Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
ahojte.tak uz som spat. srdiecko este nebolo podla velkosti som v 5 tt velkost plodoveho vacku je 4.81mm takze este 2 krat pojdem do martina a uz ma prenechaju mojmu gynciarovi. doki vravel ze cca o 2 tyzdne by malo byt srdiecko
ahojte 🙂 neviem cim to bude ale ja som dnes taaaaka lenivaaa 😀 a to ma este caka stahovanie ... do konca mesiaca mi treba vystahovat jeden byt a nastahovat to vsetko do druheho 😒
Ahojte, ak mozem, rada by som sa k Vam pridala. Zatial som cca v 4tt, v pondelok mi vysiel prvy krat pozitivny test a druha ciarocka postupne silnie, tak dufam, ze vsetko ide tak ako ma. K dr. sa chystam az v takom siestom, alebo v siedmom tyzdni, aby uz bolo vidiet srdiecko a nemusela som tam behat opakovane. Doma mam uz jedneho chuligana, tak sa s mm velmi tesime, ze sa nase kruhy opat rozsiria.
Ahojte dievcata 🙂 tak a ja som si vzdy myslela ake je to utrpenie lezat doma na rizikovom ale momentalne od toho ani ja nemam daleko. Som 6+4 tt a posledne dni mavam dost silne bolesti, vcera hnedy vytok dokonca aj trosku krvi. Nevedela som ci to mam brat ako sucast tehu alebo mam utekat k Dr. Tak som rano predsa len sla na kontrolu a Dr. mi vypisal PN, len dufam ze o 2-3 tyzdne sa to da do normalu a vratim sa do prace.
Ahojte 🙂
mna od vcera dost pobolieva brucho aj vajecniky...dufam ze je to v poriadku ale tusim aj pri malej som to takto mala...
zajtra budem volat doktorke kedy mam prist nankontrolu, chcela by som v 8tt aby uz bolo vsetko vidiet.
Dnes je mi do rana velmi tazko aj od zaludka..jest mi zatial chuti,a spon ze to...
drzte sa 🙂
@klobucik ja som takto jedla pri prvom chalanovi a šla som rodiť s 93kg. 😝 moja dr. bola so mňa zhrozená. čo mesiac, to 4 kg. niekeddy to bolo aj menej 😵
Ahojte, mozem sa pridat. Zatial som si nasla testik s //. Podla tk mi termin vychadza na 6.6. Tiez ma pobolieva podbrusko a vajecniky, ale citim aj rez na maternici, lebo maleho som rodila sekciou. K dr. sa chystam az v nejakom 8 tyzdni, nech uz je vsetko pekne vidiet.
tak doktoror povedal, že tie antibiotiká by nemali mať žiadny vplyv, že je to v poriadku, na sono srdiečka som objednaná 3.11 tak sa už teším, kedy tam uvidím tú malú fazuľku a dúfam, že bude všetko tak ako má byť.
ahojte baby tak hcg stupa 1226 🙂
Ahojte kocky, ja som si vcera nasla na testiku // (mal byt to byt 5tt), no zatial mam take zmiesane pocity. Babo sme si velmi zelali, ale obavy su asi este silnejsie ako radost. Chcela by som ist k dokimu az v nejakom 8tt nech uz je vidiet srdiecko, ale kvoli mojmu blbemu pocitu chcem ist co najskor aby vylucil mimomaternicove a mala som vacsi pokoj... sama neviem, preco sa bojim, myslela som, ze budem jasat od radosti ☹
ale sa nas tu nazbieralo 🙂 drzme si navzajom palce,urcite bude vsetko super,tak,ako ma byt,len treba vydrzat a uzivat si to 🙂
ahojte,tak ako sa mame???mna dnes caka dalsia nocna....pomooooc...:( no od pondelka tyzden dovolenky,asi ju celu prespim...
@didlinka3368 ja som dnes 29Dc takze este moze dojst,ale priznaky mám take vselijake,tak neviem.ty si robila test?
Ahojte všetky nové tehuľky, vítam vás tu a gratulujem vám 🙂 🙂 🙂 .Ja som si chcela tehu užívať ale nemôžem, lebo už 4 dni zvraciam najviac okolo 11h a potom večer pred spaním okolo 22-23.30h.Som na rizikovom kvôli IVF a som rada, lebo v tomto stave nevládzem ísť ani von na prechádzku nieto ešte do roboty 😒 😒 .V utorok začínam 8tt a idem do BA na sono, na srdiečko tak snáď bude všetko ok a hádam prežijem cestu busom, keď mi je takto zle, alebo si utrem riadnu hanbu a to mi pri cestovaní zle nebýva. 😒 😒 😒 Všetky tehuľky držkajte sa 😉 😉
@petuska123 a kto ti zistuje vysku hcg? da sa to aj nejako doma? ci chodis k dokimu?
@bleelka chodim k dokimu na krv
@zuzi241 ahoj. smiem sa opýtať v akej sfére pracuješ?
@silvia0201 v zdravotníctve :( ...
ahojte pred 2mtyzdnami som zistila ze som tehotna ,som pravdepodobne v 5,tt a stale ma pobolieva brucho mate podobne skusenosti? Inac malinke by sa malo narodit 14 juna no nemam to potvrdene lekarom
@petuska123 a ktory si dpo?
@mirka35 ahoj.. ja som na tom rovnako ako ty.. dnes som 4tt+4dni.. uz som bola aj na potvrdenie tehu u doktora.. robil mi aj sono, bola tam len malinka fazulka - este nic poriadne nebolo vidno.. na dalsiu kontrolu idem 25.10., to uz by mohlo byt aj srdiecko 🙂 tiez ma pobolievalo podbrusko, hlavne tie prve dva-tri tyzdne.. no a dnes tiez cely den citim take pichanie v podbrusku.. dufam, ze bude vsetko ok.. a termin porodu mam podla kalkulacky podobny 🙂 tak drzim palceky 😉
baby poradte mi ... minuly tyzden som bola u lekara vo stvrtok a bolo vidno este len dutinku a minimini babatko ... objednal ma az na 10.11 ale povedal ze ak chcem vidiet plod mam prist tento tyzden 🙂 MAm tam zajtra ist alebo nie ? ja som strasne nedockava a zvedava ci male rastie tak ako ma 😒
@anihra ahoj ja so tak ako ti. tiez mam doma takeho maleho drobca len je to dievcatko a tiez som asi 4tt.

Ahojte tehulky 🙂 . Mozem sa aj ja k vam pridat? zatial som v 5tt. Tie mi termin vychadza okolo 13.juna. V piatok som bola na sone, zatial doktor nic nevidel, len zvysenu sliznicu a povedal, ze na maternici vidno nejake tie zmeny 😉 .To som bola 4tt+2. takze aj my sam povedal, ze to je skoro nato, aby nieco videl. Aj ked ja sa dost bojim, lebo vo februari som mala mmt. Bral mi hcg, tak na 20dpo som mala 1450. ze vraj mi mmt to takto rychlo hore zo zaciatku nejde. Ake mate skusenosti s usg? teraz mam ist na sono, az budem 6tt, ze to uz bude vidno. Inak vsetkym prajem vela stastia az do uspesneho konca 🙂