icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
11. jan 2012

@chelonka ahaa diiik uz kukaaam 🙂 paradzina 😀

chelonka
11. jan 2012

@indys potom daj vedieť do akého mesta pojdete nakupovať

chelonka
11. jan 2012

@marianax ahhhaaa tak asi zabezpečím jednu zavinovačku a uvidíme čo bude, bo vdaka tej zavinovačke sa bábo dobre polohuje v postielke ked je také malinke a krehke

a kolko kusov toho oblečenia asi cca treba na začiatok???

marianax
11. jan 2012

@chelonka no to hej lepsie sa ti bude s dietatkom zaobchadzat a predsa bude pevnejsie 🙂 no tak na zaciatok aspon 7-10kusov body a dupaciek alebo tych teplacok tiez aspon 4kusy , dve bundicky alebo mikinky ciapocky tak 3kusy to len na zaciatok ale tak malinke velmi rychlo rastie tak aj ked si kupis vecsie cisla nevadi velmi rychlo to vyuzijes 🙂 vrch oblecenia treba mat viac lebo moze byt ze aj viac krat malinke prezlecies lebo sa pogrcka alebo spoti... 🙂

chelonka
11. jan 2012

aaa baby viete poradiť aké sú dobre značky kočíkov, ja pozerám a pozerám a som z toho úplne jeleň.
Bo tiež mi boli veľmi sympatické kočíky značky X Lander, ale ste tu písali, že sa na nich našla nejaké chyba.

chelonka
11. jan 2012

@marianax aaaa aké čísla mi odporúčaš kúpiť????

marianax
11. jan 2012

@chelonka no tak najmensie su myslym 54ky a potom 62ky 🙂 tie najmensie si kup len po 3kusy a potom uvidis lebo moze byt ze dietatko bude vecsie a bude potrebovat vecsie vecicky 🙂 ja som sa smiala lebo ked sa narodila najmladsia Emmka a davala som jej pampersku tak som ju skoro celu do nej zabalila tie babetka su tak malinke 🙂

indys
11. jan 2012

@chelonka my ideme do Noveho Targu, mame to najblizsie

milacik0106
12. jan 2012

@chelonka Ja rozmýšľam nad tou zavinovačkou

http://www.ulitka.sk/

na leto sa mi zdá dosť vhodná ... zaujímavé video je k tejto ulitke ....😉 a je super, že to vieš použiť aj v autosedačke

majulosa
12. jan 2012

Ahojte babenky aj vy máte problém zo spaním?? ☹ Doteraz som spávala skoro vkuse a vnoci ked som išla na vecko tak som nemala problem zaspať a teraz sa len prehadzujem z jednej strany na druhú ☹ už ani cez deň veľmi nespím iba na takú pol hodku a pritom sa mi drieme ale spať neviem.

meyby
12. jan 2012

@majulosa ahoj, tiez sa mi teraz nejak rozvidnieva, ja mam praveze problem uz zaspat vecer ...okolo 0.00 s mi to podari ...predtym som uz o osmej najneskor pred deviatou spala🙂

silvia0201
autor
12. jan 2012

@slavka1212
@chelonka ja sa stále neviem rozhodnúť, či mám kúpiť ful nový, alebo z bazošu 😝

riela
12. jan 2012

@majulosa ja zaspím večer hneď, bez problémov. v noci sa budím okolo druhej, potom minimálne hodinu nespím. a ráno bývam hore okolo štvrtej - piatej.

anulienka_nr
12. jan 2012

@riela ahoj, bola jasné 🙂 bola som zaradená do 6 kurzu ale dnes nemôžem prísť ( nečakané prac.povinnosti) takže sa skúsim dohodnúť, že by som prišla až na 2stretnutie, dúfam že mi to nebude chýbať(myslím že dnes sa číta tehu knižka?)Ale na 100% chcem absolvovať aspoň dýchacie kurzy a starostlivosť.Nepýtala som sa Ťa náhodou na tie papuče, nie si náhodou babenka s tým malilinkakým bruškom? 🙂

riela
12. jan 2012

@anulienka_nr ahoj, nepamätám si, ja som mala takú ružovú blúzku a sivý sveter, najprv som si sadla k dverám, a potom som prešla k radiátorom. bruško mám, ešte sa mi dá schovať do nohavíc 😀. kde si sedela?
ja som až v siedmej skupine 🙂

anulienka_nr
12. jan 2012

@riela Asi viem 🙂, podľa odhadu máš tak max.do 30 Ja som sedela pri dverách, sivý rolák 🙂. kedy má najbližšie stretnutie 7 (TP od 15.6.?) Ja mám TP 10.6.

anulienka_nr
12. jan 2012

@riela Trošku ma prekvapila cena prednatálneho kurzu, ja som VZP a doplácať 55 eur sa mi zdá dosť veľa, mala som info že sa dopláca len 20eur.(pri Dôvere a Union to tak skoro je)

riela
12. jan 2012

@anulienka_nr si ma potešila 🙂, pozývam Ťa do cukrárne 🙂, budúci mesiac budem mať 35.
Najbližšie má byť 18.januára o 12:30 h.

riela
12. jan 2012

@anulienka_nr veru je to dosť. tiež som rátala okolo 30 EUR.

anulienka_nr
12. jan 2012

@riela tak teraz som na pochybách 🙂, asi si to nebola Ty úplne vľavo pri Jahnátkovej alebo áno?Dve baby sedeli pri radiátore, jedna so zopnutými vlasmi a druhá blond myslím..Ja som Ťa tipla na tmavovlásku s vrkočom 🙂

riela
12. jan 2012

@anulienka_nr ano, mala som vrkoč, a úplne pri jahnátkovej, to som bola ja.

anulienka_nr
12. jan 2012

@riela 35 teeda to ja vyzerám staršie a budem mať 34..🙂 Klobúk dole🙂

riela
12. jan 2012

@anulienka_nr ďakujem 🙂, si zlatá. a na to večerné cvičenie budeš chodievať?

majulosa
12. jan 2012

@meyby @riela no inak je to strašné a potom doobedu ked mi treba upratovať tak si musím zdriemnuť. NO nevadí to sa už asi chystáme na ten kolobech vnoci hore častejšie ako do teraz a cez deň troškuspánku s našimi anjelikmi 🙂 😉

riela
12. jan 2012

@majulosa veď to, to už máš taký malý prípravný tréning.
upratovanie počká, ja by som si kľudne zdriemla 🙂

majulosa
12. jan 2012

@riela no tak ja si aj zdriemnem idem priložikť do kotolni a troľku si zdriemnem. 😉 a ty máš na kedy termín.?

anulienka_nr
12. jan 2012

@riela na cvičenie asi nebudem chodiť, ale ešte presne neviem...Ty ešte pracuješ?

marianax
12. jan 2012

@silvia0201 co som ja pozerala tak v podstate cena je u niektorych kocikov rovnaka ci nove alebo z bazosu 🙂

riela
12. jan 2012

@majulosa 7 dní po tebe 🙂, ty máš s anulienkou_nr rovnaký

@anulienka_nr, áno ešte pracujem, keď budem stíhať tak budem chodiť aj cvičiť.

anulienka_nr
12. jan 2012

@riela bola si aj na genetike(z hľadiska veku)?Ja som tam bola včera (partner má v rodine DS), ale mám z toho vyšetrenia zmiešané pocity, zdalo sa mi úplne zbytočné...