icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

zuzi241
11. okt 2011

@katarinnnka tak teda držím palce,nech je všetko v poriadku a nech to máš potvrdené,daj vedieť,ako si dopadla,určite🙂

zuzu4444
11. okt 2011

@meatfly24 zasa tam mas skalica 🙂

meatfly24
11. okt 2011

@zuzu4444 skor sa hodi ze este stale tam mas sklalica :DDD idem uz 🙂

klobucik
11. okt 2011

Ahojte ... v ktorom tyzdni doktor vypisuje tehotensku knizku ? na kontorlu idem az 10. 11 tak dufam ze bude vsetko ok 🙂

meatfly24
11. okt 2011

dievcata vysledok HCG mi vysiel 450 (neviem coho) myslite ze na 35DC a 20DPO je to prilis malo alebo akurat? zasa stresujem : )))

maxii
11. okt 2011

ahojte, vcera som bola u lekarky, na spinenie mi dala duphaston a zatial nespinim, klop klop, a na sone nebolo vidiet okrem dutinky nic, ale bola som len 5+0 takze to je este skoro...dnes rano som bola na krv hcg, teraz okolo 12tej idem volat po vysledky a asi mi lekarka povie, kedy sa mam prist ukazat...

drzim palce vsetkym tehulkam ;)

maxii
11. okt 2011

@meatfly24
neviem v akych jednotkach to je, ale ja idem volat o takych 20 minut, tak mozme porovnat..mne ten test clearblue (neodolala som a tiez som ho skusila🙂) ukazal 3+...vies asi ekdy si mohla otehotniet?

zuzi241
11. okt 2011

@meatfly24 je to u každého individuálne,ja som mala menej a tu sme 🙂niekde zvyknú odber opakovať,či HCG stúpa..nestresuj,uvidíš,všetko bude v poriadku 🙂

zuzi241
11. okt 2011

@klobucik zvyknú ju vypísať niekedy v 10.-11. týždni...treba len vydržať🙂trpezlivosť ruže prináša🙂

meatfly24
11. okt 2011

@zuzi241 uz nestresujem,... nasla som si na na nete ze je to normal 🙂 takze som kludna... 🙂 jj o tyzden idem v pondelok opat aj na dber aj na sono...

meatfly24
11. okt 2011

@maxii tak tebe by mohlo vyjst aj vyssie cislo HCG... a nechce uz teraz volat? 🙂)) som zvedava... no viem cca pre 20timi dnami 🙂))

didlinka3368
11. okt 2011

Ahojte žienky, mamulienky...aj aj sa pridávam k vám...doteraz som na koníkovi len zbierala skúsenosti a ani som nečakala, že aj ja tak skoro budem patriť medzi tehule...aj keď to prišlo skorej ako sme "plánovali", o to väčšie prekvapenie a radosť to pre nás bola...lekárka mi včera potvrdila z krvoi tehotenstvo no ja som to vedela už skorej vzhľadom na tri pozitívne testy....zatiaľ nemám žiadne nevoľnoti, iba naliate a boľavé prsia, mierna bolesť v pobrušku a bolesť chrbta, no pevne dúfam, že nevoľnosti sa ani nedostavia , lebo by som si veľmi rada tehotenstvo užila naplno a nie iba prežila...ja to považujem za zázrak a som rada, že patrím medzi tie šťastné, ktorým to je dožičené....len dúfam, že sa neteším predčasne a že to dotiahnem do šťastného konca...
Ja som objednaná na ultrazvuk až na 8. novembra, kedy budem v cca 10tt, takže sa neviem dočkať až tú fazuľku prvý krát uvidím...
Baby ako je to s tou materskou? Počula som, že v návrhu na schválenie je navrhnuté 40 týždňová materská a 65% z hrubéhoplatu? Čo si o tom myslíte, lebo ja sa najviac obávam toho ako to všetko finančne zvládneme...

zuzi241
11. okt 2011

no,super,tak nech je všetko v poriadku 🙂 ja idem prvý krát k lekárke až o dva týždne🙂odber mi robili už tri týždne dozadu,ale to len v našom labáku som si dala odobrať..
inak sa cítim neskutočne...ráno som mala pocit,že dnešok bude celkom v pohode,no je mi príšerne:(

zuzi241
11. okt 2011

@meatfly24 inak máš perfektnú zbierku testov :D

zuzi241
11. okt 2011

@maxii tak čo?vieme výsledok? 🙂

cleo55
11. okt 2011

@katarinnnka tak gratulujem a drzim prsteky

patomaja
11. okt 2011

@zuzu4444 ja som z radošovec a tiež chodim k dr. do skalice, ku komu chodiš, ja k dr. Vavrovi... 😅

maxii
11. okt 2011

neviem sa tam dovolat 😠 😠 ma mi lekarka zavolat ked bude mat cas....takze cakame 🙂

maxii
11. okt 2011

a teraz mi volali, ze nemaju este vysledky, ze dnes im ziadne nedosli, no paradicka 😀 ale kedze som mala pozitivne testy viem ze pozitivne to bude, len neviem to cislo...

genialna
11. okt 2011

@patomaja jeeee, ahoj zahoracka.. 😀 ja sice uz byvam v BA, ale zahoracka som telom aj dusou stale.. 😀

manamani1
11. okt 2011

@didlinka3368 kedy si mala naposledy ms?

ludka77
11. okt 2011

@manamani1 ahoj, ty si dnes "čakala" MS, či sa mýlim???

maxii
11. okt 2011

@zuzi241
meatfly24
tak uz viem vysledok, 4730, ale tiez neviem tie jednotky

zuzu4444
11. okt 2011

@patomaja ja chodim cunderlikovi

zuzi241
11. okt 2011

@maxii IU-medzinarodne jednotky 🙂 vsak to je suuupeeeer

zuzu4444
11. okt 2011

Baby aj vy mate take nevolnosti? Ja ich mam cely den, uz teraz som z toho vycerpana ☹

lucy125
11. okt 2011

@zuzu4444 Ahojček, aj mne je ov včera rána zle, ešte som sa včera do 21.30h držala, ale potom som išla dva krát zvracať ☹ , v noci nič a od rána zase bolesť žalúdka a tak, manžel mi kúpil homeopatický liek Coculine, je to proti vrcaniu na cestovanie aj pre tehuľky, tak som už 6 tabliet vycmúlala, je to ok, vďaka nim som zjedla aj cestoviny dva krát, lebo som sa od rána bába, že nedám nič o úst, lebo ma pri každom jedle naplo a nechcem skončiť na infúzkach v nemocnici. 😒 Ajteba celý deń tlačí žalúdok? Mńa stále aj keď som hladná, aj keď niečo zjem, mám aj kúpené banány, sucháre, minerálku Fatra a piškótky. 😉

lucy125
11. okt 2011

@katarinnnka Ahojček, tak aj ja gratulujem, nech to potvrdí aj doktor. 😉

lucy125
11. okt 2011

@maxii
@didlinka3368
@didlinka3368 Ahojte holky, tak ja vám zo srdiečka gratulujem k novým prírastkom, držkajte sa. 😀 😀

zuzu4444
11. okt 2011

@lucy125 a ten homeopaticky liek coculine je dobry pomaha?