icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

milacik0106
19. dec 2011

@silvia0201 Ja dúfam a verím, že žiadne nabudúce nebude 😉

majulosa
19. dec 2011

@milacik0106 ešte nie ale ešte je asi skoro možno tak o týždeň ☹

marianax
19. dec 2011

@monuska342 prepac mi moja ze pisem az teraz ale odskocila som si k nasim lebo mne sa pokazila nabijacka k laptopu a pride az zajtra poobede....ne neboj nemalo by sa nic stat ale ak mas obavy zajdi k lekarovi ale nemyslym aj ked si ty to citila silnejsie ale taky maly chlapcek nemoze tak silno udriet len uz musis davat pozor 😉 no mali by sme ist do ciech lebo mm tam ma firmu a vlastne tam je skoro stale tak a ja som vlastne sama 😒 ja som vlastne sama casto lebo stale robil niekde v cechach a chodil na turnusy alebo robil aj v UK ale teraz je to pre mna ovela tazsie pri tolkych detoch a vlastne on prisiel s tym napadom lebo nechce takto zit od rodiny tak bude to riadna zmena ale dufam ze dobra 🙂

marianax
19. dec 2011

@silvia0201 ach moja no teda tak to ti nezavidim ale jasne ze sa to nemoze stat ked je chlap doma 😒 ja som tu teraz malo lebo mi odisla nabijacka od laptopa alebo skor sa o to postarali deti 😒 az zajtra poobede budem mat novu 🙂

majulosa
19. dec 2011

@marianax ahoj mojka tak ako sa máš??? Počuj ty už máš pár kopančekov a pohybov v brušku za sebou. Chcem sa ťa opýatť ako by si opísala prvé pohyby čo žena cíti v brušku???? 😕 🙂

milacik0106
19. dec 2011

@majulosa Dočkáš sa už čoskoro uvidíš 😉

majulosa
19. dec 2011

@milacik0106 aj ja si myslím ešte nejaký týždeň 😉

milacik0106
19. dec 2011

@majulosa ešte sa nacítime tých pohybov ojojooooj 😉 kopančeky jupííí 🙂

silvia0201
autor
19. dec 2011

@milacik0106 no ja taká istá nie som 😀 ale tiež dúfam, že už nebude.

silvia0201
autor
19. dec 2011

@marianax veď to, ale zvládli sme to a už nám tečie normálne voda 😀 nie mimo potrubia.

silvia0201
autor
19. dec 2011

aaaaaaaaaaaaaaaa tuším cítime od včera kopančeky 😀 len to neviem nejak odsledovať, vždy je to také nečakané 😀

milacik0106
19. dec 2011

@silvia0201 jeeej kopančeky? ja len takú rybku som mala ... ale až večer to prichádza 😉 verím, že aj dnes to príde

silvia0201
autor
19. dec 2011

@milacik0106 aj u mňa je to len večer a sem-tam aj popoludní 🙂

milacik0106
19. dec 2011

Jaaaaj opäť na mňa útočí hlad ... veď som papala pred hodinou ... pomoooooc 😒

monuska342
19. dec 2011

@riela aj ja si davam iba jednu denne normalne mu to pomrvi a chvali sa aky je uz velky ked to papa 😒 je mi ho luto....minule mu dala lizatko co sa kupuje na kolotococh nemam slov ale co narobime 🙄

riela
19. dec 2011

Ahojte,
práve som dožehlila jednu kopu, začali ma bolieť kríže, tak si idem na chvíľu oddýchnuť k vám 🙂

@monuska je to zvláštne, dvojmesačnému sladkosti... ja poznám tiež jeden prípad, bábätku dala čierny pigi čaj a čudovala sa, prečo jej celú noc nespalo...

@silvia0201, tak ti to rýchlo opravili 🙂 - to ten sused v pyžame alebo z bytového boli taký šikovný?

milacik0106
20. dec 2011

Ahojte babenky - prajem VÁM krásny dník ... my tu máme už aj kúsok snehu ... jupííí 😉 Dúfam, že Vianoce budeme mať krásne biele. A ako je to u vás?

riela
20. dec 2011

@milacik0106
Ahoj,
u nás slnečno a jasno, ani zrnko snehu ☹

milacik0106
20. dec 2011

@riela ahoj ... to naozaj? Hmm škoda .. ale aj tak si myslím, že do poobedia aj u nás nebude ani náznak snehu ... je pomerne teplo ... už máš všetko nakúpené a pripravené na sviatky? .)

riela
20. dec 2011

@milacik0106
aspoň sa vyhrejeme na slniečku 🙂
nakúpené - darčeky už mám, včera som jeden dokonca už aj zabalila, potraviny ma ešte čakajú, upratané našťastie už je, koláče pečie mamina aj priateľova mamina 🙂
a ty?

milacik0106
20. dec 2011

@riela Mne treba dokúpiť už len maličkosti a tiež mám všetko. A čo sa týka koláčikov u nás je to presne tak isto ako u vás - pečie mamina a priateľova mamina ... My to len degustujeme 😉

silvia0201
autor
20. dec 2011

@riela prišiel to opraviť ten, čo to montoval. teda sestrenicin svokor. ja totiž bývam v dome. aj u nás krásne svieti slniečko, dneska si znoova zohrejem staré koštiale 😀

@milacik0106 no moja ja tiež som nejak v poslednej dobe nebažratá, v kuse by som niečo do seba ládovala. na váhu sa normálne bojím postaviť 😝

milacik0106
20. dec 2011

@silvia0201 o priberaní mi ani nehovor .. tiež je váha pre mňa postrach 😉 Len aby sme neboli ako veľrybky 🙂

majulosa
20. dec 2011

no ženičky moje asi pravdepodobne som cítila dnes prvé pohyby 😉 🙂

silvia0201
autor
20. dec 2011

@milacik0106 ty čakáš prvé, tak ty nevieš ešte ako dopadneš, ale ja viem presne. pri obidvoch som šla rodiť skoro 100 kilová. vždy som nabrala na seba minimálne 30kg. tak asi ani teraz ma to neminie 😝 hoci teraz priberám normálne (4kg)

silvia0201
autor
20. dec 2011

@majulosa jéééééda a ako si to rozonala??

zuzu4444
20. dec 2011

babule aj ja mam pocit ze uz citim prve pohyby, len som si este nie ista ci je to ono 🙂

marianax
20. dec 2011

@silvia0201 no tak to som rada ze sa vsetko dalo do poriadku 🙂 ja sa tiez tesim lebo uz mam novu nabijacku a mam net 🙂

marianax
20. dec 2011

@silvia0201 jaaaj tak ty si ma pobavila teraz 😀 nemas chyby 😀 asi si podame ruky moja s tou vahou 😀 stale pozeram na to moje brucho vidim tam objem ale nie ako by malo tehu brucho vyzerat 😀 no a co len nech sme zdrave a nech su nase bublinky tiez zdrave 🙂

marianax
20. dec 2011

@majulosa kraasna gratulujem 🙂