje: Klaudia, Klodeta
Meniny oslavuje v ČR: Mahulena

Kalendárium:
♦ Európsky týždeň proti drogám (od 1992)
♦ Deň boja za slobodu a demokraciu
♦ Medzinárodný deň geografických informačných systémov (iniciovaný v USA, realizuje sa od 1999)
♦ Medzinárodný deň študentstva
♦ Svetový deň chronickej obštrukčnej choroby pľúc (Globálna iniciatíva pre chronickú obštrukčnú chorobu pľúc, Global Initiative for Chronic Obstructive Lung Disease – GOLD, WHO, pripomína sa od 2002)
♦ Sviatok sv. Alžbety Bratislavskej, patrónky charity

jajona
17. nov 2010

Je toto možné, že sa júlovkám nechce písať?! 🤐

ani3012
17. nov 2010

@jajona ono by sa aj chcelo,ale deti nedovolia 😀 teda aspoň tie moje

jajona
17. nov 2010

@ani3012 takže zle položená otázka 😝