icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucia32
14. dec 2010

@adka12 myslím, že vydržia v chlade, ved sa tam nemá čo pokaziť 🙂

adka12
autor
14. dec 2010

@lucia32 no ja pýtam preto, lebo všetci okolo mňa už vypekajú a mňa to tiež začína chytať 😀 😀 😀
A dnes mám takú náladu na pečenie a varenie. Na obed granadír, lebo zajtra ideme robiť klobásky tak mäska bude až až, tak dnes trochu dieta 😀 😀 😀

Baby čo ešte pekávate na Vianoce? Dajte nejaké tipy. Ja idem robiť tie šuhajdy, linecké lepené kolieska s lekvárom a štrúdlu s makom a tvarohom a rumové gule. No a neviem čo by som ešte od radosti.... 😅 😅

brusinka.pusinka
14. dec 2010

Ahojky sluníčka 😉
@traktor Mišce jěště raz vše nejlepšwjší a velký cmukanec 😵 a mamině hodně hodně zdravíčka 😵

@traktor Máš stejný traktůrek jak my je parádní malá ho miluje 😉

sorciera24
14. dec 2010

@adka12 ja idem robit tiez suhajdy, ale az cez vikend, uz som urobila fukane kokosove rozky a medvedie labky, a este chcem kokosove gulky z ovsenych vlociek a karamelove rezy....a tiez linecke uz mam...a mylsim, ze aj staci 😉

lucia32
14. dec 2010

Booože baby vy tak vypekáte?
U nás akurát makový a orechový závin a dosť, občas perničky, ak ma Bianka prehovorí, doteraz skoro ani jedne neboli jedlé (mäkké) 😝 😀 , niektorý rok tľapky či linecke kolieska, inak nič 😅
U nás to akosi nie je zvykom, moja mama neako nepiekla a ja tiež nemusím, aj ked viem...len nám akosi kolače nepasujú k sviatkom.

kristina1984
14. dec 2010

@traktor Ďakujem za nápad a zároveň gratulujeme k Miške a mamine k narodeninám 🙂

nina41
14. dec 2010

Ahojte 😵 😵 😵

@traktor Miške a maminke gratulujeme k narodeninám 😵

Unas je každy tyždeň niečo,najprv kubko v nemocnici,na drihy tyžden byvaleho pústili z väzby,zohnala som pracu ,aby mi platil vyživne,dalši tyžden bol sud o zvyšenie samozrejme neprišiel,a dnes som bola s riškom na ultrazvuk,všetko je v poriadku,ale to bol boj ,dve sme ho držali.,a stale som aj v praci,ešte aj medzi sviatkami,

kristina1984
14. dec 2010

@nina41 Perné dni máš...to som rada že malý drobec je v poriadku 🙂

nina41
14. dec 2010

@kristina1984 ved aj ja,tak som sa onho bala,ešte mu brali krv aj na ak by infekčne,

puckalucka
14. dec 2010

Ahoj holky, tak Vám jdu taky oznámit tu naší novinu
.
.
.
.
.
.
.
.
budeme mít zase větší rodinu 😉 .
V létě by se nám mělo narodit druhé zlobidlo 🙂 .

lucia32
14. dec 2010

Ďalšie hačkované blúznenie 😀

lucia32
14. dec 2010

@puckalucka jéééé Lucka, tak dvojnásobná gratulka...jedna velikánska k druhému bábu a tá druhá menšia k včerajšej Lucii 😀
Inak aj inneska tehuľkuje, termín má na júl 😉

puckalucka
14. dec 2010

Děkuji mooc Lucí, Tobě taky všechno nej nej k svátku(jestli ho máte na Slovensku stejně :o))).
Já se nějaký termínek dozvím až 3.ledna na další kontrole. Jul je u Vás červenec(nesměj se mi:o)))? Já to u nás vidím na konec července, začátek srpna.
Innes - MOOOc gratulujuuuuuu 😉

puckalucka
14. dec 2010

@lucia32 A chválím šálu a čapku, docela by se nám hodila ke kombinéze 😉 .

traktor
14. dec 2010

@puckalucka ha ..to je naseeeeee 😀 😀 😀 ..to si nedame 😉 ..a ahoj a gratulujem k babu aj k meninkam 😵 😵 😵
@lucia32 lu si uzasne sikovnaaaaaaaa, sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakto tesim, a dakujeeeeeeeeeeeeeem 😵

traktor
14. dec 2010

....a budeme to mat k tejto bundicke 🙂

lucim
14. dec 2010

ahojte zlatineckaaaaa 🙂 🙂 🙂
@puckalucka gratulujeeeeem, lucinka, to je krasna novina... nech ide vsetko hladko. 🙂
@lucia32 paradne - ten macko je bombovy, chcem navod, supravicka eňo ňuňo 🙂 perfektne k tej bundicke.
ja mam cosi pohackovane, dokonca aj ustrikovane, ale nechcelo sa mi fotit. prave mam zase rozrobene 3 ciapky.

@nina41 dokelu, nech uz ste zdravi. 😕

mia, traky - ten traktor mi ukazala v ten isty den ako ste to tu dali kamoska, ze kupila malemu, moooc sa mi paci vcera som ho v tescu zhanala a nemali hoooooo 😢 😢 😢

lucim
14. dec 2010

a mame zase spankovu zmenu, matko ani nahodou, ani dobrovolne, ani nasilim nechce spavat cez den v posteli, uz asi tyzden spava vonku .... cize pokus postel, nic, sup do overalu a po 10 metroch kocikovania je tuhy, takze teraz spinka zaparkovany v altanku zababuseny vo fusaku ako eskimak a ja vybieham okukovat. 😵

traktor
14. dec 2010

@lucim ahooooj..a lucim, ja ti prezradim kde ho maju..v draciku..a cena, ze 17 a daco eur...ze akcioooo..tak skoc 😉 ..dnes som bola v draciku a maju ho

puckalucka
14. dec 2010

@traktor Tak dobře nooo 🙂 , Vám se stejnak hodí víc. A děkuju za gratulky.

@lucim Děkuju moc 😉

lucim
14. dec 2010

@traktor miske aj tvojej maminke vsetko naaaaaaj 😵 😵 😵

@adka12 mne sa vydarili vanilkove rozky, mnam, recept mam od mii 🙂
180g hladké mouky,60g mletých vlašských ořechů,špetka skořice,60g cukru mouka,140g másla 1 žloutek,moučkový s vanilkovým cukrem na obalení

mam urobene medovniky, linecke, kakaove keksy a tie vanilkove, este sa chystam na kokosove (od mii)
250g hladké mouky,1/2 balíčk kypřicího prášku,125g kokosu,100g cukru mouka,100g hery nebo másla,2 vejce

a to bude stacit, 3 roky do zadu som vobec nepiekla, predvlani medovniky, vlani k nim pribudli linecke, a teraz 5 druhov je az dost na mna - drahy zo mna nechape. 😅 😅 😅

ale pokazila sa nam umyvacka a bude to stat 100€. 😠

lucim
14. dec 2010

@traktor jaaaaaaaj, drahy isiel pred chvilou do senice, ale mojim autom, bo jeho nenastartoval, ale neukala som mu obrazok, to nenajde ... a dracikovu kartu mam ja - to by mohlo byt so zlavou, ze? zajtra mozno skocim... dik za typ.

laurajana
14. dec 2010

@lucim super šikulka...ja mám ešte len medovníčky ale pohoda veď stíham...detičky doma choré, ale už sme na tom lepšejšie 😉

100 eur a my 500 eur a viac na opravu auta...havárka 😢

lucia32
14. dec 2010

@traktor jéééé, tak super, že sa páči, dúfam, že bude aj sedieť 😉
@lucim tak navod na macka z hlavy 😀 vlastne podla obrazka, som si ho obkreslila na papier a čarovala... viac v IP

lucim
14. dec 2010

@lucia32 tak to carujes ako ja ...tak mi potom ofot z blizsia 🙂 😀 idem zase kuk von , ci sa kocik nehybe...

lucia32
14. dec 2010

@lucim to poteší, taka oprava 😠 @laurajana .... my v jeseni cez 800 € za auto 😝 a to nebola ani havárka, len tlmiče a blbinky, čo začína 10 ročné auto štrajkovať
😠

lucia32
14. dec 2010

Vidno lepšie? Ak nie, doma to sfotim celkom zblizka...

lucim
14. dec 2010

@lucia32 staci, vyborne a krasne. 🙂
dieta este spiiiiiiiiiiii 😵
ma nakremovane licka a aj sal najviac ako sa da okolo tvare, len nosik mu trci.
@laurajana juj, citala som na fb, strasne ta havarka, hroza 😠 😒
a diiik za pochvalu.

lucia32
14. dec 2010

@laurajana som videla deťuchy na FB ako tancujú...zlatí 🙂 , to ste mali nejakú party? A ta buračka, dúfam, že nič vážne? Myslím na životoch a zdraví? 😅

ani3012
14. dec 2010

kraken sa na mňa vešia,nič nenapíšem 😠 🙄

lucim
14. dec 2010

@ani3012 ja mam dieta na mraze, inak by to bolo podobne 😀 ahoj evicka 😀