Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@manamani1 ..poslednu menštruáci som mala od 03. - 06. septembra, no to už som bola tehotná, lebo viem, že sa nám "to" podarilo pred touto menštruáciou počas plodných dní....prečo sa pýtaš?
Jáááj babule včera mi volala lekárka, že sa uvoľnil termín na ultrazvuku, že či nechcem prísť a ja som samozrejme dobehla....až včera som si to naozaj uvedomila, že som tehotná, keď som videla tú machulku na tom ultrazvuku a lekár vyslovil tie krásne slová "ste tehotná" jáááj, neviem sa dočkať 8. novembra...
@didlinka3368 tak moze byt,ze aj ja som tehotná a mala som ms?
Ja si myslím, že môže byť...lebo u mńa k oplodneniu došlo dva týždne pred touto ms, potom som ms dostala, aj keď bola o niečo slabšia a kratšia ako obvykle, ale bola, lebo ma ani nenapadlo, že sa niečo deje...no a tú ďaľšiu som nedostala vôbec...a tebe to mešká, alebo ms len očakávaš, či ako?
ahojte dievcata ja som tu nova.doteraz som bola na stranke moja svadba lebo som sa vydavala 13 augusta ale teraz sa nam postastilo babetko.tak by som sa chcela pridat k vam lebo babetko cakame na 16.juna 2012.velmi sa tesime.vcera my tu potvrdil aj lekar.na ultrazvuku sa ukazala taka mala fazulka nase babetko.som velmi stastna.byva vam niekedy zle alebo ako sa citite. 🙂
caute, včera mi bolo prvý krát zle - v autobuse. Chcem sa opýtať či niektorá máte precitlivenú pokožku. Keď sa osprchujem, začne ma neuveriteľne svrbieť celé telo. To bežne nemávam. Ani v predošlích tehu....
@katarinnnka Ahoj sice, sem nepatrim do junoviek, ale ja som mala toto iste, a uz mi to preslo. Ja som myslela ze zosaliem, ked som sa osprchovala ako som sa skrabala a ako ma cele telo svrbelo az tak pichalo, ale uz to preslo. Klop klop. 🙂
@didlinka3368 tak ti prišla MS a ty si si istá, že si už bola tehotná?? tak potom budeš mať májovča a nie júnovča, či?? 😉
ahojte baby asi patrim medzi vas dnes rano som si robila test woman secret a do 3 minut bola slaba druha ciarocka...je tento test spolahlivy?mrcha meska uz 2 dni 😉
dobre ranko
tak ja hlasim, ze tehu mam potvrdene, videla som aj babo ma uz 3,5 mm doktor povedal, ze to je riadny valibuk (ja som dnes len 33 DC tak som zvedava o dva tyzdne na srdiecko...este dnes mi budu volat kolko mam hcg...
je to super pocit vidiet taku malu fazulku a mam aj fotku tak sa vytesujem a pozeram na nu 🙂
vsetkym novym tehulkam gratulujem
🙂
@ludka77 ...myslím si, že som už bola tehotná, lebo viem, že k oplodneniu došlo 2 týždne pred tou slabou ms, ktorú som mala od 3. -6. 9...a lekár včera potvrdil, že podľa moslednej ms som v 5. - 6. tt, takže nemohla som otehotnieť až po poslednej ms....neviem ako sa presne ráta termín pôrodu, to mi povie lekár až nabudúce, ale podľa toho vzoru, že koniec poslednej ms, čo je u mňa 6. 9. + 7 a - 3 mesiace tak to vychádza na 16. 6. čo je podľa mňa jún a nie máj....ale nebudem sa hádať, asi to vieš lepšie, keď ma opravuješ.... 😕
@danuskap19 Vyzerá to, že máme spoločný termín pôrodu 🙂 ... mne zatiaľ zle nebýva, akurát prsia pobolievajú a bývam dosť unavená, ale ja všetko znesiem ak bude treba pre to malé... 🙂 a ty sa ako cítiš?
ahojte tehuľky.. ak môžem, tiež sa k vám pridám.. ja som sa práve včera dozvedela, že som tiež tehotná 😀
teda vedela som to už pár dní podľa testu, ale včera mi to potvrdil aj lekár.. veeeeľmi veeeeeeeeľmi sa teším 😀 .. termín mi podľa kalkulačky vychádza na 17. júna 2012.. no ak ešte tri dni maličké počká, tak sa narodí presne na manželove narodeninky 😀 .. tak uvidíme.. možno keď mi bude termín počítať doktor, tak ho vyráta inak ako kalkulačka.. ale to je v podstate jedno, nech sa narodí kedy ono bude chcieť, len nech je zdravučké 🙂 .. tiež sme si dali vytlačiť prvú fotku z ultrazvuku, je tam len maličká čierna bodka - náš krpec 😀 .. som zvedavá o dva týždne, dúfam, že už bude aj srdiečko 🙂 všetkým nám držím silno palčeky, nech nám to super dopadne
vitajte vsetky nove tehulky 😀 pekne sa nam to tu rozrasta,len tak dalej 😀
aj ja vitam nove tehulky medzi nama 😉
@lenuska2604
@didlinka3368
@katti77
@monuska342 Ahojte babuľky, tak vám gratulujem a pekne si to užívajte. Ja som podla kalkulačky dnes 6tt+2 a býva mi zle, celý deń ma tlačí žalúdok, dávam bacha čo zjem a pravidelne večer o 21.30h a a o 23.15h dva krát zvraciam ☹ ako hodinky to je načasované. Cez deń zatiaľ nie, iba žalúdok ma pobolieva.Ja som ešte žiadne sono nemala na prvé idem 18.10. do BA a už by malo byť aj srdiečko, len neviem ak prežijem 2,5 h cestu busom na 5.45 h ráno ☹ ☹ ☹ Ale snáď to bude stáť za to. 😉 😉
Ahoj dievčatá aj sa pridávam k Vám, ja som 5+3tt a toto je moje druhé tehotenstvo ale teda úplne iné ako prvé.
Je mi zle a mám pocit, že každú chvíľku sa asi pozvraciam úplne mám ťažobu na žalúdku a dostať do seba niečo je utrpenie. Ja som bola na sono pred týždňom a vtedy doktorka potvrdila tehu a videla už váčok a vravela že malé je ešte ako špendlík tak nebrala ani krv nič, že kontrola na sono koncom mesiaca alebo začiatkom novembra. Dala mi len silnú ky. listovú 2x denne nakoľko v marci som potratila. Tak sa aj veľmi teším ale zároveň aj bojím.
@didlinka3368 to ma mrzí že si to pochopila ako opravovanie! Vôbec som to tak nemyslela. Skôr som si myslela že ťa poteším že si podľa toho ako pises o mesiac dlhšie tehotná. Ak som sa ťa niečím dotkla tak to ma mrzí
zuza4444 - ďakujem a nie je to pravda, mne nebolo v prvom tehu vôbec nič ani som nevedela že čakám bábo tak mi bolo super a mám už 7 ročnú babu 🙂
Dievčatá, ste tu aj dáke z Martina? - kam chodíte k lekárovi ja som vymenila krkoškovú za trnovskú a zatiaľ som spokojná.
@lucy125 ahojky dakujem za privitanie dufam ze bude vsetko ok 🙂

@zuzu4444 Podla mńa hej, ja vďaka nemu môžem aspoń niečo cez deń zjesť a je mi lepšie ako bez neho.