icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

milacik0106
28. dec 2011

Ahojte Tehulky ... ako tak čítam, vidím, že nie som sama kto má hlúpe sny ... možno je to z toho prejedania sa cez sviatky 🙂

Vítam VÁS nové tehulky tu na MK .... držím palčeky aby naše bábatka krásne rástli a mohli sme sa vytešovať spoločne ....

Už aby bolo 9.1. mám poradňu aj sono ... neviem sa dočkať drobčeka kedy sa ukáže v plnej kráse a prezradí už čo je - či babenka alebo chalanisko 🙂 - len dúfam, že nám neukáže skôr svoju prdelku 🙂

zuzu4444
28. dec 2011

@milacik0106 jezis to aj ja mavam divne sny odkedy som tehu🙂

silvia0201
autor
28. dec 2011

@marianax 🙂 aj ja som rozmýšľala nad Simonom, ale bez mäkčeňa, alebo Alex, tiež Lukáš, Tomáš. Zuzka je krásne slovenské meno, tiež mi prebleslo mysľou, ale ja by som chcela meno na S. možno bude po mne Silvia 😀
veď aj ja by som chcela tak aby pre chlapca vybral meno drahý, ale ako ho poznám, on povie nech sa volá Imrich, tak ako on 😉 no a to sa mi moc neľúbi 😖

adulka165
28. dec 2011

@marianax som zvedavá na tie výsledky ale až 2 týždne vraj trvá kým prídu a doktorka mi hovorila že kebyže je niečo zlé tak že hneď mi volajú a že potom ďalší postup 😔 ... tak bojim aby všetko dobre bolo a nevolali mi... lebo plno báb má zlé skúsenosti aj švagrinej 2x povedali že je tam podozrenie na dawnov syndrom a Borisko je v poriadku .... tak je to také ... no neprípúšťam si nič a myslím pozitívne 🙂 hlavne že sa cítim fajn 😉

zz134
28. dec 2011

silvia1210@silvik tvoje meno je krasne! Urcite si daj!

marianax
28. dec 2011

@adulka165 ano moja tychto testoch sa obava asi kazda mamicka to ze treba cakat tak dlho ze? ale neboj vsetko bude urcite v poriadku 😉

marianax
28. dec 2011

@silvia0201 jeeezkove oci moj oco sa vola imrich 😀 ale ved vyber take mano aby si bola spokojna 🙂

silvia0201
autor
28. dec 2011

@zz134 neviem. takto sa vyjadril môj drahý. ja by som radšej chcela Sofia, alebo Simona, no ale keď sa nedohodneme, bude Silvia 😎

silvia0201
autor
28. dec 2011

@marianax ja viem. aj tak bude po mojom, lebo vždy je to tak 😝 ale musím si vypočuť názor aj mojej polovičky.
raz som ustúpila a to pri prvom. ex sa volal František a dala som meno po ňom, hoci som nechcela. mal sa volať buď Patrik, alebo Viktor.

marianax
28. dec 2011

@silvia0201 ahaaa no vidis a ked sme pri teeeme mm ako to riesis ked ta nastve? 🙂 viem ze toto tu do tej temy nepatri ale...

silvia0201
autor
28. dec 2011

@marianax no tak to si dalal dobrú otázku 😅 málokedy ma naštve, lebo on dobrák od kosti, ale načom sa zvikneme hádať tak to sú pubertálne deti. no ako to riešim, nakričím na neho, alebo sa zoberiem tresnem dvermi a odídem k sesterke, alebo ku kamoške, kde sa vyrozprávam. no a ty?

marianax
28. dec 2011

@silvia0201 hm ja vecsinou nekricim len poviem co ma trapi ale niekedy akoby na stenu hrach clovek hadzal 😒 a ja nemam tak ku komu ist a sa vyrozpravat lebo kamosky mam ale viem zeby toho vyuzili teda rozsirili to a tak a k nasim uz vobec nie tak som jednoducho doma a trpim 🙂

silvia0201
autor
28. dec 2011

@marianax joj, moja tak to nie je dobré. mala by si mať aspoň jednu spriaznenú dušičku, ktorej by si sa vedela vyrozprávať.

marianax
28. dec 2011

@silvia0201 no to viem zeby som mala ale nemam ked potrebujem no ale co ved mam teba nie 😀 niekedy si lepsie clovek porozumie s niekym koho ani nepozna osobne 🙂

silvia0201
autor
28. dec 2011

@marianax ďakujem. je. ja keď som vlani potratila, zoznámila som sa tu na MK s jednou babou a začali sme si písať. je na g-meili, aj na facebooku, tak keď sme prihlásené obidve, kecáme jak divé. už sme si dohodli aj stretko, ale to sa zrealizuje až niekedy budúci rok. budem rada, keď ti budem vedieť poradiť, alebo jednoducho byť len bútľavá vŕba. ja rada počúvam, resp. teraz čítam 😵

marianax
28. dec 2011

@silvia0201 no tak vidim ze si si svojim presla diky velmi si to cenim aj ja som na fb ako Mariana Kuziakova Gregova 😉

silvia0201
autor
28. dec 2011

@marianax ok. idem si ťa nájsť 😀

labutka
Odpoveď bola odstránená
chelonka
28. dec 2011

@marianax fíha to si tu takto verejne dala svoje meno? 😀

marianax
28. dec 2011

@chelonka noooo dala 🙂 nemala som? 😅

chelonka
28. dec 2011

@marianax ale mala si, len takto ta tam možu pootravovať aj ludia o ktorých nemáš zaujem 😀

adulka165
28. dec 2011

@marianax 2 týždne takto trpnuť ale hádam všetko ok 🙂 u nás je o chlapčenskom mene rozhodnuté že bude Ľuboško /teda po tatkovi Ľubomír / ale dievčenské ešte nemáme mužovi sa páči Katka, Evka, Ivetka ale ja zase také iné Alica, Nina... ale nemáme presne vybraté a ak sa nezhodneme tak dám asi po sebe Andrea teda Aďka... ja mám pocit že budem mať dievčatko. Doma sme boli 3 sestry a muž má tiež 2 sestry takže ... uvidíme 25.1. ak bábo ukáže čo skrýva medzi nožkami 😝 v každom prípade nech je to zdravé

marianax
28. dec 2011

@timus252 ahoj moja vitam ta tu 🙂 tak mne bolo velmi zle na zaciatku uz je to lepsie aj som uz pribrala 2kg 🙂 no a pohyby mam len sem tam akoby boli ale este nie su zretelne 🙂 inac som dost citliva toto tehu 🙂

marianax
28. dec 2011

@adulka165 ano ano presne tak hlavne nech je zdrave no ja mam 3dievky Majka po mne ako Mariana, Simonka a Emmka no a ked teraz bude dievcatko tak to uz budem musiet riadne rozmyslat ake meno dam 😀 no este sa to nevie a na chlapceka ja chcem Simon s mekcenom xixi a mm Lukas tak uvidime 🙂

marianax
28. dec 2011

@chelonka jaaaaj no uvidime xixi zatial su tu zlate baby 😀

adulka165
28. dec 2011

@marianax moje sestry sú Marianka a Emka sranda aká náhodička xi a mužove Miška a Ivka tak chceme tiež nejaké také pekne meno vybrať no uvidíme časom sa mi určite niečo riadne zapáči 🙂 ako sa poznám. Tak to máš pekne veselo doma 3 baby a 1 chlap 😉 u nás to bude prvé takže uvidíme /švagrinka má Boriska a Sašku / tiež pekné mená

majulosa
28. dec 2011

ahojte tak dnes som bola na testy a na sono tak je všetko v poriadku slniečko pekne rastie a ešte počkáme do 9.1 na tripltest teda na jeho výsledok a dalšie sono bude 24.1 a máme 156g 😉 🙂

milacik0106
28. dec 2011

@majulosa Ahoj, jeeej super teším sa s tebou 😉 ja som naposledy svoje bambuliatko videla 22.11. a ďalšie sono mám až 9.1. neviem sa dočkať.

Tehulky škriabe ma v hrdle ... môžme niečo na cmúľanie - pastilky? A paralen ? Vďaka 🙂

silvia0201
autor
28. dec 2011

@milacik0106 no ja som bola na začiatku tehu a ja som si dala silný strepfen. paralen sa môže. nepreháňať, len tak 2x denne.

milacik0106
28. dec 2011

@silvia0201 a nejaké propolisové pastilky na cmúľanie alebo anticool?