icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

majulosa
21. dec 2011

juchuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu už aj u nás sneží a dúfam že ani neprestane. A na obed fajné halušky z bryndzou a slaninkou 🙂

sandy80
21. dec 2011

Ahojte tehulky, bola som včera na endrokrinológii, keďže mi zistili, že mám zvýšenú hodnotu funkcie štítnej žľazy, dostala som tabletky, ževraj moja štítna žľaza na 100 % pracuje, ale že kvôli bábätku, aby bolo všetko ok, tak neviem, mám z tohoto celého zmiešané pocity, pri prvom tehotenstve takýto test ešte ani nerobili,a teraz aj toto, zajtra idem ku gynekológovi, už by mali byť výsledky tripple testu, tak sa bojím, aby bolo všetko v poriadku🙂 aj u nás krásne sneží, boli sme s malým vonku, strašne ľúbi sneh, kotúľal sa ostošesť 🙂 Pohyby ako keby som začínala pociťovať, síce je ešte skoro, ale večer niekedy niečo cítim...možno iba preto, že som furt prejedená 😀

marianax
21. dec 2011

@majulosa aaaaa kdzeze vsetko dnes som upratovala stromcek postavime mozno zajtra uvidim dnes pride vecer moj mm tak sa tesime a musime este nakupit darceky tohto roku tak natesno ale tak vyslo 🙂

marianax
21. dec 2011

@monuska342 ano chapem ale neboj to malinke je dobre chranene 😉 no ved to sme casto od seba a preto sa chceme prestahovat tak dufam ze nam to vsetko vyjde 🙂

majulosa
21. dec 2011

@marianax tak to nevadí ja som povedala aj keby neboli dorčeky tak mne úúúplne stačí to že nosím pod srdiečkom svoj najväčší vytúžený darček a iný ani nemusím mať a hlavne že mam dobrého milovaného 😉 a šťastnú rodinu a tú maš isto aj ty.. 😉 🙂

marianax
21. dec 2011

@majulosa to si velmi pekne napisala a mas pravdu nech sme zdravi a nech mame nasu rodinku pokope 😉

marianax
21. dec 2011

Tehulky moje ja uz cakam na mojho mm tesiiiiiiime sa na neho veeeeelmi a bude doma asi do 3tieho wooooooooow uz ani nepametam kedy tak dlho bol doma 😀

riela
22. dec 2011

@marianax to budú radostné Vianoce 🙂

marianax
22. dec 2011

@riela ano tak to budu mm este spi prisiel v noci a nasa najmladsia Emmka samozrejme nesla do skolky a len chodi do spalne pozerat kedy tatik vstane 😀

riela
22. dec 2011

@marianax aké zlaté!
môj ocino robieval v zahraničí, keď som bola malá, tiež sme ako decká boli z toho hotoví, keď prišiel domov 🙂

marianax
22. dec 2011

@riela no je to pre nas vzacne ked je doma 🙂 a co dnes porabas uz mas vsetko na sviaky pripravene? 🙂

silvia0201
autor
22. dec 2011

tak konečne doupratované a zajtra horsa na pečenie. a možno aj kapustnicu zajtra uvarím 🙂 teraz ako tu píšem o kapustnici, mi tečú slinky...

nella1
22. dec 2011

ahojte takze u nas sa este dnes budu dorabat poriadky,budem balit darceky, stromcek stojiii, dcerka sa bude este dnes vytesovat zo pstruzikov, ktore manzel donesie,.... budu zive 🙂 este tak sa budeme clapotat....svokruska a moja mama nam napiekli kolaciky nakolko skoro mesiac sme vsetci chorii mna to uz vcera preslo ale dcerku a manzela este nie....zajtra este vyzdvihnut Vianocne muffinky....zajtra uz len oddychovat doma s rodinkou a tesit sa na Jeziska a Vianocnu priipravu vecere 🙂 milujem to chystanie a tu atmosferu tychto dnii, ale to urcite vsetky,ze 😀 ?varit vsetko jedlo budeme s manzelom az v sobotu od ranka...otvoriime si pivec ja nealko to je jasne a budeme ako A JE TO 😀 len stym ze u nas to dobre dopadne 😀 , maminky uziivajte si pripravy a tesme sa ako nam dni bezia, aby sme uvideli nase schovane poklady.... . 🙂 Krasne Vianoce Vam vsetkym nech to v zdravii zvladneme a s humorom.Krasny zazitok 😉

riela
22. dec 2011

@marianax bola som v práci, aj zajtra ma to ešte čaká. až poobede začnem vianocovať. upratané mám, napiekli maminy. darčeky sú už našťastie pokúpené a zabalené. stromček máme taký malý, aj s ozdobami, stačí iba vytiahnuť a postaviť 😀. variť budeme až v sobotu.

den22
22. dec 2011

@sandy80 neboj s totu stitou zlazou to je v pohode, ja beriem lieky a vsetko je v poriadku. Stitna zlaza ovplivnuje hlavne otehotnenie, s tym maju zeny problemy, ale inak to nie je nebezpecne. uvidis, ze vsetko bude v poriadku 🙂

den22
22. dec 2011

takze baby
Sa straaasne tesim, dnesna poradna dopadla uplne super. Doktor povedal, ze 25.1. mi povie co to bude, ze teraz si este nie je isty, ale drobcek je v poriadku a skontroloval mi aj maternicu, porodne cety a ranu po cisarkom a v setko v najlepsiom poriadku 🙂 sice som drobceka nevidela, ale ked je v poriadku, tak je to v pohode. medzi sviatkami budem mat vysledky tych testov ako sa volaju? triple testy??
A inak mam uz druhy den volno, lebo vcera ma zacalo pobolievat hrdlo, ale dne uz je to lepsie 🙂 Vianocny stromcek mame postaveny a dnes som dokupila posledne darceky, uz ich len dnes vecer dobalim a mam vsetko vybavene. Kedze byvam u priatelovych rodicov, tak nepeciem. "teta" rada pecie a vari a robi to sama, ma troch chalanov, tak si tak zvykla, takze ja budem len papat 🙂 Takze uz len trosku zajtra doupratujem a mozu prist Vianoce 🙂

marianna28
23. dec 2011

Ahojte baby, mozem sa tak trocha oneskorene sem tam pridat? 😅

marianna28
23. dec 2011

@milacik0106 ahoj, na vysledky tripple testu sme cakali dva dni - teda len na vysledok z tych dvoch hormonov v krvy - to ostatne nam povedali hned.

marianax
23. dec 2011

@riela no ale ty si sikovna vsetko postihas my dnes ideme robit stromcek mm nakupi a ja dnes robim tie bobalky alebo niekto hovori fucky neviem ci vies co to je 🙂 pekny dnik 🙂

marianax
23. dec 2011

@marianna28 ahoj vitam ta tu a som rada ze je tu este jedna mariana 😀

marianna28
23. dec 2011

@marianax dakujem 😉 ty mas len jedno n v mene? 😕 este aj ten isty tyzden sme 😀 😀 😀

milacik0106
23. dec 2011

@marianna28 Ahoj a vítaj 🙂, ďakujem za odpoveď ... dnes sú dva týždne ale nebudem vedieť výsledky, lebo dr. a sestrička už ododnes majú voľno. Takže až na nový rok sa dozviem výsledky , verím, že je všetko O.K. 🙂

marianna28
23. dec 2011

@milacik0106 dakujem 😉 no ono tu v rakusku robia hned stres, ak by nieco nasli, tak su tu vysledky ihned - ja si myslim, ze aj na sk by robili zavyky ihned, keby nieco nasli - takto, ked mate vsetko vsio okej, tak si myslia, ze sak a potesime ich k novemu roku 😉

sandy80
23. dec 2011

marianna 28: máme ten istý termín, tak som zvedavá, tie výsledky si dostala veľmi rýchlo, ja ešte čakám a stresujem🙂

sandy80
23. dec 2011

den22, a mne brali včera krv na tripple testy a medzi sviatkami mám zavolať, takže nebudem môcť byť kľudná ani na vianoce, ale modlím sa aby všetko bolo ok🙂

marianax
23. dec 2011

@marianna28 faaaakt ani som si to nepozrela ano mam jedno n ale moja dcera ma meno po mne a jej som dala dve n 🙂

sandy80
23. dec 2011

Ja som včera upiekla 2 druhy koláčov, veľmi množstvá, aby som ich mohli povymieňať s maminou, tak budeme mať až 4-5 druhov na jednu ranu🙂 A môžem sa napchávať🙂))) Dneska som poupratovala, večer, keď malý zaspí, ozdobíme s mužom stromček, a zajtra už iba navarím - a užívam si vianočné chvíle, ktoré tak veeľmi milujem🙂

sandy80
23. dec 2011

Marianax: aj stebou mám podobný termín, škoda že nebudeš rodiť v NZ, mohli by sme sa v pôrodnici stretnúť🙂)))

marianax
23. dec 2011

@sandy80 jaaaj moja zlata ja budem moooooooozno rodit v cechach ked vsetko vyjde ako ma a budeme zdravi 🙂 ale super ze mame spolocny termin a ako brusko uz mas a pohyby uz citis?

marianna28
23. dec 2011

@marianax ja sa ti vzdy tak cudujem, ked vidim len jedno 😅 A kde v Cechach sa chystas rodit? Ja tu mam na skok Breclav - podla kolegynky vrelo odporuca 😉
@sandy80 so mnou mas rovnaky termin 😅