Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lenkajankova Ani mne lekárka nechcela dať fotku, že to ešte nie je moc vidno, že mi dá až nabudúce, no ja som si ju vybojovala...a ešte môže byť aj rada, veď som za ňu zaplatila 3€....sa môžeš o to viace tešiť, lebo ty už budeš mať fotku čo už bude pripomínať miminko a nie len fazuľku...ale ja som rada, že mám aj takú, každú chvíľku sa na to dívam, či je to pravda 🙂 často som si to predstavovala, že ako ležímna tom stole a na UTZ mi ukazuju moje bábo, no realita je ešte krajšia 🙂 ... neskutočne úžasný pocit 🙂
@barborka27 Nie že by sa mu to nepáčilo, len on je taký frfloš na všetky moje nápady a nakoniec sa aj tak rozhodne pre jeden z tých mojich nápadov a prezentuje to ako svoj a vtedy je to ten najlepší nápad na svete...a to vo všetkom, nie iba pri výbere mena 🙂 ... chlapi a ja ho nechávam v tom aký úžasný 🙂 ... a hlavne on sa veľmi neprikláňa k takým zvláštnym a hlavne cudzým menám, za to ja áno, takže to bude u nás boj, ale ešte teda máme pár mesiacov na premyslenie....no ako sa poznám, ja som ten najnerozhodnejší človek na svete, tak ešte ani v pôrodnici nebudem rozhodnutá 🙂 ... a o chlapčenských ani nehovorím, tam ani nie je veľmi z čoho vyberať :(
@didlinka3368 ahoj dam ti typ mena :ONUR 😀 😀 😀 😀 😀 alebo Seherezada 😀 😀 😀 😀 😀 to je neskutocne co ti ludia uz vymyslia 😢 a ty este niesi v sukromnej???
Nooo ďakujem pekne za tú ponuku mien 🙂 ... to by som sa musela pomiasť 🙂 ...
Som už v súkromnej téme, tak ale nedalo mi ti neodpísať....ale už sa prepínam na súkromnú, tak pa 🙂
@didlinka3368 jasny chlap 😀 mne sa napr. pacia take klasicke mena chlapcenske ako Peter,Marek,MIchal,Martin,Lukas atd.....ale mojmu drahemu nie.....on je za Boris,vola sa tak 😉 ale ja neviem,ako budem to moje drobuliatko volat Borko?????mi to pride ako pre psika a Borisko je tiez take divne a dlhe 🙂 ako tak sme sa zhodli na mene Adam,neviem inac preco,nikdy som nad takymto menom neuvazovala....vzdy som chcela Rebeku,lenze to uz dali u nas v rodine 😠 a chcela som Jakubka,ale to mi vooooobec neprechaaaaaaadza 😀 ,ale ako vravis,mame dost mesiacov este 🙂
Sme v sukromnej skupine
Ak mate zaujem sa pridat, piste mi cez zavinac alebo IP.
ahoj baby, pridavam sa k vam. som v 10 tt + 2. A na babo sa velmi tesime.
Ahojte kočky. Včera som bola u doky a brali mi teda krv do 6 skumaviek bleee a o tyzden si mozem ist pre tehu knizku. Tak sa tešiiiiiim.
Pytala som sa v julovej teme, tak sa opytam aj vas.
Včera sa u mňa objavil (asi) novy priznak. Mam horkosť v ustach. Nech hocičo jem, citim ako keby v tom bola jar na riad. aj ked sa napijem sladkeho napoja, po dopiti sa mi hned objavi horka chut akokeby vzadu v hrdle. Je to dost neprijemneeee a obcas ma z toho az napina ake je to hnusne.... Fuj. Nikdy som o tom ale nepocula. Zazili ste niektora nieco taketo v tehu?
@yasmin0001 ... to su bezne neprijemnosti na zaciatku prveho trimestra, mozes byt rada, ze si na to len takto 😅 ... ja som pri prvej dcerke prelezala na infuzkach mesiac v nemocnici od 7tt-10tt, co som nemohla nic zjest, bolo mi permanentne na zvracanie, vadili mi vsetky vone a pachy a stale ma napinalo, schudla som 4 kg. Teraz cakam druhe bejby a nastastie to nie je az take zle, sice mam zaludok stale na vode, boli ma a nechuti mi jest ... za to musim stale nieco male zjest, aby mi nebolo este horsie, predychavam nepohodu ... v ustach mam stale ako "v polepšovni" 😀 ... nechuti mi sladke ... uz neviem co by som mala zjest, aby sa mi trosku ulavilo. Som stale unavena, vecer chodim spavat s dcerkou a po obede tiez, spavam aj 12 hodin denne. Pri prvej dcerke mi zabrali grepy, teraz som ich zacala opat jest, pomozu mi aspon na hodinku zmiernit nepohodu v zaludku. Chutia mi aj pomarance, ostatne ovocie vobec nejem, a mam nadmernu tvorbu slin v ustach .... co je tiez v tehu normalne 😖 . Treba len vydrzat, niekomu prejdu tieto neprijemnosti po skonceni 3.mesiaca, niekomu neskor a niekomu az pri porode 😀 ... Musis vyskusat co Ti pomoze, alebo uz len vydrzat 😉 Drzim palceky !
@emka1 dakujem. Ved ja viem, ze su aj horsie veci. Len o horkosti v ustach som nevidela nikoho sa zmienit. Ale da sa to vydrzat. Jedine co na to pomaha je mentolova zuvacka. Inak to mam cely den.
Nastastie ja som este nevracala ani mi nie je nejako extremne zle. S tou unavou je to horsie, citim sa ako zbity pes a sediet 9 hodin v praci kazdy den nie je nic prijemne ☹ . Ale na PN ist nemozem, lebo peniazky treba. Nastastie nemam velke nevolnosti, tak nejako vydrzim. Ved ide vikend, no nie? 😀 😀 😀
pekne sa to tu rozrástlo 😉 dúfam že všetky ste ok. no ja to o sebe nemôžem povedať 😒 od 5.11 ma trápi hnedý výtok-špinenie. bola som včera aj u dr, lebo už som si myslela, že je koniec, tak ako vlani, ale malé bolo veľmi čulé 🙂 len neviem, čo to špinenie má znamenať. nemali ste niektorá podobný problém?
@silvia0201 Ahoj ja som to mala dost dlho az niekolko tyzdnou ,a potom 2 tyzdne klud a vcase ocakavanej menz. sa opet na 2 dni objavilo ,a opet mam klud .....
@stela01 ja som s toho už na nervy 😠 ja denno denne čakám, že bude koniec! toto som nemala ani pri jednom, síce pri prvom som mala takéto špinenie, ale to som bola 6-7tt aj som si týždeň poležala v nemocke, ale to bolo v 1997r. no čo, nič iné mi neostáva, len čakať ako sa to vyvinie.
brala si nejaké lieky?
@silvia0201 Ano , absolvovala Som umele oplodnenie tym padom beriem ustrogestan ...... ja som zmenila aj farbu toaletneho papiera,lebo som bola s toho uz zufala na kontroly som chodila kazdy tyzden ci je vsetko o.k a aj bolo ...tak dokt mi to odvovodnil ze sa asi tak dlho precistujem ....nenasiel mi nic zleho ziadnu zrazeninu nic ...musime vydrzat 🙂
@stela01 veď to. ani mne včera nič dr nenašla. žiadny hematom a to ma pozerala aj od spodu, aj cez brucho. presne tak ako píšeš. vydržať.
@silvia0201 a aj beries neake lieky ? a intenzita ? je len na toalet ,papiery ci viacej ?ja som cely cas odychovala lezala zvacsa ....
@stela01 beriem do začiatku duphaston 1x denne, magnézium v šumivých tbl a to si dávam 2x denne. intenzita, tak ako píšeš, je to len na papieri, ale dneska ránio bolo toho trocha viac a v zách. mise, ale nie veľa a odvtedy nič. tak som zvedavá na zajtra.
ja ešte chodím do práce. chcela by som ešte tento mesiac potiahnuť. teda ak sa bude dať. ak nie, beriem dovolenku a potom pn,.
@silvia0201 Ja beriem az 3 x po 2 tabl ... Ja dufam ze to je dobre znamenie sme to potiahli pomaly uz na 12 tyzden tak by sme sa aj my uz mohly troska radovat s bruska 🙂 a tesit sa na 2 trimester 🙂
@stela01 tak to sa pekne dopuješ 😀 no 😀 to by sme sa mohli, len ja budem ešte na nervy aspoň tri týždne do toho 14tt, lebo valni som potratila v 13tt toto som vôbec nečakala. žiadne príznaky som nemala, len došli bolesti a do 24hod. bolo po všetkom ☹ 2.XII idem na poradňu a keď vtedy mi povie dr, že je všetko tak ako má byť, vydýchnem si a budem sa z malého prcka tešiť.
@silvia0201 Odratavam dni kedy uz vysadim lieky este vydrim 2 tyzdne 🙂 to ides az o mesiac k lekar. ?
urcite ze sa budes ....... 🙂 drzim palceky 🙂
@stela01 až o mesiac. no všetko je ok, tak dr nevidí dôvod aby som prišla skôr.
ĎAKUJEM 🙂 aj ja tebe držím palčeky 😅

caute kocky ako sa mate???? mne je strasne zle cele dni travim nad wc misou..... je to tazke pri malom dietati ☹ dufam ze to prejde