Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@z.vrablova gratulujem
dobre ranko kocky... vsetkym prajem krasne // 🙂 aj ked ja som taky zbabelec ze som si test rano ocikala ale nepozrela sa co vyslo.... :( nechcela som sa sklamat...
@zuzu4444 Ahoj, ja budem tiež v 7 tt keď pôjdem na sono do BA 🙂 🙂 už sa neviem dočkať, aj tebe moc držím palce, aby tam bolo srdiečko. Ty ideš teraz v pondelok, ja ten budúci po tebe.V utorok začínam 6 tt 🙂 od dnes som už doma na Pnke tak si to budem užívať.Držkaj sa a podaj potom info, či už bolo aj srdiečko 😀 😀
@katti77 Ahoj, ďakuje pekne, no posledný krát som bola na krv u svojej Dr, a keď to bolo pozit. tak v stredu som išla na krv aj do BA, inak predtým ako sa nedarilo, som na krv chodila len do BA 😒 , čo bolo o ničom.No ty máš stredu bližšie ako ja o 13 dní prvé sono 😉 😉 snáď už bude aj srdiečko. Nestarchuj sa, hlavne že // sú tam, držím silno palčeky 😉 😉
@lucy125 dakujem, no blizsie to mam, ale ja uz som takto 2x bola tehu a nikdy to do 14 dna kedy som mala ist na krv nevydrzalo, tak preto sa tak bojim, ale zatial // silneju tak je dobre, asi aj ja pojdem zajtra na krv u nas aby som vedela ake je velke hcg, a ty uz mas tehu potvrdene tak to je super, neboj srdiecko budes pocut ako zvon 🙂... a to bolo tvoje 1. KET?
@ludka77 Ked spominas tu socialku,ked bol este Jakubko babatko,maval strasne koliky a vecer pravidelne od 19h do polnoci plakaval...a my s nim...a raz zaklopal nejaky typek z ulice,ze ako strasne u nas place dieta,ze ci je vobec niekto doma !! No sila,aky starostlivy obcan to bol 😀
@katti77 Nie toto bolo moje druhé KET, prvý krát som mala ET s dvoma embryjkami, to nevyšlo, potom KET s troma embryjkami, tiež nič,potom nám dve odumreli pri rozmrazovaní a ďalšie dve sú teraz v mojom brušku 🙂 🙂
tak neviem či jedno alebo dve, ale podla HCG asi jedno.No mne 4 krát behom týždńa robili HCG a najprv bola hodnota 106,7 potom 316, ďalej 349 a nakoniec v pondelok 2594 j. tak viem, že to aspoń postupuje. 🙂 🙂Držím ti palce na krvičku, určite bude pekné HCG 😀 😀 Ja musím dnes behnúť do tehotky, lebo prsia mám také obrovské, že normálnu podprsenku s ťažkosťami oblečiem, ešte obvod ako tak ale košíky katastrofa, rýchlo rastú a nalievajú sa 🙂 🙂 a prestrašne moc ma bolia 😖 😖
@lucy125 vy ste mali riadne vela embryok, ja som mala pri 1 IVF len jedno jedine embryo to mi vlozili a na 14 DPO mi namerali uz len nizucke hcg, na druhom IVF len dve embrya jedno vlozili jedno zamrazili a teraz toto zamrazene je u mna a dufam, ze aj zostane, lebo na 3, IVF sa mi teda vobec nechce ist 😉
tak do tehulky hovoris 🙂 no neviem ci zostane len pri tej podprde 😀 , ja by som sa musela drzat na uzde aby som nevykupila cely obchod...
a este ides na krv, ci uz pockas na sono?
@katti77 Už som objednaná iba na sono, mojej Dr. len keby boli nejaké komplikácie. Do BA na sono idem 18.10. a potom mojej Dr. na ďalšie sono plus pre tehot. knižku 24.10. už aby to bolo. Veru ani ja neviem či zostane, len pri podprsenke 😀 😀 musím si zobrať len nejaký strop peniažkov, lebo by sme zbankrotovali, čo tam majú toľko krásnych vecí 😀 😀 , hádam aj nejaký pulóvrik kuknem 😀 😀 😀 No my sme mali pri 1 IVF cykle 13 vajíčok, z toho 10 bolo ok, oplodnili ICSI a 9 sa oplodnilo, takže číslo 9 aj zostalo, až na to, že dve nám odumreli, naposledy mi vkladali 4 a 8 bunkové embryjká 🙂 Som zvedavá na zajtra na tvoje HCG rýchlo potom daj vedieť, budem na teba myslieť 🙂 🙂
@lucy125 presne tak ja ked som niekde kde maju vecicky pre deti tak sa neviem zastavit, nastastie segra ma 2 tak to mam komu kupovat... jaj tehu knizka, to si este neviem ani predstavit, ale ani sa nenazdas a budes ju drzat v ruke a to srdiecko bude iny zazitok, musim mi to vsetko potom napisat 😉 ...
@meatfly24 mne by to nedalo a kukla by som, uz aj tak je spraveny tak co, niekedy je istota lepsia ako neistota, a kedy mas dostat mrchu?
@lucy125
@lenkaks
@katti77 dievcaata ale ja nanho nemozem pozriet on je doma a ja som v praci 🙂)))) a nechcem nanho pozriet lebo v sobotu 25DC som sa najeden podobny pozrela a som mala cely den pokazeny 🙂)) a myslim si ze mene j budem sklamana ked mi pride rovno mrchata... 🙂)) a mala by som ju dostat niekedy teraz ...naprikald aj dnes zajtra... nemam uplne na den pravidelny cyklus takze tento tyzden niekedy... dnes som 29DC a 14DPO... bodaj by som mohla napisat ze baby som 45DC a 20DPO a mam krasne //..joooooooooooooooooooj
@meatfly24 No tak to nie je bohviečo, pekne dojdeš domov a kuknše ho a podáš info. To neznemená, že keď redtým test bol negat. že tento nemôže byť pozit. a keď nedostaneš, dokedy budeš čakať, hm? Len pekne kuk, keď dojdeš, domov, aj tak si už viac menej istá, že to bude negat. tak tým nič nestratíš a len budeš prekvapkaná, keď tam budú // 😀 😀 😀 a určite budú neboj.Načo si ho potom robila, keď ho nechceš omrknúť? neboj všetko bude ok, len ho doma pekne kukni, no mne by to teda nedalo, ja som za 4 roky, čo sa nám nedarilo, aj teraz ri umelom toľko testov negat. zahodila, ale vždy som aspoń 1O min počkala na výsledok. 😉
@meatfly24 no na 25DC to tam fakt este nemalo byt co vidiet, ale dnes to uz je o niecom inom, a kolkatku citlivost testu si si robila? ja som na testovanie odbornik to mi ver 😀
ja som dnes 25 DC ale moje embryo ma vlastne uz 14 dni to sa pri normalno oplodneni neda docielit, iba ak by si mala ovulku skor ako na 14 den, takze hned ako prides domov tak pozri test a napis nam.... a ked uz mrchu cakas tak vlastne uz ti to moze byt jedno co test ukazuje, ale ja by som sa teda kukla, vsak ja si robim test aj ked viem, ze tam este nemoze byt vidiet ani prd (sorry 😉 ), aj teraz som si robila uz od 3 dna po KET co odporucaju robit minimalne na 10 den, no blazon som 😀
@katti77 jasne v tomto smere to poznam... ja som tiez robila niekedy testy pomaly hned po TOM 🙂 jasne ze ten 25ty den to bolo skoro lennze teraz ked uz by to ako tak mohlo byt vidno bojim sa pozriet :D ale vlastne nemam co stratit ked sanan nepozriem :D pride mrcha ´pride... a ked tam druha ciarka nie je zbytocne ma to sklame 🙂 uvidim co spravim ci vydrzim alebo ho po slepiacky nehodim do kosa :DDDDDD
ty si dnes 3den po KET?
@katti77 nie na genetiku embrya, ale my sme si dali urobiť našu genetiku, moju a manželovu plus nám ešte robili hematologické testy, tak budú výsledky, aby sme vedeli, či bábo nebude mať nejakú chorobu a či my sme čo sa týka genetiky ok. 🙂 🙂 Na výsledky sme čakali 8 týždńov, tak v pond. si ideme pre ne.
@lucy125 jaj to som bola aj ja v MT aj v Prahe.
@meatfly24 nie ja som 7 den po KET ale od 3 si robim testy 😀 aj ked viem, ze aj na 5 je tam moznost ducha, no proste maniacka neodola, a ciarka silnie tak uvidime dokedy... no vsak je to na tebe ci kuknes ci nie, ale ked uz si vyhodila peniaze tak by som sa kukla, ja mam tolko testov kuknutych bez ciarocky, ze ich uz ani neviem zratat, ale vzdy som sa cez to preniesla, ved raz tam predsa budu? a kolko sa uz snazite o babo?
Ahojte, ja som vcera navstivila svoju lekarku po vsetkych tych vysetreniach a konecne je to jednoznacne 6tt+2 a dokonca mi vypisala uz aj knizku a dokonca drobcovi uz bije aj srdiecko. Vsetkym tehulkam gratulujem a vsetkym snazilkam drzim palceky aby co najskor boli // alebo potvrdene tehulkovanie 😉
@lienocka23 blahozelam, krasne spravicky, tak nech je vsetko v poriadku celych 9 mesiacov
@lienocka23 Ahoj, aj ja ti gratulujem ja som dnes 5tt plus 1, na sono idem 18.10. a moja gynekol. vypisuje knižku až od 1Ott.Na sone by som aj ja mala mať srdiečko tak uvidíme. Ešte raz gratulujem 🙂 🙂 dávaj na seba pozor.
@lucy125 no kedze sa nam nedarilo ani IUI, ani IVF aj vajicka po oplodneni neboli najkvalitnejsie tak sme isli do Prahy na testy a potom este do Martina na tu genetiku, nevedela som, ze aj v NR sa robia...V Prahe robia aj take ktore u nas nie, ale ktore to su ti neviem povedat 😀 , vsetko je u nas ok, nic nikto nezistil

@labutka ahoj