Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@daniwaugh
Aj ja som sa včera k tomu dostala....čo nám iné ostáva ako oči pre plač....
@didlinka3368
Stále je možnosť ísť rodiť do Hainburgu, ak to nie je pre niekoho moc ďaleko ... sú tam slovenskí lekári aj sestričky ... a starostlivosť neporovnateľná 🙂 Ale tiež to niečo stojí ... koľko to neviem ...
Len to, že veľa mamičiek z BA a okolia tam ide 🙂
@didlinka3368
no ja som skoro infarkt dostala.. ani ne plac ale hrozne nervy!! ze ako mozu byt taki hajzli! to je normalny surovy vysmech...
@sophina
kamoska tam rodila a zevraj to nebolo take drahe az 🙂
@didlinka3368 Nelka je krasne meno, ale u nas je jeden problem, moj syn ma len pat a uz vyse roka ma frajerku 🙂 a ta sa vola Nelka. Takze u nas to je stale Nelka sem, Nelka tam... takze Nelka nehrozi, aj keby som chcela...
ahojte, tak aj ja som bola včera u lekára, dostala som knižku, ale tiež v nej skoro nič nemám zapísané, lebo v pondelok idem na kontrolu a odbery. uvidím kedy ma objedná na sono, lebo ked som bola na poslednom, 6tt +4 tak mi nič o srdiečku nehovoril, a to som nevedela vtedy, že by ho už malo byť vidieť. celkovo som s tým lekárom na sone nebola spokojná, len šup šup, aby som odtiaľ rýchlo vypadla, nič mi nepovedal, len prezrel, a už aby som odtaiľ bežala a rýýýchlo druhá. niečo strašné, dúfam, že nabudúce ma odtiaľ nevyhodí ked si vypýtam fotku zo sona 😒
tak ak idete dat sukromnu temu tak na mna nezabudnite 🙂 bola som na obede a teraz sa mi strasne drieme
Jo,dajte info,ked uz bude uzamknuta 🙂
zeny aj vy mate taku hormonalnu nerovnovahu?? mne sa zda ze vsetko je nanic a cely zivot je nahovno a aj cely svet.. uplne ze depresie .. predchvilou som sa rozrevala nad reklamou v telke kde reklamovali babiku co place ako hracku pre dievcatka a uplne som sa opustila..!!!
Ahojte možem sa aj ja pridat??
baby a co Koch tam to nefunguje?
@mirka35 http://www.sanatoriumkoch.sk/sk/cennik/ pôrod je za 1500 euro 😝
@silvia0201 ahoj aj zatial tak nesmelo,ale s radostou sa tešim na jun
Ahojte, sem tam vas citam a docitam sa aj nejake tie dobre rady, zatial som vam sem nicim neprispela, ale hadam sa to casom zmeni .Citam, ze chcete mat tuto temu ako sukromnu. Mozem sa k vam este pridat ? Dakujem 🙂
@mirka35
no je to hrozne, tie hormony, vsetko beriem tragicky! kamoska mi vcera povedala ze je v 15tt a mna sa to dotklo ze mne to povie az pomaly v piatom mesiaci ked kazdy cudzi to moze uz davno vidiet a uplne ma to rozcarovalo.. (ona zije v inom meste, vidime sa 2x do roka, ale piseme si kazdy tyzden) proste vsetko sa mi zda ako najvacsia katastrofa..
tak ten Koch to su ine palky 😝
ej ale nas tu pekne pribuda vitam vas 😉
Tu je sukromna skupina, prihlasujte sa.., 🙂
som tu len par min.a musim prist na to ako to tu všetko funguje... 🙂
no ja uz som len na tej sukromnej teme baby cmuk!
Ahojte, ak ešte môžem, rada by som sa tiež k vam pridala, veľmi rada vas čitam a veľmi rada by som si aj s vami pisala 🙂 som v 9 tt a termin mam 16.06.2012 🙂
Dievčatá, ja by som už taaak chcela aby som bola aspoň v 15tt, nech je všetko ok a ja sa konečne môžem ,,vrhnúť,, na nákupy, dnes som našla môj terajší favorit na kočík x-lander xq za 420€ trojkombinácia, no super cena nie? keď na bazáriku sa predávajú za 300€, len ešte radšej počkám, aby som niečo neuriekla a tiež Vás opúšťam a idem do súkromnej témy,
teda ak ma tam vezmú
😀 papa
@den22 Hmmmm, tak to je škoda, že ťa synova piateľka predbehla s menom...škoda iba o pár rokov 🙂....
Ženušky toto je môj posledný príspevok v tejto témičke a utekám do kecárne 🙂 ...
Baby, niektore ste pridane, zvysok pls trosku strpenia, idem do prace.
pls kym mi napisete ip, akuate ci nemate pristup do sukromnej temy, dik.

Inak aj ja sa pripájam k uzamknutiu témičky... 🙂