Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
BAby tak ja tu jeden den niesom a vy uz mate aj suk.skupinu 🙂
@nikkia vypisala som milion papierov porozpravali sme sa o mojom zdrav.stave co ma trapi atd srdiecko nepocuvala ani ma nepozerala akurat skontrolovala moc a tlak.A spomenula som jej bolest na pravej strane akokeby vajecnik tak volala na early pregnancy unit a dnes rano mi odtial volali a ja mam dohodnuty scan na zajtrajsok o 12.00 takze uvidim nasu malu fazulku.Sa tak tesim ale zaroven mam aj strach ze ci vsetko bude v poriadku.Kamoska co bola tehotna tak mi povedala ze midwife pocuvala srdiecko az na 3 navsteve teda az po prvom scan
kocky aj ja chcem ist mezdi vas 😢
@lenuska2604 tak to je super.....drzim paste....ja idem k dr niekedy buduci tyzden,tak uvidim,co je nove 😉
@lienocka23 neviem,ci to nie je aj tym,ze v Ruzinove je dost o nicom ultrazvuk.....osobne si myslim.....ale super,musi to byt krasny pocit,nieco take pocut 🙂
@didlinka3368 manzelovi sa to nepaci?????ved to je chutnucke.....no,my mame taky problem s chlapcenskymi menami,vobec,ale vobec sa nevieme zhodnut 😀
@toxity gratulujeeeem 😀
@didlinka3368
jaaj zavidim 🙂 uz chcem aj ja fotku :D nase malo naposledy 3,1...co idem v pondelok povedal,ze musi mat minimalne 4,5 aby mohol podrobne pomerat siju a podobne 🙂 ja tiez inak stale len preklipkavam aby som sa tam nerozplakala :D take je to krasne 🙂
@zuzi241
takze je dost mozne,ze sa tam stretneme 🙂
@toxity
ja som tiez dostala knizku v cca 7-8 tyzdni 🙂 a cakala som nieco krajsie :D
Kocky myslite ze je to v pohode ked vela za den nezjem? Akoby som mala stiahnuty zaludok aj som hladna ale ked nieco zjem je mi tazko akoby mi to vobec netravilo, nikdy som nemala take problemy.A zda sa mi ze na to ze som tehotna tak jem dost malo, rano chlebik potom polievka a neskor druhe jedlo a potom uz len nejake ovocie a jogurt a to je vsetko, ked chcem zjest viac tak mi je uz na vracanie taka som akoby plna.
@kaciatko215 isto bude vsetko v poriadku drzim ti palce ja mam tiez pichave bolesti vo vajecnikoch pocula som ze je to v poriadku pokial nie su krce alebo krvacanie tak dufam ze je to ok uz sa neviem dockat na moj ultrazvuk len tomu su este tri tyzdne tak sa to vlecie a myslela som si ze budu pocuvat aj srdiecko to je skoda ze si musim este pockat aj na to, chcela som mat uz istotu a zacat oznamovat radostnu spravu
Kocky,ja zajtra prva kontrola,boze,ja sa snad nedockam,dufam, ze vsetko bude ok a tak ako ma byt.
Link na sukromnu skupinu
Niektore z vas su uz pridane.
Ak sa do skupiny nedostanete a chcete sa pridat, piste mi prosim cez zavinac alebo do IP

@toxity ahoj, aj ja uz mam tehu knizku a som 10 tyzden, a napisali mi ze GEMINY- dvojicky 😀