icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

beruska113
20. jan 2011

Ahojte júlovky opat tehulkami. Ako to zatial zvládate? Ja ked dviham malého, nenormálne ma bolieva potom brucho.

blani2
20. jan 2011

dobré těhulky se vracejí 🙂 gratuluji všem novým těhulkám

a ahojte

jak už jsem zmínila na FB, my jsme dnes měli dobrodružné odpoledne. Kubík s tátou hospodařili sami a prďolka spadl čelem na kostku. Skončilo to 2 stehy...☹ Byla to blbá náhoda. Takových pádů máme denně nespočet. Upřímně bych byla radši, kdyby se to stalo mně. Mm to těžce nese ☹ 🙂 Je na Kubíka větší cíťa....

inneska
20. jan 2011

@duuupka my spíme na rozkadacom gauči(dosť priestranný), teda s erikom máme asi 1,6m priestoru a manžel spí na druhom Lku(gauč je do L, tak snád chápeš ako to myslím) tak miesta máme dosť, ja sa v poho vyspím, aj ked občas tiež dostanem kopanec do hlavy 😀 lebo erik niekedy neskutočne cestuje 😀
@beruska113 gratulkujeeeem 😵 😵 tak dalšie bábo do klubu, supeer, moc sa teším 😵 😵 a ked to vydá, tak možno to stihne ešte ako júlovčiatko 😀 ja zatial zvládam dobre, aj ked malého dvíham, hoci sa to snažím obmedzovať..zdvihnem max. 1-2x na ruky za deň..ked mi odniekadial uchodí a potrebujem ho udržať 😅
@blani2 fúkame čielko 😲 a nech si to mm tak neberie..holt, s detmi to je tak..otočíš sa a je zle 😒 ale zas nie každý pád končí stehmi 😅

kristina1984
20. jan 2011

@beruska113 Gratulujeme k tehulkovaniu 🙂

beruska113
20. jan 2011

@kristina1984
@inneska díky baby. Ale Erik je určite tažší ako moj Luki- má možno max.11kg. Aj Luki cestuje, niekedy síce vydrží do rána v postielke, ale vačšinou sa v noci k nám stahuje. No veru, možno bude aj julovčiatko. Uvidíme. A keby je tak divčatko, tak je to úplne super.

kristina1984
20. jan 2011

@beruska113 To je ako u nás stým sťahovaním sa k nám na posteľ a potom cestuje a kope po celej postele 🙂

duuupka
20. jan 2011

@inneska jj, chápu, prostě máte fůru místa, takže není problém, aby tam prcek spal :D a závidím. Ale tak Maty večer po kojení chce jít do postýlky, jen pak v noci po kojení už se tam nechce vrátit a nenechá si to vysvětlit. Takže když se vzbudí kolem 5 na kojení, tak jsem ráda, protože to už jsem celkem vyspaná 🙂

@beruska113 taky gratuluju k těhotenství 🙂

beruska113
20. jan 2011

@kristina1984 pred tehu mi to moc nevadilo, ja spím ako drevo, ale pomaly hladám celu noc polohy ako sa chránit pre kopancom a neležat na bruchu. Večer zaspí sám v postielke, ale v noci sa skoro vždy pýta k nám. čo už. izba je dost široká, prinajhoršom bude manželská postel, na jednej strane ešte jedna postel a na druhej postielka. aj ked muž má predstavu, že do augusta sa malý naučí spat sám v jeho izbe na posteli. no mám strach

beruska113
20. jan 2011

@duuupka dakujem. ale u nás je výhodou, že ked spí malý ráno už pri nás, tak spi niekedy aj do 8:30 a v postielke je pred 7.h hore.

kristina1984
20. jan 2011

@beruska113 Aj my by sme chceli naučiť malého spávať vo svojej izbe ale ja akosi furt nie a este neni ani dorobena.

beruska113
20. jan 2011

@kristina1984 naša už je hotová, ale ešte sme neskušali, že asi od jari. momentálne Wcko skúšame, nech ho chudáčika nezblbneme z tých noviniek.

kristina1984
20. jan 2011

@beruska113 my zasa chceme začať prerábať domček na jar

beruska113
20. jan 2011

@kristina1984 nám už chýba len okolie, ale ked malého to v tom stavbárskom pieskovo kamenovom okoli tak baví

kristina1984
20. jan 2011

Ako mam donútiť malého si umývať zúbky?

duuupka
20. jan 2011

@beruska113 u nás je to taky tak podobně. Spí dýl, když je v posteli s námi. Ale do té postýlky ho přenáším jen zřídka, protože i když se snažím pomalu a opatrně, jako by měl v sobě radar, max do 5 minut se budí a chce zpátky k nám. O druhé se chceme snažit v létě a to už mu chci koupit velkou postel, abych ho těhotná nemusela tahat v noci z postýlky a zase ho tam dávat zpátky. Jen si k němu přilehnu a snad to tak bude fungovat. 🙂

beruska113
20. jan 2011

@kristina1984 pasta mu nechutí? A zvieratkove kefky? My máme opačný problém, on by si stále drhol. Čo mesiac, to nová kefka. Aj 5krát denne si chce umývat. Chvilu mu čistim ja a potom si chce sám, ale to žužle kefku aj tak vzadu, tak možno 5stoličky.

ani3012
21. jan 2011

@traktor až po pol hodinke mi ukázalo,že mám od teba IP 😝

traktor
21. jan 2011

@ani3012 mne to islo, ked som sa odhlasila..a zas o nejde..asi bude daka porucha...a ta ip...no vsak dialku ide ta sa cudujes? 😀

lucia32
21. jan 2011

Ránko...a jedna výletova...ked sa tu tak pekne plánuje...

Učiteľka na základnej škole vyhlási súťaž:
- Kto mi zajtra najlepšie vysvetlí, ako na svet prichádzajú deti, pôjde na výlet do Tatier. -
Janko chce strašne ísť a tak doma otravuje mamičku, aby mu to vysvetlila. A mamičk hovorí:
- To máš ako s jaabĺčkom. Jabĺčko má semienka. Semienka zasadíš, z nich vyrastie strom, na ňom nové jabĺčka a tak to ide stále dokola. - potom prekrojí jabĺčko na polovicu, aby bolo vidieť semeinka a pre istotu ho dá Jankovi do vrecka.
Janko sa na hodine ako prvý prihlási a ...
Zabudol. Ako sa tak ošíva a vo vrecku drží jablko, tak z neho vyhŕkne:
- Ja ho teda vytiahnem. -
Učiteľka vykríkne:
- Nie, ideš na výlet. -

😀

ani3012
21. jan 2011

@lucia32 😀 😀 😀 ahoj ! Tak padne dobre vtip ešte nepočutý na ráno 🙂

@traktor tak to ma nenapadlo 😀 ale mne FB ide dobre

A Evička stále teplotuje-nemá vysoké,tak do 37,5 °c ,negrcká ale hodne kaká.Má síce vodnaté ale žltej farby. A ja len perem perem a perem,lebo na jeden krát aj plienku prekaká,najlepšie je,keď sama stihne na záchod-je to bez roboty

lucia32
21. jan 2011

@ani3012 🙂
Chudinka Evička...aj moja Bianka mala 2 dni teploty...asi nejaka viroza, dnes už šla s ospravedlnenkou do školy...snad to prežije 😉
Natálka je chvalabohu zdravučká...a konečne ju babka s Biankou naučili BIBA...akože Bianka 😉 tak už vie mamí, tatí, dedo, baba, teta, Biba, Miňo...to sice teraz nevyslovuje, ale už sa jej podarilo, budeme trenovať 😀

kristina1984
21. jan 2011

Ahojte maminky a deturence 🙂

ani3012
21. jan 2011

@kristina1984 dobré ráno !

@lucia32 tak sa jej pekne rozväzuje jazyk,čo ? 🙂
No mne bolo včera trochu na vracanie ,ale asi čemer,lebo dnes mi je fajn.
Patrik ráno vyzeral divne,tak snáď,keď príde domov,mu nebude zle.ale ide víkend,tak by to vyležal aspoň bez vynechávania v škole
Natálka to nechytila ?

lucia32
21. jan 2011

@ani3012 vieš, že aj mne bolo včera zle na žalúdku? Ale nejak som to rozdýchala 😀
Nie, Natálka má asi dobrú imunitu 😉 dúfam, že to nezakríknem 😝

lucia32
21. jan 2011

@kristina1984 ahoj 🙂

ani3012
21. jan 2011

normálne mám chuť skočiť do hračkárstva a malej kúpiť Micky Mouse ,lebo sa jej strašne páči ..ona aj v noci sa zobudí a kričí Miki 😀

traktor
21. jan 2011

@ani3012 😀 😀 😀 ..a nech je evka skoro fit 🙂
@kristina1984 ahoj 🙂
@lucia32 tak super kecalka 😉 ..mna matko teraz chodi po dome a spieva si...ja ťom maťo..a bucha sa do hrude 😀 ..a on celkovo rad spieva 😅 ..jeden traktorista druhy spevak 😀

ani3012
21. jan 2011

@traktor Ivi,ak budeš niečo hľadať na nete a natrafíš na tú myš,tak mi daj vedieť,dobre ? 🙂

kristina1984
21. jan 2011

Ja mám chvíľu klud poslala som malého von so svokrou tak nech sa poriadne vyvenčia 🙂

lucia32
21. jan 2011

@ani3012 aj naša fiči na Mikim...ale vysloviť to ani za sväteho...ona frčala asi rok na rozpravkach Mickeyho klubík...už ju to prestalo baviť a chytá sa aj na iné rozprávky...ale na tričku a pyžamkách máme myšku Minie 🙂