icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

didlinka3368
9. nov 2011

Inak aj ja sa pripájam k uzamknutiu témičky... 🙂

didlinka3368
9. nov 2011

@daniwaugh
Aj ja som sa včera k tomu dostala....čo nám iné ostáva ako oči pre plač....

sophina
9. nov 2011

@didlinka3368
Stále je možnosť ísť rodiť do Hainburgu, ak to nie je pre niekoho moc ďaleko ... sú tam slovenskí lekári aj sestričky ... a starostlivosť neporovnateľná 🙂 Ale tiež to niečo stojí ... koľko to neviem ...
Len to, že veľa mamičiek z BA a okolia tam ide 🙂

daniwaugh
9. nov 2011

@didlinka3368
no ja som skoro infarkt dostala.. ani ne plac ale hrozne nervy!! ze ako mozu byt taki hajzli! to je normalny surovy vysmech...
@sophina
kamoska tam rodila a zevraj to nebolo take drahe az 🙂

den22
9. nov 2011

@didlinka3368 Nelka je krasne meno, ale u nas je jeden problem, moj syn ma len pat a uz vyse roka ma frajerku 🙂 a ta sa vola Nelka. Takze u nas to je stale Nelka sem, Nelka tam... takze Nelka nehrozi, aj keby som chcela...

nika1914
9. nov 2011

ahojte, tak aj ja som bola včera u lekára, dostala som knižku, ale tiež v nej skoro nič nemám zapísané, lebo v pondelok idem na kontrolu a odbery. uvidím kedy ma objedná na sono, lebo ked som bola na poslednom, 6tt +4 tak mi nič o srdiečku nehovoril, a to som nevedela vtedy, že by ho už malo byť vidieť. celkovo som s tým lekárom na sone nebola spokojná, len šup šup, aby som odtiaľ rýchlo vypadla, nič mi nepovedal, len prezrel, a už aby som odtaiľ bežala a rýýýchlo druhá. niečo strašné, dúfam, že nabudúce ma odtiaľ nevyhodí ked si vypýtam fotku zo sona 😒

petuska123
9. nov 2011

tak ak idete dat sukromnu temu tak na mna nezabudnite 🙂 bola som na obede a teraz sa mi strasne drieme

toxity
9. nov 2011

Jo,dajte info,ked uz bude uzamknuta 🙂

daniwaugh
9. nov 2011

zeny aj vy mate taku hormonalnu nerovnovahu?? mne sa zda ze vsetko je nanic a cely zivot je nahovno a aj cely svet.. uplne ze depresie .. predchvilou som sa rozrevala nad reklamou v telke kde reklamovali babiku co place ako hracku pre dievcatka a uplne som sa opustila..!!!

reenii
9. nov 2011

Ahojte možem sa aj ja pridat??

mirka35
9. nov 2011

@daniwaugh ahoj si moj clen 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja som take stavy mala aj ked som nebola tehotna teraz to uz vobec neriesim ja som vcera revala lebo som chlieb spalila 🙂 🙂 🙂 🙂

mirka35
9. nov 2011

baby a co Koch tam to nefunguje?

zoozkha
9. nov 2011
zoozkha
9. nov 2011

@reenii vitaj 🙂

reenii
9. nov 2011

@silvia0201 ahoj aj zatial tak nesmelo,ale s radostou sa tešim na jun

wewulka
9. nov 2011

Ahojte, sem tam vas citam a docitam sa aj nejake tie dobre rady, zatial som vam sem nicim neprispela, ale hadam sa to casom zmeni .Citam, ze chcete mat tuto temu ako sukromnu. Mozem sa k vam este pridat ? Dakujem 🙂

daniwaugh
9. nov 2011

@mirka35
no je to hrozne, tie hormony, vsetko beriem tragicky! kamoska mi vcera povedala ze je v 15tt a mna sa to dotklo ze mne to povie az pomaly v piatom mesiaci ked kazdy cudzi to moze uz davno vidiet a uplne ma to rozcarovalo.. (ona zije v inom meste, vidime sa 2x do roka, ale piseme si kazdy tyzden) proste vsetko sa mi zda ako najvacsia katastrofa..

katti77
9. nov 2011

tak ten Koch to su ine palky 😝

reenii
9. nov 2011

@zoozkha Dakujem... 🙂

petuska123
9. nov 2011

ej ale nas tu pekne pribuda vitam vas 😉

labutka
9. nov 2011

Tu je sukromna skupina, prihlasujte sa.., 🙂

mirka35
9. nov 2011

@zoozkha ja som si to pozerala len ci nemate niekto osobnu skusenost ,aky je tam personal

reenii
9. nov 2011

som tu len par min.a musim prist na to ako to tu všetko funguje... 🙂

zoozkha
9. nov 2011

@mirka35 známa tam pred dvoma dňami rodila sekciou. Keď budem vedieť podrobnosti, podám info 😉

daniwaugh
9. nov 2011

no ja uz som len na tej sukromnej teme baby cmuk!

maja.ka
9. nov 2011

Ahojte, ak ešte môžem, rada by som sa tiež k vam pridala, veľmi rada vas čitam a veľmi rada by som si aj s vami pisala 🙂 som v 9 tt a termin mam 16.06.2012 🙂

soporova
9. nov 2011

Dievčatá, ja by som už taaak chcela aby som bola aspoň v 15tt, nech je všetko ok a ja sa konečne môžem ,,vrhnúť,, na nákupy, dnes som našla môj terajší favorit na kočík x-lander xq za 420€ trojkombinácia, no super cena nie? keď na bazáriku sa predávajú za 300€, len ešte radšej počkám, aby som niečo neuriekla a tiež Vás opúšťam a idem do súkromnej témy,
teda ak ma tam vezmú
😀 papa

didlinka3368
9. nov 2011

@den22 Hmmmm, tak to je škoda, že ťa synova piateľka predbehla s menom...škoda iba o pár rokov 🙂....

didlinka3368
9. nov 2011

Ženušky toto je môj posledný príspevok v tejto témičke a utekám do kecárne 🙂 ...

labutka
9. nov 2011

Baby, niektore ste pridane, zvysok pls trosku strpenia, idem do prace.
pls kym mi napisete ip, akuate ci nemate pristup do sukromnej temy, dik.