Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Ahojte a vitam nove tehulky medzi nama 😉
Ahojte ja som dnes volala na endokrinológiu takže cca v stredu na krv aby mi určili ako budem brať lieky v podstate budem chodiť ak bude všetko OK každých 6 týždňov na kontrolu. Na gyndu idem 20.10. to zb som mala byť 6 + 4. Snáď už bude niečo vidieť a ak áno tak snáď budem mať pozitívne správy...
@petuska123 Ahoj, ja som nasone ešte nebol zjtra začínam 6 tt a už mám aj ranné nevoľnosti ☹ ešte som síce nevracala, ale už som nemala k tomu ďaleko.Sono mám 18.10. v BA 😉 to už budem 7 tt.
Ahojte, tak doki nam potvrdil tehu, sme v 5tt+6, zatial videl len gestacny vacok bez plodu, kontrola zasa o 2 tyzdne
Tak som tehotna na 100 percent, este pockat na to sono zaciatkom novembra. Dufam ze to bude v poriadku.
ahojte 🙂 tak ja som si dnes dala ešte jeden test,pre istotu 😉 😀 a bola tam krásna silná dialnica,kúpila som si aj v lekárni vitamíny femibion 800,kočky,berete nejaké vitamíny už?
ja tak rozmýšlam,že sa objednám na 3.11 k dr,pretože to budu vtedy presne 3 roky,čo som bola prvý krát na sone v prvom tehu 😅 snáď sa mi to tak podarí
lavý vaječník ma stále pichá,aj ma dnes 2 krát naplo v tescu ale inak nič zvláštne
@cajova_lienka ahoj, chcem sa ta opytat ci mas podporu v rodine- mamku nablizku alebo kamosky...co ti pomozu, lebo ja by som tiez chcela este jedno babo ale nebude mi mat kto pomoct okrem muza, tak sa trochu ostycham ci ist do toho.
Ahojte babulky, tak ja mám už za sebou prvé tehu zvracanie ☹ 😠 , neviete čo pri tom pomáha?
ahojte...zda sa,ze mame vsetky velmi blizke terminy porodu... :Ddnes ma celý deň neskutočne bolí hlava a je mi strašne zle..no musím pracovať :( neviem,ako to zvládnem...k lekárke idem 25.10.,tak som zvedavá čo bude vidno 🙂....držím vám palce,nech ste v poriadku...🙂
@lucy125 Treba len vydrzat ! A ak ti byva rano zle,odporucaju zjest nieco male este v posteli...ale mne to nezabralo,pravidelne som rano behala na wc,ponadrapovalo ma tam,alebo som vyzvracala zlc a bolo...potom normalne ranajky a toto sa mi skoncilo ooobrovskou migrenou na zaciatku stvrteho mesiaca...Drzim palce,nech to je aspon znesitelne ! Bohuzial to patri k tehotenstvu...ale predsalen pre babatko vsetko na svete 🙂 Zvladnes to !! 🙂
dobré ráno..dnes bude ťažký deň...som po nočnej a opäť v práci,ale už to dlho nepotrvá...je to záťaž dva dni vkuse robiť...aj keď sa nenamakám fyzicky,psychicky je to na figu...pri prvom dieťati som nemala žiadne tehotnské nevoľnosti a tak,čiže je to pre mňa trochu nové...dnes je to trochu lepšie,aspoň hlava ma nebolí..vkuse chodím na WC,raz ma prepadnú neskutočné chute na všetko možné..inokedy na jedlo nemôžem ani pomyslieť :D v každom prípade si to chcem vychutnať :D všetko.nevoľnosti a všetko s tým spojené 🙂
@wilsonka ahoj 🙂 mam tiez oporu iba v mm - nasi robia mamka na 2tyzdnovky a ocko na tyzdnovky - a ziju 25km od nas..... a svokra je sice na dochodku ale ma nonstop na krku svagrove deti - takze aj teraz dojde k nam tak 1x za mesiac - zvysok sa musime dotrepat my s malym do KE aby drobca vobec videli..... a viem ze sa asi zblaznim - ale si myslim ze aj tak to stoji za to 🙂 a 2 test mi teraz vysiel negat. - bud som nedockava prilis 🙂 abo nic z toho 😔 😢
juj baby ale nam to tu pekne narasta 😀 tak nam prajem aby sme vsetky dosli do stastneho konca a aby nas tu stale viac a viac pribudalo 😉
meatfly24 teda blahoželám aj ja...
caute, rada by som sa k vám pridala a zdielala s vami toto 9 mesačné čakanie.... ( veď kto iný pochopí ak nie ten čo prežíva to isté)
ešte to síce nemám potvrdené, ale mám silného tušáka, že mi to vo štvrtok doki potvrdí....

@evuliki tak gratulujemme k narodkam dcerke 🙂